Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 746,7 kbit/s
hodinový trend: -31,9%

CDMA U:fon: 1002,3 kbit/s
hodinový trend: +5,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

17.05.2012
Firefox na Windows 8 nebude
V dnešní uspěchané době je něco, co se odehrávalo koncem devadesátých let, digitálním středověkem.

zobrazit ostatní dotazy autor: pavel   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 14. srpna 2004 v 19:51

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

cdma se mi hada s hardwerem
poridil jsem si cdma a po instalaci jsem byl docela v soku kdyz jsem zjistil ze net mi nepujde pokud z pc nevyndam karetu skystar 2 pro prijem digitalniho satelitu nevite nekdo jak to obejit me totiz bud jde satalit nebo net oboji se hada a tudiz nefunguje na net se pripiojim ale nedochazi k prenosu dat
Počet reakcí: 5, nejnovější: 15. srpen 2004 v 07:55.
-

autor: hugoventil   <hugoventil@xko.cz>   [IP: 160.218.213.XX]
napsáno: 15. srpna 2004 v 07:55
RE: cdma se mi hada s hardwerem
Bud budes inet vytacet jak tady uz nekdo radi (taky to tak delam) a nebo s stahnes proxy, ktera umi NAT a nastavis ho prave na tomhle modemu, pokud bys chtel inet sdilet, tak ti v tom ted uz nebude nic branit.

Hugo
-

autor: pavel   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 14. srpna 2004 v 23:17
4 hnedka diky za radu ale vis to jew problem kdyz ji zakazu tak nebudu mit tv satelit ale ja ho chci to neni reseni bud mit jedno ci druhy ja potrebuji prijit na to jak mit oboji jsem zvyklej ze napr. behem stahovani vetsich souboru cucim na film ci neco jineho a jelikoz tv nevlastnim tak co s tim
- -

autor: Jirka   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 15. srpna 2004 v 07:46
Mám taky skystar 2 a funguje mi to i s připojením na Net.Musí ale spouštět připojení ne přes program dialera, ale přes nabídku start-nastavení-síťová připojení-GPC6420-vlastnosti-připojit.pokud to zapínám a vypínám tudy, tak mi šlape i druhý počítač propojený s mým přes síť.kartu.Jakmile ale jen jednou spustím připojení přes dialera, veškeré nastavení sdílení se mi přepíše do základu a pak to nejde.
-

autor: hnědka   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 14. srpna 2004 v 21:25
neni to ta karta na sat. internet?? jestli ji mas nekde v sitovych pripojenich, tak ji zakaz
-

autor: hnědka   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 14. srpna 2004 v 21:24

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz