Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1193,9 kbit/s
hodinový trend: +59,9%

CDMA U:fon: 1002,3 kbit/s
hodinový trend: +5,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

17.05.2012
Firefox na Windows 8 nebude
V dnešní uspěchané době je něco, co se odehrávalo koncem devadesátých let, digitálním středověkem.

zobrazit ostatní dotazy autor: Maca   <macaludva@seznam.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 16. srpna 2004 v 19:07

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

Rady těm, co se modem stále vypíná-poučte se z mých chyb a zkušeností
Zdarec, tady je pár rad pro ty, co mají problém s novým CDMA od Eurotelu. Případů, že vám to vypíná modem po neurčité době(někomu po 10 minutách a někomu, jako třeba mě po 5 hodinách) jsem připravil malou demonstraci toho, co má vůbec dělat. 1)Krok, hlavně si nejprve stáhněte nové ovladače a vůbec neinstalujte drivery z CD, vypíná to při spojení PC). 2)Krok, pokud vám to stále vypíná spojení po různé době, běžte modem ihned vyměnit(máte na to dle Eurotelu 7 dní, pak jde na servis a stává se z toho 30 dní). Ale hlavně se nenechte na ET odbýt a tzrvejte na výměně a ne že vám ho tam vyzkouší a bude fungovat a vy pak přijedete domů a je to to samé. Vyzkoušejte těchto několik rad z mých vlastních zkušeností a doufám, že vás to neodradí, je to přeci jen super služba za dobré peníze, jen se tomu ještě musí vychytal mouchy. Máca
Počet reakcí: 2, nejnovější: 16. srpen 2004 v 19:32.
-

autor: Petr   [IP: 160.218.40.XX]
napsáno: 16. srpna 2004 v 19:32
RE: Rady těm, co se modem stále vypíná-poučte se z mých chyb a zkušeností
Rád bych tě opravil. MOHLA to být super služba za dobré peníze. Nevím co budeš říkat, až budeš mít rychlost modemu.
-

autor: romisek   <romisek@poinza.com>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 16. srpna 2004 v 19:25
RE: Rady těm, co se modem stále vypíná-poučte se z mých chyb a zkušeností
Jo jo, souhlasím s tebou. Mám již vyreklamovaný třetí modem a zdá se, že tento čtvrtý je konečně ten správný. No uvidíme. Dnes mi prodavač ve značkové prodejně v Liberci řekl, že o problému se ví a že vše zpusobuje nabíječka. Tak uvidím, když tak tam zase zaskočím.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz