Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1193,9 kbit/s
hodinový trend: +59,9%

CDMA U:fon: 1002,3 kbit/s
hodinový trend: +5,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

17.05.2012
Firefox na Windows 8 nebude
V dnešní uspěchané době je něco, co se odehrávalo koncem devadesátých let, digitálním středověkem.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Jolan   [IP: 85.160.47.XX]
napsáno: 20. března 2007 v 23:26
Anténa mi zrušila signál
Ahoj! Poraďte mi prosím... Přesunul jsem modem do jiného pokoje a moje rychlost je 122/10. Já se zblázním... Nemohu pomalu ani brouzdat na internetu. Stahování e-mailu je horor. Odesílání ještě větší. Zkoušel jsem připojit externí anténu, která se dodává k modemu, ještě nepoužitou, ale jak jsem ji zapojil do konektoru, tak mi spadnul internet a rozblikala se zelená kontrolka. Jsem úplně v prdeli nevím co mám dělat.... předtím mi to šlapalo vcelku obstojně. Poraďte mi prosím co mám dělat. Drahým řešením by možná bylo koupit Asuse routera s wifinou a dát ho tam co byl dřív modem, ale Asus není nic levného. Díky.
Počet reakcí: 2, nejnovější: 23. březen 2007 v 17:03.
-

odpovědět autor: tomas   [IP: 62.24.71.XX]
napsáno: 21. března 2007 v 06:14
RE: Anténa mi zrušila signál
mi to jelo bez externi anteny lépe jako s ní......pak jsem si jeste pohral s polohou modemu a bylo to super,rychlost okolo 700,kontrolka neustale v modrém...........než jsem siporidil wifi za 350 mesicne,bez limitu o rychlosti od 2 do 4 mega a s odezvou 25ms.......modem jsem prodal a mam klid
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.70.74.XX]
napsáno: 23. března 2007 v 17:03
RE: Anténa mi zrušila signál
Mě to taky šlape líp bez antény přídavný.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz