Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1193,9 kbit/s
hodinový trend: +59,9%

CDMA U:fon: 1002,3 kbit/s
hodinový trend: +5,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

17.05.2012
Firefox na Windows 8 nebude
V dnešní uspěchané době je něco, co se odehrávalo koncem devadesátých let, digitálním středověkem.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Addam   <addam@kozza.cz>   [IP: 213.19.127.XX]
napsáno: 2. srpna 2004 v 19:32
Vzdálenost od "pokrytí" ???
Bydlím v lokalitě Polička (okr. Svitavy) a podle mapy pokrytí na webu Eurotelu jsem vzdálen cca 1 - 1,5 km od pokrytého území :-( Je nějaká šance že s dodávanou externí anténou mi to bude fungovat ?? Popřípadě má cenu kupovat nějakou lepší anténu ? Kde a za kolik se vůbec takové antény dají koupit ???
Počet reakcí: 12, nejnovější: 12. duben 2005 v 13:29.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 193.251.135.XX]
napsáno: 6. srpna 2004 v 00:11
RE: Vzdálenost od
Cau, sem taky z Policky :)
Volal sem na infolinku a tam mi slecna rekla, ze podle mapy Policka je mimo pokryti CDMA :( Jedine pucit ten modem a zkusit to. Rikala, ze zaloha je 9000kc a pujcovny na den je 100kc.
- -

odpovědět autor: František   <schlichts@atentonet.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 9. srpna 2004 v 11:24
Anténa prut nebude asi lepší než dodávaná(pozn. originál je hirschman). Určitě pomůže směrová anténa Yagi možná i síto. Stači tv colorka a vědět, kde leží buňka CDMA.
- - -

odpovědět autor: Karel I.   [IP: 85.160.26.XX]
napsáno: 12. dubna 2005 v 13:29
Docela dobrá je ta úprava s omotáním prutu alobalem.
- -

odpovědět autor: Addam   <addam@kozZa.cz>   [IP: 213.250.249.XX]
napsáno: 7. srpna 2004 v 09:26
Takže v pondělí si jedu do Brna vypůjčit CDMA modem (skoro týden jsem byl zapsaný na čekacím listě :-) Zároveň jsem sehnal firmu, která prodává CDMA antény (dělají se v několika verzích od 6 do 12 dB) takže si rovnou od té firmy vypůjčím i jednu anténu. Všechno to naložím do auta a budu projíždět Poličku a okolí a měřit jak na tom jsme :-) Mimochodem ty externí antény nejsou vůbec drahé - 12dB stojí cca 700 Kč a když jsem mluvil s člověkem kterej je prodává, tak říkal že při testování na Vysočině v místě kde eurotelová přídavná anténa (prut) kolísala mezi 0 až jednou čárkou po připojení jeho 6dB antény signál vyskočil na stabilní 4 čárky.
- - -

odpovědět autor: Ondra   <ondra-banov@seznam.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 7. srpna 2004 v 13:32
Zdar, máš na tu firmu nějakej kontakt? www,e-mail??
Mám doma na střeše jen 2čárky na ten jejich prut.
Kolik má vůbec zisk ten prut???
- - - -

odpovědět autor: Addam   <addam@kozza.cz>   [IP: 213.19.127.XX]
napsáno: 8. srpna 2004 v 21:37
Házím Ti do mailu kompletní ceník CDMA antén i s průvodním dopisem jak mi to přišlo :-)
- - - - -

odpovědět autor: ceník   [IP: 85.160.1.XX]
napsáno: 4. dubna 2005 v 01:27
Daj se eště levnějc.
- - - - -

odpovědět autor: Petr   <4pnpx@tiscali.cz>   [IP: 160.218.40.XX]
napsáno: 24. září 2004 v 20:10
sháním co nejvýkonější Yaginu nebo síto na CDMA mám stabilně jednu čárku u signálu,prostě bída a utrpení, je to hrozně pomalý, poraďte prodejce. Díky Petr
- - - - - -

odpovědět autor: n   [IP: 84.244.77.XX]
napsáno: 25. září 2004 v 11:32
www.vycom.cz
-

odpovědět autor: Hobbit   [IP: 217.75.210.XX]
napsáno: 2. srpna 2004 v 19:54
myslim ze pokud nemas na ceste nejakej kopec, velkou tovarnu a podobne, je tu urcita sance, ze ti to pojede.
si ten modem nejdriv jenom puc a vyzkousej
- -

odpovědět autor: Viktor   [IP: 81.95.98.XX]
napsáno: 7. srpna 2004 v 05:23
A nebo požádej o pomoc některého štastného majitele . ;)
(..To půjčovný od eurotelu by ještě ušlo ,ale 9000,- jako záloha je trochu moc ...)
- - -

odpovědět autor: Viktor   [IP: 81.95.98.XX]
napsáno: 7. srpna 2004 v 05:34
Při koupi jsem se schválně ptal na směrovou anténu a eurotel by měl jednu takovou nabízet . Sice prý není skladem
( :/.. Brno-Špalíček) , ale na žádost by ji objednali . Cena se prý pohybuje okolo 1500,- Kč . Samozřejmě je možné koupit i jinou schválenou směrovou anténu (nějaká česká firma ji prý už prodává ...Ale možná půjde o tutéž anénu jako u Eurotelu, protože ji prý používal při testování - to jsem zaslechl někde v diskuzi ...) .
Ale pozor na pokusy s běžnými anténami , to by nemuselo dobře dopadnout :))) ...

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz