Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 746,7 kbit/s
hodinový trend: -31,9%

CDMA U:fon: 1002,3 kbit/s
hodinový trend: +5,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

17.05.2012
Firefox na Windows 8 nebude
V dnešní uspěchané době je něco, co se odehrávalo koncem devadesátých let, digitálním středověkem.

zobrazit ostatní dotazy autor: gloooomek   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 13. srpna 2004 v 22:35

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

výměna modemu, OK
Zdravím, dnes jsem byl reklamovat modem a vypadá to, že Eurotel začíná vědět o co jde. Po několikadením mlžení a myslím o zatajování informací se něco děje a lidé od Eurotelu začínají být zdílnější. Technik začal něco blektak o driverech, nabíječce atd ale neuspěl. Byl jsem pro něj takový oříšek. Zasypal jsem ho informacemi které ho asi dostaly a začal se konečně bavit jako člověk. V těchto dnech se prý na pultech objevují již otestované nové verze modemu které prý prošly nějakým neplánovaným testem či co. Standardně mění jen malou bílou krabičku a podle počtu modemů na prodejně (zahlédl jsem přes rameno prodejce) jsou na nával nespokojených zákazníků připraveni. Shodou okolností za mnou stál chapík který šel reklamovat již 3 modem a s touto informací prodejce pochodil. Říkám Vám kdyby prodejce jen trochu zapochyboval z kladnou odpvědí tak by po něm skočil. Situace se začíná přiostřovat. Po příchodu domů i mne zahřálo na srdci. Vypadá to opravdu na jiný přístroj. Modem šlape jako hodinky, nepřehřívá se, nevypíná, nechová se divně atd. Co dodat. ofiko se stejně asi nic nikdo nedovíme co??? :-) apropo (jastli klesne rychlost pod 20 kb/s, skočim po tom prodejci já sám nebo) ???
Počet reakcí: 5, nejnovější: 16. srpen 2004 v 21:51.
-

autor: Frantisek   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 15. srpna 2004 v 18:06
RE: výměna modemu, OK
presne, tvrde do nich, jinak s nama budou mavat ze strany na stranu :)
-

autor: hugoventil   <hugoventil@xko.cz>   [IP: 160.218.213.XX]
napsáno: 14. srpna 2004 v 11:19
Nemyslel jsi nahodou rychlost 20kB/s? To je sakra rozdil... Napis nam vsem verzi firmwaru, at vime jestli to je zelezem nebo jestli menej i firmware, diky!

Hugo
- -

autor: glooomek   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 14. srpna 2004 v 16:11
Jasne ze kB/s! verze 2616
- - -

autor: Tomas   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 15. srpna 2004 v 11:37
Zkousel jsem naivne kontaktni formular na webu vyrobce. Moc informaci o modemu tam teda nemaji, tak jsem zkousel napsat o nejakou novou verzi FW. A tohle mi obratem prislo po odeslani formulare :)

This is an automatically generated Delivery Status Notification.
Delivery to the following recipients failed.
qna@gtran.co.kr

Ty k...y sikmooke to maji dobre vymyslene - vyrobi smejd a pak se na ne neda dozvonit :)
Stranky produktu jsou tady:
http://www.gtran.co.kr/newhome/english/e_products-view .asp?code=200013, jestli se nekomu podari vyzjistit neco vic, nez jenom nefungujici mailovou adresu.
- - - -

autor: cc   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 16. srpna 2004 v 21:51
tak bych řekl, že Eurotel nakoupil pěkný šmejdy

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz