Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1193,9 kbit/s
hodinový trend: +59,9%

CDMA U:fon: 1002,3 kbit/s
hodinový trend: +5,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

17.05.2012
Firefox na Windows 8 nebude
V dnešní uspěchané době je něco, co se odehrávalo koncem devadesátých let, digitálním středověkem.

zobrazit ostatní dotazy autor: uživatel   [IP: 195.250.139.XX]
napsáno: 15. října 2004 v 11:09

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

Karačaganak
Chci se zeptat, nevíte jestli CDMA funguje ve městě Karačaganak v Kazachstánu. Já nevím jestli do toho mám jít nebo ne? Díky za odpověď.
Počet reakcí: 31, nejnovější: 29. leden 2005 v 18:01.
-

autor: Petra   [IP: 83.208.236.XX]
napsáno: 29. ledna 2005 v 18:01
RE: Karačaganak
Letos me jeste nic tak nepobavilo.Diky moc.
-

autor: Anonym   [IP: 85.160.50.XX]
napsáno: 25. ledna 2005 v 00:10
Je dobre vydet ze i tak daleko se seznamej lidi i pres takovou vec jako je ten shit cdma ;) Hodne zdravi kuci
-

autor: Afroman   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. listopadu 2004 v 19:51
Halo halo,hlafi se seferni afrika a musi pochfalit spolecnoft Eufotel za befkonkurencni slufbu co nam fem zafedl. Na strojich 386 s bambusovou klavesnici a monitorem 10" dodavanym nafimy vetnamskymi pfateli nan Eufotel data nonsftop beha opfavdu fantasticky
- -

autor: Anonym   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 24. ledna 2005 v 15:58
co kouris ja chci taky to musi bejt koukam naprosta bomba
-

autor: Martan   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. října 2004 v 10:22
Na Marsu mame taky vlastni BTS, ale kvuli ohromne dlouhe odezve (od 4 do 21 minut, podle vzajemne polohy Marsu a Zeme) je ta rychlost pouzitelna jen pro nepotvrzovane UDP pakety. Uz tu maji zavest CDMA rev. A, ktera pouziva pro komunikaci se Zemi cervi diru, takze se tesime na vyrazne zlepseni...

Lokalita Olympus Mons, Mars.
- -

autor: Anonym   [IP: 85.160.5.XX]
napsáno: 27. ledna 2005 v 04:12
:-)))))
-

autor: Mynona   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 15. října 2004 v 20:33
iiii iiii
iiii iiii
iiii iiii
iiii_____iiii
/ O O \
----------------------
-

autor: Fido   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 15. října 2004 v 16:20
Jak se koukám, tak eurotel dělá vše možné, ale v naší republice na naše lidi zvysoka háže kakanec ..:o(
-

autor: JImmy   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 15. října 2004 v 15:56
Jsem na Měsíci a vidím, že na starém dobrém Lunochodu, kam jsme si schovávali chlast, Euroteláci namontovali BTS. Díky eurotelu s mohu s vámi psát i z Měsíce. Našel jsem tady dokonce mramorovou desku a na ní bylo vytesáno: Bacha na Hnědku, je to kokot!
- -

autor: Anonym   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. listopadu 2004 v 19:36
Jooo,tak ted jsem se opravdu zasmal. Fak dobrej džouk
-

napsáno: 15. října 2004 v 11:37
Neni tu pokryti nic moc, ale kdyz mas signal, pojede ti to pekelne rychle, protoze tu neni prilis uzivatelu.
Tady je mapa pokryti: http://www.kpo.kz/cgi-bin/index.cgi/41?mid=2
Cervena znamena pokryto. Jestli jsi primo na nalezisti Karacaganak, je to vpravo nahore a pokryti tam trochu je.
Ale je to tu pekne kopcovite, takze stoji za to si modem zapujcit. Ja jsem na Aksaji a jede mi to tu bezne 1 Mbit. Upload je horsi (kolem 80 kbit), ale da se to prezit.
Jestli chces, muzes k nam zajet a ja ti na par dni modem pujcim. Ten muj se ani nevypina.
S jakou firmou tam vlastne jses? Ja jsem u Texaca a docela to ujde. Ale jsem tu jen do konce roku.
- -

autor: uživatel   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 15. října 2004 v 12:10
Pracuji u Bestači, takže jsem mimo oblast pokrytí (díky za mapku). Válí se tu hromada vojenského šrotu, tak se podívám s našim šifrákem po nějaké, která by mohla v daném pásmu posloužit.

Dělám tady u nejmenované US firmy, jenom napovím, že tady pracujeme hodně v podzemí. Po nás to potom převezmou zelení mozci...

Na Aksaj de facto vidím, nadchlo mě, že jsem tady narazil na krajana.

Problém by mohl být v tom, že je u železnice několik polovojenských hlídek a jinou cestou s k Tobě prakticky nedá dostat. Budu muset počkat na nějaký větší zásobovací konvoj.

Máte označenej barák, nebo jste raději nenápadní, jako my?
- - -

napsáno: 15. října 2004 v 12:27
Tak to jses kousek od nas. Ja tady na Aksaji chytam signal v pohode na prutovku.
Asi tusim, ke ktere firme patris. Vas moc ven asi nepoustej, co? Koluji tu docela zajimave zvesti.
My od Texaca mame docela volnej pohyb, to vis bohaty pani z Ameriky :-) Ale zase se skoro vsichni mistnaci bojej s nama promluvit.
Barak mame stejnej jako vsecky, samej svab a zarezly topeni. Ja delam v kancliku, kterje je torchu lepsi a dolu tak casto nemusim, takze to nemam zas tak spatny.
Muzu klidne do Bestace prijet s modemem, ale k vam do firmy me urcite nepustej.
- - - -

napsáno: 15. října 2004 v 12:43
S tim modemem budeš moc hodný. Používám microwave spojení s kámošem od UNSF, mají misi šikovně na kopečku... Jenomže za chvíli se bude vracet domů a nevím, jestli tam najdu někoho dalšího, kdo není posera.

Přes satelit si netroufnu, protože ti místní blbečci jsou posedlí bezpečností a já se nechci dostat zbytečně do maléru. Šifrák je sice kámoš, ale k technice nemá takový přístup, aby pomohl...

Když jsem se doslechl, že sem expanduje Eurotel, tak jsem si sednul na zadek. To byc spíš čekal od Koženého... Bezpečáci jsou z toho na infarkt, vidí v tom spoustu možností pro teroristy.

My si nežijeme špatně - je to skoro komfort, pominu-li fakt, že nám ty naše dokonalé hliníkové příbytky zahrabali (opět kvůli bezpečnosti) pod zem. Sice komfort, ale v kobce.

K nám opravdu raději nejezdi - vrchol by bylo zkusit češtinu. Tady to nikdo moc nepozná od místní hatmatilky a potom by ses nestačil divit...

Do týdne pojede konvoj, tak já se s ním svezu a využiji tvoji nabídku. Mám z kantýny karton whisky (ne toho amerického sajrajtu), tak něco přivezu. Dáme si do trumpety!
- - - - -

napsáno: 15. října 2004 v 13:04
OK, stav se. Ptej se po Radovanovi. Jsme tu tri Cechoslovaci a dva Polaci (dokonce jedna Polka a jedna Slovenka! - to u zelenejch asi nemate ;-)). Muzeme si teda pekne pokecat v materstine. Aspon se setkas s pravejma civilama.
Barak zahrabanej nemame, je to bejvalej "kulturak", tak nas urcite najdes.
Mam jeste jednu moznost pripojeni k internetu (nereknu jakou, protoze to neni povoleny), takze se bez modemu klidne tejden obejdu.
- - - - - -

napsáno: 15. října 2004 v 13:21
Jsme domluveni, děkuji za pozvání. Moc se těším na krajana (a abych nekecal, tak zejména na skorokrajanky). Tady jsou buďto ženský, co připomínají vzhledem hrdiny akčních filmů, nebo potom za zábranama ty, co sem choděj žebrat. To by ale chtělo tuny dezinfekce, kartáč a mýdlo... A - pod ty šátky moc nevidíš!

Vas barak uz vim kde je, stacil dotaz na pruzkumniky (poprvé mi byli k něčemu).

Šlo by u vás někde bezpečně přespat? Konvoj se vždycky vrací až následující den, někdy až za 48 hodin, podle situace, ale to musíte mít stejné.

Jestli jsou ty slečny pohledného zevnějšku, tak se rád podělím o celou svou zásobu alkoholu...

Ten modem na tyden je O.K.určitě do té doby pojede nějaký náš člověk okolo vás, tak jej jistě doručím včas zpět.

Děkuju moc.

Mě tady znají jako Thomase... kdybys jel okolo.
- - - - - - -

napsáno: 15. října 2004 v 13:30
S prespanim nebude zadny problem. Vlastne kdekoli na baraku. Mame tu dost volnej rezim.
Slecny vypadaji moooc dobre. A po trose alkoholu jeste lip.
Az tu budes, opravdu se zeptej kohokoli z firmy na "Rejdovan", kazdy mne zna, protoze, krome jineho, rozdavam vyplaty ;-)
- - - - - - - -

autor: uzivatel   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 15. října 2004 v 13:39
Sakra, zase mi mi to spadlo a nejde znovu nastavit, ani nainstalovat ceska klavesnice...

Jsme domluveni moc diky. Prijede karton lahvi a s nimi ja jako doprovod.

Pripravim si do te doby (necham pripravit) antenni soustavu, takze po navratu budu referovat ten samy den, jak se ta ceka sit osvedcila. Nepripada ti vlastne zvlastni, kam vsade ten malinky narudek ze stredu evropy expanduje? Eurotel v Kazachstanu, to by pred par lety bylo jak utopie...

Musim se jit venovat praci, tak "Rejdovane", velke diky a do par dni jsem u u vas v baraku.
- - - - - - - - -

napsáno: 15. října 2004 v 14:42
Jo, ceska klavesnice - o ty si muzu nechat jen zdat.

Eurotel se snazi, koupil nejakyho malyho Kazasskyho operatora, ktery mel licenci na NMT sit na 450MHz.
Hlasove sluzby tady vubec neposkytuje, ale v tom pasmu provozuje CDMA. Zatim to ma omezene jen na velka mesta a oblasti s vysokym procentem cizincu (proto je to i tady, kde je hafo zapadnich tezarskych spolecnosti), ale jede to perfektne.
Taky jdu pracovat, mej se.
- - - - - - - - - -

napsáno: 18. října 2004 v 02:51
Radovane, možná jsi viděl ve zpravodajství, jaká tady byla včera mela. Jsem rád, že jsem z toho vylezl se zdravou kůží... Před chvílí jsme tady měli něco podobného v menší míře. Výsledkem je, že zítra přijede nějaká těžší technika (s dalšími pablby se žvýkačkou v hubě). Večer budou od nás převážet pár lidí na letiště, tak se s nimi svezu.

Takže balím whiskey a zítra...

Jo, mohl bys pozvat ty slečny.
- - - - - - - - - - -

napsáno: 18. října 2004 v 10:24
Whiskey i ty jste ocekavani. Slecny se samozrejme pridaji. Po vecerech tu je stejne hrozna nuda a neni tu co delat.
- - - - - - - - - - - -

napsáno: 18. října 2004 v 10:29
Vypadá to na dobu mezi 5 a 6 P.M., pokud domorodci nezpůsobí po cestě nějaké problémy. Díky.
- - - - - - - - - -

autor: adamec   [IP: 83.148.34.XX]
napsáno: 15. října 2004 v 21:10
Chlapi, zdravím vás. Za komančů jsem byl v Axaji spravovat na naší ošetřovně. Ještě dnes si pamatuju na to co jsem si přivez a naskakujou mi pupínky děsem. Dobré zdraví vám upřímně přeju. A.
Mimochodem, CDMA mi v Plzni prakticky nejde.
- - - - - - - - - - -

napsáno: 18. října 2004 v 02:58
Neuvěřitelné. Třetí krajan, který zná tyhle nevlídné končiny! Tady se to podle místních za posledních pár desetiletí moc nezměnilo, tak asi tušíš, v čem tady jsme.

Jsme na tom lépe snad jen v tom, že když se něco semele, tak je tady pro nejhorší případy připravených pár vrtulníků.

Díky za přání a samozřejmě nápodobně.

S CDMA je to skoro k neuvěření - když jsem poprvé zjistil, že se tady prosadila česká telekomunikační společnost, tak jsem tomu nemohl uvěřit. Už jsem v Čechách dlouho nebyl a tady to působí dojmem, že se ze "staré vlasti" začíná stávat ekonomický tygr!

Za pár dní uvidím, jak to chodí tady...
- - - - - - - - - - - -

autor: Adamec   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 19. října 2004 v 21:46
Zdravím, kdo nezažil, nepochopí. Mám fotky z prvomájového průvodu. Kdo je vidí, nechápe. Obdivuji každého, kdo tam vydrží. Já tam byl dva týdny, a další dva týdny jsem mněl žaludeční problémy ještě doma. Nezapomenutelné dojmy. Zdravím A.
- - - - - - - - - - - - -

napsáno: 21. října 2004 v 09:36
Zdorov! Přesně tak, ležím tady třetí den v lihu a teď mám strašnou kocovinu. Radovan vypadá, že brzy dostane z nezměrného pití "bjeluju gorječku". Už dlouho jsem se takhle nezřídil, ale máte pravdu - kdo to tady nezažil, nepochopí. Kroutím tady druhý rok a začínám mít silný pocit, že to za ty peníze nestojí.

Četl jsem si tohle fórum a překvapilo mě, jaké máte v Čechách problémy. Tady to chodí jako z praku, je ale fakt, že jsme patrně jediní na místní BTS (jsem zvědavý, kdy si z ní někdo udělá terč). No, tak alespoň někde to funguje. Myslím, že tady v Kazachstánu se překrývá mapa pokrytí s mapou rozmístění amerických firem - hoši od ET se patrně snaží tam, kde je to moc nestojí.

Btw, obě slovanky se přizpůsobily místním poměrům zejména v oblasti hygieny (Polka se podle mě myje maximálně jednou týdně). Brrr, musím se na to zase napít.

Tak někdy...
- - - - - - - - - - - - - -

autor: Jeník   <stami@saunas.cz>   [IP: 82.113.63.XX]
napsáno: 21. ledna 2005 v 21:06
Byli jsme tam za minulého režimu necelé dva roky. Pěkně od začátku. Bydlení v maringotce a později v domě ktarý postavili Bulhaři. Vy bydlíte asi na základně kterou postavil Strojexport. Máme na to docela pěkné vzpomínky.
- - - - - - - - - - - - - -

autor: Anonym   [IP: 82.114.196.XX]
napsáno: 21. listopadu 2004 v 17:23
Zajimave na co clovek muze narazit na internetu vy pisete takove blaboly o mistnich ze se mi zveda zaludek nebo jsem to spatne pochopila ale urcite to neni tak hrozne staci proste se snazit a seznamit se se spravnymi lidma ja bydlim v Aksaji a rada bych vam ukazala i tu lepsi stranku meho rodneho mesta delam u Torku a jsem spokojena.
-

autor: hnědka   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 15. října 2004 v 11:29
Ano, zkoušel jsem to. Eurotelu se podařilo pokrýt celou planetu, jediné výjimky tvoří doly pod hloubku 4 km a některé protiatomové bunkry.

Ani tam nás však nenechal provider na holičkách, v těchto místech se data přenášejí pomocí holubí pošty, což vyžádalo nemalé náklady na vybudování retranslačních stanic.

Nám uživatelům nezbává poděkovat Eurotelu za jeho nadstandardní péči, s jakou vše, s tak charakteristickým smyslem pro detail, rychle vybudoval.

Proto je EUROTEL DATA EXPRES nejlepším produktem na celém světě!
- -

napsáno: 21. listopadu 2004 v 17:26
Zavolej mi chtela bych pokecat o Aksaji co je tam noveho:00420776735425
- -

napsáno: 21. listopadu 2004 v 17:17
jknok-ůl,lnhoi§ů,vuztuho

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz