Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 746,7 kbit/s
hodinový trend: -31,9%

CDMA U:fon: 1002,3 kbit/s
hodinový trend: +5,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

17.05.2012
Firefox na Windows 8 nebude
V dnešní uspěchané době je něco, co se odehrávalo koncem devadesátých let, digitálním středověkem.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: PeTan   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 27. září 2004 v 18:33
Signál v Luhačovicích
Rozjel někdo CDMA v Luhačovicích? Budu tam nějaký čas a musím si vzít nějaký internet. GPRS asi půjde ale raději bych CDMA. Luhačovice jsou dost v dolíku, tak nevím... Dík za info.
Počet reakcí: 42, nejnovější: 12. únor 2005 v 23:56.
-

odpovědět autor: Ivoš   [IP: 194.108.136.XX]
napsáno: 24. listopadu 2004 v 10:47
RE: Signál v Luhačovicích
Je to nějaký divný, že se Petan neozývá. Jestli ho v Luhačovicích ti militantní senioři nakonec fakt nesejmuli. Možná by se mělo vyhlásit celostátní pátrání.
-

odpovědět autor: fany   [IP: 160.218.41.XX]
napsáno: 15. listopadu 2004 v 19:27
Ahoj peTane, dej vědět jak bylo.
-

odpovědět autor: fany   [IP: 160.218.40.XX]
napsáno: 30. října 2004 v 18:14
Ahoj tak jak se povaluje s notbůčkem v Luha?Dej vědět bohapustě závidím.
- -

odpovědět autor: Xerxes   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 31. října 2004 v 12:11
Asi mu to tam nejede :-(

Nebo se stal obeti Lazenskeho hosta :-)
- - -

napsáno: 31. října 2004 v 12:47
No já být v lázních tak mohu zodpovědně prohlásit, že mi po první návštěvě místního baru bude celé cdma zcela ukradené.
-

odpovědět autor: fany   [IP: 160.218.41.XX]
napsáno: 18. října 2004 v 20:53
Tak co asi dělá "lázeňský host", už jsem to tady dlouho neviděl.
-

odpovědět autor: sakal   [IP: 212.90.227.XX]
napsáno: 9. října 2004 v 00:21
Zdravim, jsem z Luha a zajimal by me signal v oblasti stredu mesta(Nad Havlickem, kousek u lyzarskeho vleku). Je to tady trochu do kopecka...:-) Nejblizsi vysilac signalu je tedy az v Uh. Brode?
- -

odpovědět autor: PeTan   [IP: 193.165.163.XX]
napsáno: 11. října 2004 v 08:34
Zdar Šakale, a co si tak půjčit CDMA v Errortelu a vyzkoušet? Třeba zrovna budeš mít kliku a půjde Ti to. Za tu stovku za půjčení by to mohlo stát.
-

odpovědět autor: Lázeňský host   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 4. října 2004 v 22:29
Pane PeTane, at Vás ani nenapadne nám sem do Luhačovic tahat nějaké ty vaše internéty. Varuji vás skutečně upřímně, takové neřádstvo si provozujte někde v Praze, ale tady na to nejsme nikdo zvědavý. Se zlou byste se potázal!!!
- -

odpovědět autor: fany   [IP: 160.216.165.XX]
napsáno: 6. října 2004 v 13:07
I přes důrazné varování jsem včera zatáhl do Luhačovic ten internét. Provozoval jsem to neřádstvo v postavení cukrárna na kolonádě přes CDMA ( bez úspěchu) a přes GPRS klasika nezklamala.
- - -

odpovědět autor: PeTan   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 6. října 2004 v 13:21
Tak to jsi mě notně rozladil. A měls prutovku nebo jen tu malou ant.?
P.S. na reakce lázeňských hostů raději nereflektuji, nechci aby mě tam uvítali s vidlemi...
- - - -

napsáno: 6. října 2004 v 15:13
Zdravím,ono s těmi vidlemi by to taky nebylo marné, třeba by to šlo po vzoru některých kolegů použít jako náhražku antény. K věci: měl jsem nejdřív vnitřní anténku, nechtěl jsem tam s prutem moc strašit, potom jsem měl prut na autě, na parkovišti vedle (malé parkoviště před vjezdem do láz.zóny což je asi tak kolem 150m) a nechytalo se to stejně. Chytil jsem se na cdma až v Petrůvce, to je nad Luhačovicema směr Slavičín (to je Ti asi na nic) (Moje sestava modem, noťas HP, win 98,v autě napájení ze sítě přes stabilizovaný zdroj , via GPRS N6310i, modrozub, noťas, win98) Jedu tam ještě v pondělí, pokud budu mít čas vyzkouším ještě vylézt do parku nad hotel B.S.
- - - - -

napsáno: 8. října 2004 v 09:02
Tak tohle nám tu pane Fany teda nedělejte! Už toho začínám mít dost, má trpělivost má taky své meze. Už jsem začal obcházet ostatní důchoce v Luhačovicích a zakládáme odboj proti tomu vašemu internétu! Žádná svinstva jako drogy, prostituci a internét tu trpět nebudeme!!! Od dnešní noci začneme stavět dvoučlenné hlídky, abychom zabránili proniknutí toho vašeho neřádstva do naší dosud poklidné obce!!
- - - - -

napsáno: 7. října 2004 v 08:20
Tak to bych ti byl moc vděčný, kdybys to ještě zkusil. Ale sen o povalování v posteli s notbůčkem a CDMA v Luhačkách se mi asi definitivně rozplývá... Že by tím pádem byl v té posteli čas na něco jiného???
- - - - - -

odpovědět autor: fany   <fany@cmail.cz>   [IP: 160.216.165.XX]
napsáno: 11. října 2004 v 18:04
Právě jsem se vrátil, ne z hradu jak pravil ve svém projevu diktátor, ale z Luha. Po té co jsem potkal dvoučlenou hlídku sestavenou s již výše jmenovaných důchodců, jeden měl nohy jak klacky na dráždění opic a opíral se o již zmiňované vidle, druhý místo brýlí skla z mlíčný lahve a oba výraz uštvaného koně,jsem si vyhodnotil, že na rozdíl od upozornění, nebezpečí nehrozí. Ty dva nerozeznají hodinky a holinky a ve své podstatě mají dvě starosti. Za takový přístup podřízených k plnění úkolu bych se být "Lázeňským hostem" styděl. S takovouhle svoji baštu před tím neřádstevem neuhájíte! Pokud ovšem není úkolem u potencionálních zavlékatelů internétu a jiných neřestí při pohledu na tuto dvojici vyvolat infarkt záchvatem smíchu. Leč po prvotním záchvatu mne smích přešel protože v parku za BS ani škrt. Stav k 11.10. Mohu Ti tedy doporučit do postele jiné povalování (bylo z čeho vybírat) než s notbůčkem a cdma v posteli. V případě cdma by to byla čistě ztráta času. Měj se hezky a dej po návratu vědět jaké že to bylo povalování v posteli. (Samozřejmě myšleno cdma, čeština je zrádná). Fany
-

odpovědět autor: Xerxes   [IP: 160.218.40.XX]
napsáno: 1. října 2004 v 08:55
Signál v Brode
Uhersky Brod, 200m jizne od Masarykova namesti

Tak jsem dostal krabici a sestavil si modem. Pripojim, nainstaluju, jedu. Modem ukazuje 5 carek, dsl.cz hlasi 600 kbit/s, coz predsilo me nejdivocejsi predstavy.

Jedu asi 15 minut a bum, modem nezle najit. At delam, co delam, USB, ktere ho videlo pred peti minutama, hraje mrtveho brouka. Ostatni dva pocitace, co mam doma, si ani nevsimnou, ze se ho tam snazim pripojit, a puvodni pocitac pise cosi o nerozpoznanem USB zarizeni.

Po dlouhe debate s ochotnym panem z technicke podpory ET a zkouseni vseho mozneho i nemozneho se modem rozhoduju reklamovat. Po zabaleni do krabice si ale reknu, ze to jeste jednou zkusim, a co se nestane - pocitac modem rozpoznal a frci to. Spokojene si brouzdam, uplyne 45 minut a bum, to same.

No nic, dneska si donesu USB 2.0 PCI kartu a dam tomu jeste jednu sanci.

Shrnuti: V Uherskem Brode je signal dobry. Nechapu, jak muze byt v Ujezdci tak maly. Luhacovice jsou na Brod otevrene, takze pokud je v Brode skutecne CDMA BTS a nechytame Hradiste, nejaka sance by tu byt mohla, ale bez zaruky (jit se prochazet po kolonade s antenou trcici z batohu se mi fakt nechce). V kazdem pripade si ale CDMA odlad doma, v Luhacovicich se ti nebude reklamovat moc dobre. Externi antenu si sebou vem urcite.
- -

odpovědět autor: Dexter   <linux@svitil.net>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 1. října 2004 v 21:08
RE: Signál v Brode
Tak se podivej z okna a uvidis ten kopec mezi Brodem a Ujezdcem .Jo o signalu bych mohl povidat!!! Jedine stesti ze Oskarovy anteny mam 50 m od baraku jinak bych si ani nezavolal !!! Signal GSM BTS Eurotel chytam z Hrozenka a T-mobile Sumice .Zajimalo by mne kde je CDMA BTS v Brode.
Jo neni tu nejaky brodan kery rozchodil CDMA na LINUXU ???
Jen nepiste ze ste slyseli ze je to trivialni !!!!! Mam stym sve skusenosti.
- - -

napsáno: 2. října 2004 v 12:24
Myslis ten kopec, na kterem je vodarna?

Vim o Vizovicanovi, co to rozjel v Linuxu, ale ten ti asi nepomuze...

Je-li tu CDMA BTS by me taky zajimalo. Zkousel jsem Analyzer a ukazuje 45%, dsl.cz pise vzdy neco mezi 50-200 kbps, ale jakmile pouziju nejaky DL manager s vice vlakny, frcim az 60 kB/s a muzu se vedle toho navic spokojene brouzdat. Tech 600 kbps, co mi to psalo ve ctvrtek, musela byt nejaka chvilkova "podtizenost" site... Ale co, oproti GPRS to jede jak blazen, uz jen PING je 5x mensi :-)
- - - -

odpovědět autor: Dexter   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 2. října 2004 v 21:12
Jo myslim tu vodarnu.
Nemas nejaky kontakt na nej ??Zajimalo by mne na jake distribuci to rozjel.
- - - - -

napsáno: 2. října 2004 v 21:38
To bude tezsi. On je to totiz sef jednoho znameho, doma ma bezdratovou sit a pry to ma na jakemsi linuxackem routeru nebo tak nejak, poradne si to nepamatuju a navic to mam z druhe ruky.

Radsi si projdi zdejsi fora ci si na to zaloz tema, slovo Linux tu vidam casto. Kdosi pry dokonce vypsal soutez v tvorbe ovladacu...
- - - - - -

napsáno: 2. října 2004 v 21:58
Skoda :(( Musim skouset sam.Jinak dnes je signal obvzvlaste mizerny.
- -

napsáno: 1. října 2004 v 09:44
Ahoj, díky za info. Nejdřív Tvůj proublem: máš patrně vadný ten tlustý USB kabel (modem-PC). Mě se to chovalo úplně přesně stejně, při reklamaci celé krabice technik jen pokýval hlavou, šáhl pod pult pro nový kabel a od té doby vše frčí jak má.
Jinak CDMA mám odladěné, mám i Yaginu - zatím ji nepoužívám, jede to i bez ní slušně (500-800). Sice si i ji do Luhaček vezmu, ale už to vidím, jak lozím po třeše lázeňského domu a hledám signál...
- - -

napsáno: 1. října 2004 v 18:13
Uz pisu pres CDMA s USB 2.0 radicem :-). Taktez dik za info.
- - - -

napsáno: 3. října 2004 v 10:18
Kdes koupil ten Radic ??
- - - - -

napsáno: 3. října 2004 v 10:58
Jde o PCI kartu. Koupeno ve Zline, ale mel by se dat sehnat vsude (alespon myslim). V Brode vim o MPC (naproti gymnazia), B-Telu (blizko Kvanta) a Olcomputers (na Bri Luzu naproti posty). Jede ti to spatne?
- - - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 3. října 2004 v 11:05
V Brode neni solidní obchod z HW dily snad jen Centis ale ten je zase drahy.Pro to mne to zajimalo.Zitra jedu do NVT do Zlina tak si tam nejakou koupim.Jo ma to na 1.1 problemy.
- - - -

odpovědět autor: Fany   [IP: 160.218.41.XX]
napsáno: 1. října 2004 v 18:17
Tak to Ti blahopřeji, mí to ale jeden háček, Luha jsou o dalších cca 15 km severovýchodně v údolí.
- - -

napsáno: 1. října 2004 v 10:17
Až polezeš s yaginou po lázeňském domě dej vědět dopředu, určitě se přijedu na tu atrakci podívat! Už jenom ten příjezd bude imponující. Chlap v jedné ruce s kufrem a s yaginou pod paždí, přes jedno rameno noťase přes druhé klubo koaxu to se tam určite jen tak nevidí. Po té co jsem přijel do KV na koloběžce se sluchátkama na uších si to dovedu živě představit.
- - - -

odpovědět autor: Pepek   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 5. října 2004 v 15:35
S jakou vaginou??? :-)
-

napsáno: 29. září 2004 v 10:41
Doufám, že nám tady tím svým podělaným internétem nezasviníte celé Luhačovice!!! To svinstvo si dělejte někde v té své Praze a netahejte ho k nám!!!
-

napsáno: 28. září 2004 v 20:04
Tak jsem si to dneska ověřoval, (cukrárna na kolonádě), sig. nic až 1 čárka. (Ověřoval jsem jenom modem na interní anténku). Moc tomu nevěřím. že by to mohlo v Luha jít.
- -

napsáno: 28. září 2004 v 20:39
Tak to mě nestraš. Ja budu v Domě Bedřicha Smetany - myslím, že to je kousek od tý cukrárny... Snad na tu externí ant.??
- - -

odpovědět autor: Fany   [IP: 160.218.41.XX]
napsáno: 30. září 2004 v 20:13
Je to hnedka naproti, možná na externí anténu Ti to půjde. Podle mého názoru, jsou tam dost ztížené podmínky (údolí). Jediný otevřený směr (méně problematický) je na Uherský Brod. V každém případě Ti přeju úspěch a dej určitě vědět ja jsi dopadl. Díky.
- - - -

napsáno: 30. září 2004 v 21:42
Díky, jedu do Luhaček 27.října a doufám, že se od tama budu moct ozvat ... Představa týdne bez internetu je přímo děsivá!!
-

napsáno: 28. září 2004 v 15:56
Ujezdec u Luhacovic 2carky .
- -

odpovědět autor: nikdo   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 30. září 2004 v 13:52
Ujezdec je na 99 procent na BTS, ktera je v Uh. Brode na strese 1. ZS na Marianskem namesti.
- - -

odpovědět autor: Xerxes   [IP: 160.218.40.XX]
napsáno: 30. září 2004 v 15:00
RE: Signál v Brodě
Jsi si jisty, ze na 1. ZS je i CDMA? Pokud ano, znamena to, ze jsem od ni vzdaleny jen tak 500m a jdu si pro to ihned :-)
-

napsáno: 27. září 2004 v 21:22
Já si tu Luhačkách rochním v bahenních lázních a ty vaše podělaný internéty mě možou být ukradený!!!
- -

odpovědět autor: DC++   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 10. října 2004 v 21:47
Debyle!
- -

odpovědět autor: Sosák   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 8. října 2004 v 20:46
A sem ti asi píše vnuk, co??? Ty ynternéte!
- -

napsáno: 27. září 2004 v 22:16
Jak to tak čtu, tak Ti to leze nejen do kloubů, ale i na mozek.
- - -

odpovědět autor: Tonos   [IP: 85.160.78.XX]
napsáno: 12. února 2005 v 23:56
hehehehe ;)

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz