Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1193,9 kbit/s
hodinový trend: +59,9%

CDMA U:fon: 1002,3 kbit/s
hodinový trend: +5,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

17.05.2012
Firefox na Windows 8 nebude
V dnešní uspěchané době je něco, co se odehrávalo koncem devadesátých let, digitálním středověkem.

zobrazit ostatní dotazy autor: KArlos   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 16. srpna 2004 v 09:32

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

UŽ SE NEVYPÍNÁ MODEM - CELOU NOC MI BEZEL A JESTE SE NEVYLP
Tak od včera se mi bevypíná modem uvidíme jak to půjde ještě přes den, ale celou noc se nevypl. Takže teorie jako ze se sam od sebe vypina neni pravdiva.
Počet reakcí: 8, nejnovější: 16. srpen 2004 v 11:57.
-

autor: bUdDhA   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 16. srpna 2004 v 09:52
RE: UŽ SE NEVYPÍNÁ MODEM - CELOU NOC MI BEZEL A JESTE SE NEVYLP
ja jsem sem snima upsal smlouvu a jsem maximalne spokojen a urcite na to budou ovladace urcite ano!!!Myslim ze eurotel neco taji stimhle a neco jako ovladace k tomu vydá
-

napsáno: 16. srpna 2004 v 09:51
Mno me se teda nevypina a mam ho uz 3 dny
-

napsáno: 16. srpna 2004 v 09:40
Taky stim nemám problémy vubec a je teoreticky znamy ze pokud nechate uplne vybit baterku ale uplne!!a pak to na max dobijete a budete to takhle delat furt tak ta baterie potom bude cim dal silnejsi:-DD
-

autor: KArlos   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 16. srpna 2004 v 09:38
Zapomel sem rict, ze se vypinal kazdych 10 - 60 minut , tuhl atp... Nechal sem jednou dobit na maximum baterku bez pripojeneho pc a od te doby se ani nehreje a ani se nevypina. Jedu s nabijeckou a baterkou zaroven. Sem tam se podsviti LCD a pak zase za 9 vterin zhasne a jede se dál. Jen tak dál.
- -

autor: romisek   <romisek@poinza.cz>   [IP: 193.85.188.XX]
napsáno: 16. srpna 2004 v 09:48
Tak to nevim, ale i to jsem zkousel a modem se proste po urcite a nepravidelne dobe vypne. Viz http://cdma.poinza.com . Jdu za chvilku reklamovat jiz treti kus. Zkousel jsem s tim vsechno mozny a stale to dela to same. Proste se vypne ! Jsem zvedav co na to Errortel.
- - -

napsáno: 16. srpna 2004 v 10:01
Server je ted mimo provoz, opet mi nejde domena, tak to vyzkousejte pozdeji. Diky
- - - -

autor: KArlos   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 16. srpna 2004 v 10:30
Abych vam rekl pravdu, pripada mi jako by letel command z prikazu eurotelu "vypni modem nebo ho aspon zavar"... ale nechme se prekvapit ... dle meho nazoru mozna ty modemy schazuje BTSky.
- - - - -

napsáno: 16. srpna 2004 v 11:57
Tak jsem uspesne vyreklamoval treti modem. Dle technika Errortelu se o problemu vi a zpusobuje to nabijecka. Na prodejne uz maji, tedy alespon v Liberci zkonrolovane modemy. Alespon mi to prodavac rikal :-) Ja jim stejne moc neverim, kazdopadne uvidime.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz