Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1193,9 kbit/s
hodinový trend: +59,9%

CDMA U:fon: 1002,3 kbit/s
hodinový trend: +5,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

17.05.2012
Firefox na Windows 8 nebude
V dnešní uspěchané době je něco, co se odehrávalo koncem devadesátých let, digitálním středověkem.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: T.Raffy   <lucas.jedlinski@centrum.cz>   [IP: 85.160.67.XX]
napsáno: 28. března 2007 v 16:59
Vratná záruka po přepisu
Před rokem a něco sem si na sebe nechal přepsat smlouvu na cdma, oproti ostatním se službou vcelku spokojenost (mimo něj jen bezdrat poskytovatel s cenama uplně mimo mísu a takovym fup že O2 je zlatý). Při přepisu bylo mě a bývalýmu majiteli řečeno abysme si záruku za modem vyrovnali mezi sebou (původní majitel neměl ještě zaplaceny 3 měsíce po sobě v termínu) a já si pak o ně budu moc zažádat. Pořešili jsme to tak, původní majitel odjel do ciziny pro což přepisoval cdma a já se vesele jal po třech měsících vyřizovat záruku za modem. Nejdřív mě bylo sděleno že maj nějakej bordel v přepisu mezi mnou a původním majitelem a když jim nahlásim svoje údaje tak to daj dokupy a mám zavolat znovu za měsíc a pořešíme to. Po měsíci volám znova a je mi řečeno že musím podat písemnou žádost kde uvedu žádost o vyplacení zálohy za modem na moji adresu, že k téhle záloze mají vedenou adresu původního majitele. Dobře poslal sem žádost, a pčišla mi složenka... ovšem se zálohou 699 kč za paušál. Takže tam volám znova a je mi sděleno že záruka je napsaná na původního majitele a musí si o ni zažádat on. Má někdo obdobný zkušenosti? Jestli někdo prováděl přepis se smlouvou kde nebyla ještě vyplacená záruka, vyrovnávali jste se při přepisu s původním majitelem? Předpokládám že svoje peníze už neuvidím protože i kdybych uvěřil že původní majitel zažádá o peníze na mou adresu i když je může vlastně shrábnout sám tak je to jedno protože je v cizině a je nedosažitelnej.
Počet reakcí: 2, nejnovější: 2. duben 2007 v 09:38.
-

odpovědět autor: sid   [IP: 213.192.58.XX]
napsáno: 31. března 2007 v 01:17
RE: Vratná záruka po přepisu
V tomto ohledu musim rict ze mam velice kladne zkusenosti narozdil od vseho ostatniho od O2, kdyz jsem se zbavoval CDMA tak jsme se domluvili v prodejne na prevedeni 1500 kc HW zaruky kterou jsem platil pri porizovani CDMA na noveho majitele na ktereho byla smlouva prepsana, pricemz novy majitel mi tedy vyplatil 1500 kc v hotovosti protoze na nej byla ona 1500 zaruka prevedena ode me a ted k tomu nejlepsimu: jake pak bylo me prekvapeni kdyz asi po tydnu od zruseni teto sluzby prisla slozenka abych si sel vyzvednout na postu 1500 kc od O2, alespon po roce co jsem ten kram musel pouzivat nejaka satisfakce - dostal jsem HW zaruku vracenou 2x :)
- -

odpovědět autor: T.Raffy   <lucas.jedlinski@centrum.cz>   [IP: 85.207.169.XX]
napsáno: 2. dubna 2007 v 09:38
RE: Vratná záruka po přepisu
To je předpokládám právě ten problém. V prodejně řeknou vyřiďte si to mezi sebou potom to vyplatíme novému majiteli. Ale v databázi O2 zůstane záruka u prvního majitele a nový majitel je o oněch 1500 chudší protože od o2 už je nedostane. Jen by mě zajímalo jestli vyplatí prvnímu majiteli záruku když vlastně nikdy nezaplatil a evidentně už nezaplatí paušál po 3 měsíce v době splatnosti.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz