Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1193,9 kbit/s
hodinový trend: +59,9%

CDMA U:fon: 1002,3 kbit/s
hodinový trend: +5,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

17.05.2012
Firefox na Windows 8 nebude
V dnešní uspěchané době je něco, co se odehrávalo koncem devadesátých let, digitálním středověkem.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: hugoventil   <hugoventil@xko.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 1. října 2004 v 12:22
CDMA a SMS na sms.oskarmobil.cz
Nevim zda to tady uz nekdo resil, ale delsi dobou me trapi nespolehlivost free sms na Oskarovi - dojde jedna z 5ti nebo i min. Az ted me napadlo, ze po odeslani sms musim 10s pockat a pote muzu posilat dalsi smsku, hacek je v tom, ze Oskar si to zrejme hlida podle IP a ta je stale stejna pro tisice lidi s CDMA, takze IMHO pokud zrovna pouziva Oskarovu gateway vicero lidi ma nekdo zakonite smulu. Zkuste si poslat za sebou par sms jestli to je tak, jak si myslim,,, Resenim je pouzivat pri posilani sms free proxy.

Hugo
Počet reakcí: 14, nejnovější: 12. leden 2006 v 13:16.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 82.202.116.XX]
napsáno: 12. ledna 2006 v 13:16
RE: CDMA a SMS na sms.oskarmobil.cz
-

odpovědět autor: becvy   [IP: 85.160.12.XX]
napsáno: 11. dubna 2005 v 08:49
pouzivam programek Eurotel SMS verze 1.21.0.88
nemam zadne problemy po odeslani vzdy dojde jak na Oskara tak na Eurotel doporucuju :) cauess
-

odpovědět autor: Marek Blahuš   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 1. října 2004 v 23:34
Taky jsem musel nejprve několikrát zažít překvapení z toho, že moje SMS adresátům nepřišly, než jsem začal podezírat z problému právě odesílací formulář. Myslel jsem, že snad mačkám špatné tlačítko či problémy dělá browser (používám nově Firefox místo IE). Teď už taky čekám na ty reklamy, ale přesto díky za rozbor tohoto problému, to s tím IPčkem mne ani nenapadlo, i když je to tak triviální. Kdyby to chtěli opravit, tak podle mne není jiná cesta než na cdma.eurotel.cz ty jejich filtry neaplikovat - proč by to ale dělali, zvlášť když všichni ti lidi jsou zaručeně zákazníci konkurence? :o)
- -

odpovědět autor: Railbot   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 2. října 2004 v 10:01
To urcite ne ze vsichni jsou zarucene zakaznici konkurence, to je s prominutim pekba blbost. Protoze napriklad ja jsem zakaznik Oskara a s ET mam spolecne jen to CDMA. Kdyby ho nabizel Oskar, budu zase u nej...takze ja jsem zakaznikem obou spolecnosti, tudiz ne zaruceny zakaznik konkurence ;)
- - -

odpovědět autor: fido   [IP: 85.160.84.XX]
napsáno: 22. března 2005 v 14:21
Kdyby CDMA měl Oskar, ihned bych přešel i za cenu, že bych errortelu platil nepoužívané připojení. Jen jsem zvědavý na proměnu Oskara s novým majitelem. Jsem u Oskara ještě měsíc před tím, než to oficiálně spustili a nepamatuji si ani jeden falešný slib. Prostě to fungovalo ... opmlouvám se, že píši o něčem mimo mísu, ale srovnal jsem jen dva operátory :o)))
- - -

napsáno: 2. října 2004 v 10:16
Možná vás překvapím, když napíšu, že já taky na GSM používám Oskara :o) A kdyby nabízel CDMA, tak jdu samozřejmě taky k němu... Ale jen jsem tím chtěl říct, že ochota povolovat přístup k nějaké konkrétní službě, která negeneruje žádné zisky, ba spíše naopak, skupině, o které (narozdíl od souboru všech "anonymních" uživatelů webu) vím, že platí měsíčně tisícovku mému konkurentovi, asi nebude moc velká. Nakonec je k tomu v téhle oblasti, narozdíl třeba od hovorů mezi GSM sítěmi, nikdo nutit nemůže.
-

odpovědět autor: f   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 1. října 2004 v 20:34
jednosuše před tím než odešleš smsku si ji zkopíruj a když se ti po odeslání neukážou 2 malé reklamy tak to pošli znovu....až se to povede
- -

odpovědět autor: Railbot   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 2. října 2004 v 10:00
presne tak, delam to stejne...
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 192.6.76.XX]
napsáno: 1. října 2004 v 16:35
taky jsem na to prisel... ale pouze ze zacatku, pak jsem si koupil ET a prestalo to delat :-)))
-

odpovědět autor: cugin   [IP: 81.95.98.XX]
napsáno: 1. října 2004 v 15:54
Mas pravdu, taky jsem si toho vsiml. Urcite to bude sdilenou IP adresou, protoze proxy mi tohle spolehlive vyresilo.
- -

napsáno: 2. října 2004 v 10:17
Jakou proxy používáš? Existuje nějaká vhodná veřejně dostupná?
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.13.XX]
napsáno: 22. března 2005 v 14:07
- - - -

odpovědět autor: smsky   [IP: 85.160.8.XX]
napsáno: 10. dubna 2005 v 17:55
Nezatezujte site. Strejda.
- - -

odpovědět autor: cugin   [IP: 81.95.98.XX]
napsáno: 2. října 2004 v 13:20
Urcite nejake verejne proxy existuji, ale ja jsem je nehledal. Mam ale od doby pripojovani pres GPRS utilitku cproxy (zrychleni nacitani webu+filtrovani reklamy). Ted uz ji ale pouzivam malo (treba na ty SMS), protoze mam pocit, ze se nejak zpomalila (mozna v dusledku toho omezeni rychlosti P2P).

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz