Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1193,9 kbit/s
hodinový trend: +59,9%

CDMA U:fon: 1002,3 kbit/s
hodinový trend: +5,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

17.05.2012
Firefox na Windows 8 nebude
V dnešní uspěchané době je něco, co se odehrávalo koncem devadesátých let, digitálním středověkem.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Adur   [IP: 85.160.103.XX]
napsáno: 19. března 2007 v 13:07
Uz jsem byl malem spokojen...
....to je husty....stahnu tak 150 MB tydne a stejne jsem porad pulku tydne ve FUPu s rychlosti bidnych 150 - 200 kbitps. Nechapu. A pokazdy kdyz jim zavolam, coz neni zrovna zadarmo, tak to behem par minut zacne zase behat normalni rychlosti 600 kbit. Uz jich mam fakt plny zuby. Jak mi nekdo nekdy rekne ze dela pro O2 na CDMA oddeleni tak ho snad umlatim popelnikem.
Počet reakcí: 6, nejnovější: 28. březen 2007 v 23:04.
-

odpovědět autor: tofoj   [IP: 85.160.8.XX]
napsáno: 28. března 2007 v 23:04
RE: Uz jsem byl malem spokojen...
To je normalní. Když zavoláž přehodí tě na nevytíženej kanál. Odpojíš se a seš zase v ***. Kokám že je to všude stejný. Jenom dělaj všechno pro to aby ušetřily
-

odpovědět autor: Zorro nostalgik   [IP: 85.160.79.XX]
napsáno: 23. března 2007 v 21:18
Dnes je můj šťastný den.Právě jsem se vrátil z autů.Včera to byli 2 roky,co jsem naletěl reklamní kampani na neomezený vysokorychlostní internet a upsal se těm šmejdům.Prej jakej mám důvod k výpovědi.Já se zeptal,jakej mám důvod k tomu,abych zůstal a platil 1068 kaček za 100 kbit a to ještě jen někdy.Modrá škatule půjde do sklepa,do síně slávy.Na zdi visí desky ze všech mých PC.286,486Dx,PI 75,MMX223,celeron 900 a teď se bude na centru vyjímat trofej ze všech nejdražší.AnyData.
Ach jo,bylo mi s CDMA hezky.Toho dobrodružství,co jsme si spolu užili.Těch restartů pripojení,ty krásný reklamace na tehdy ještě Eurotelu se starým modemem,to překvapení,když to náhodou něco stahovalo jakš takš rychle......A co teprve ty nádherný a dlouhý telefonáty na zákaznickou linku důvěry,kde ze mě 18-ti letá brigádnice na odd.telemarketingu dělala blba.Dodnes mi v uších zní její zvonivá věta - ale se sítí je všechno v nejlepším pořádku!!!Problém bude asi u vás.
Ach jo.
- -

odpovědět autor: Nenaměří   [IP: 85.160.26.XX]
napsáno: 24. března 2007 v 13:29
Tak to teď dva dny docela šlo a zase to nejede. Ukončím to trápení s O2 a radši oželím mobilitu, protože už na to nemám nervy. Jdu sem http://www.pilsfree.net a tu modrou krabičku hodím do popelnice. Myslím, že pilsfree bude OK kór za ty prachy ;)

Moje rychlost dnes:
Datum 24. 3. 2007 13:28
IP adresa 85.160.26.154
Hostname ip-85-160-26-154.eurotel.cz
Rychlost downloadu n/a kbps
n/a kB/s
Rychlost uploadu n/a kbps
n/a kB/s
Teoreticky lze stáhnout n/a MB za hodinu, n/a GB za den a n/a GB za měsíc
Minimální odezva * 420 ms
Maximální odezva 1412 ms
Průměrná odezva 901.29 ms
-

odpovědět autor: aCIDfire   [IP: 85.160.70.XX]
napsáno: 20. března 2007 v 16:39
Já bych jim nejradši píchnul směrovku do pr.. za ten jejich NEOMEZENEJ VYSOKORYCHLOSTNÍ internet,ještě měsíc dva a adios,cokoli bude lepší než tenhle dialup.
- -

odpovědět autor: Adur   [IP: 85.160.86.XX]
napsáno: 21. března 2007 v 13:51
Jo to mas pravdu. Ono by to nebylo spatne tak za 250 Kc/mes. ALe za 850... To je peklo.
- - -

odpovědět autor: Nenaměří   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 21. března 2007 v 20:17
Hmmm.....tak tohle už sleduji delší dobu. Třeba dnes jsem volal kvůli rychlosti CDMA která je 10kb/s down jestli s tím něco jde udělat. Když mě řekli, že je to přetížené. tak jsem se zmínil o tom, že přejdu na wifi a už to zase jede. No jásat nebudu, protože to za dva dny zase nepojede. Asi to fakt zruším a na tu wifi vážně přejdu i za cenu ztráty mobility, tohle nemá fakt cenu. Potřebuješ pracovat a nemůžeš, takže nejen, že platím nehorázné peníze za takový pomalý připojení, ale já ještě prodělávám na výplatě , protože mě to zdržuje v práci.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz