Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1193,9 kbit/s
hodinový trend: +59,9%

CDMA U:fon: 1002,3 kbit/s
hodinový trend: +5,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

17.05.2012
Firefox na Windows 8 nebude
V dnešní uspěchané době je něco, co se odehrávalo koncem devadesátých let, digitálním středověkem.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Spykee   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 4. října 2004 v 20:51
pokrytí a rychlost Brno-Kr.pole
prosímvás poradí nědko? mám to na kolej nejsem z Brna
Počet reakcí: 7, nejnovější: 4. duben 2005 v 01:24.
-

odpovědět autor: Petr   [IP: 147.229.92.XX]
napsáno: 6. října 2004 v 13:01
RE: pokrytí a rychlost Brno-Kr.pole
Rychlost tedka neni nic moc, hlavne pres den. Minuly tyden to bylo o moc lepsi. Tedka pres den tak 100-200 kbps. Minuly tyden to jelo v pohode 500-600kbps. Asi pribylo dost lidi. To vis zacal semestr.
-

odpovědět autor: Peggynek   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 5. října 2004 v 22:51
Když jsem měl modem s sebou na koleji na Purkyňkách (abych vyzkoušel, páč na koleji mám net na pokoji), tak jsem se bez externí antény nechytal. Signál byl sice skvělý všude, ale asi to dost silně interferovalo. S externí jsem dosahoval tak 300 kbits.
Abych nezapomněl, jedná se o blok P3 (my staří mazáci známe i původní názvy A2...:-))), teď je to nějaký snad B-05 nebo co. V Cajzlově (Pro Pražáky v Praze...:-)), kde teď bydlím, mám rychlost skoro megabit.
Bylo to asi 4 týdny zpět, kdy jsem tam byl, takže současný stav nemohu posoudit. Nehledě na to, že tam asi přibylo pár uživatelů, kteří bydlí na pokoji bez netu.
Paradox bylo, když jsem signál měřil jedné známé, bydlící kousek od Svoboďáku. Naměřil jsem tam minimálně 550 a více kbits.
Hodně štěstí s CDMA.
Ahoj P.
-

odpovědět autor: spykee   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 5. října 2004 v 19:50
né je to ulice Božetěchova
-

odpovědět autor: J.Nováček   [IP: 160.218.43.XX]
napsáno: 5. října 2004 v 10:09
Neřekl bych že to jede pomaleji naž GPRS .... Jak jsi na to přišel ? Pokud bydlíš na kolejích na Puryňové ul. tak rychlost je celkem dobrá a s GPRS se nedá ani v nejmenším srovnávat. Pravda, poslední dobou kolísá, ale většinu času bez problémů.
- -

odpovědět autor: speed   [IP: 85.160.1.XX]
napsáno: 4. dubna 2005 v 01:24
Pleteš se, je to vo dost.
- -

odpovědět autor: Kendo   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 5. října 2004 v 11:33
Jsem Brňák, takže nebydlím na kolejích, ale CDMA používám doma (bydlím na Berkové) a musím říct, že během posledního měsíce šla rychlost pořádně dolů - z původních hodnot downloadu 400-600kbps až na nynějších 50-150kbps. O uploadu nemá cenu hovořit vůbec - to je totální tragédie (5-15kbps). Srovnám-li tyto nynější rychlosti s GPRS od T-Mobile, který jsem měl před pořízením CDMA, tak musím souhlasit s tím, že je výkon obou typů přípojení v podstatě podobný. S tím, že GPRS mělo o něco mení download, ale zase o něco lepší upload. Navíc bylo o pár stovek levnější a nesrovnatelně mobilnější a spolehlivější. Pokud by bylo možné vyvázat se z roční smlouvy s ET, tak bych to zřejmě udělal a vrátil se zpět ke GPRS.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 5. října 2004 v 01:25
Brno Krpole ? There is no way! V Krpoli mi to jede pomaleji, než GPRS!

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz