Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 682 kbit/s
hodinový trend: -75,1%

CDMA U:fon: 1002,3 kbit/s
hodinový trend: +5,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

17.05.2012
Firefox na Windows 8 nebude
V dnešní uspěchané době je něco, co se odehrávalo koncem devadesátých let, digitálním středověkem.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: radkaL   [IP: 85.160.106.XX]
napsáno: 8. dubna 2007 v 17:37
instalace modemu
Zdravim, potrebovala bych poradit s instalací modemu na notebook. Nahrala jsem si software z CD a pak chtela nainstalovat ovladat(pripojila modem do usb a ovladac by se nainstaloval) ale nejak to pri te instalaci zatuhlo a nechtelo to dokoncit instalaci korektne.
Resotovala jsem to a v seznamu nainstalovanych ovladacu modem uz byl ale pri spusteni GTRAN mi to hlasi ze modem neni pripojen.
Zkousela jsem to opakovat ale vzdy to dopadne stejne a pri pokusu ovladac odinstalovat mi to odinstalovani nejak zatuhne.

Prosim, dokazal by mi nekdo poradit co s tim?
Děkuji
Radka.
Počet reakcí: 5, nejnovější: 23. duben 2007 v 12:10.
-

odpovědět autor: CDMA vs Notbook   [IP: 85.160.81.XX]
napsáno: 23. dubna 2007 v 12:10
RE: instalace modemu
Co to melete,ani nevite co rykate,Ovladače od Kisliku O2 na Notesech nefunguji.resil jsem ten problem,tam pomuze jediny stahnout starsi verzi ovladače,ty fungujou 100%,na vsech Notbookach...a ty najdete na strankach O2.....
-

odpovědět autor: Vašek K.   <941F@email.cz>   [IP: 85.160.97.XX]
napsáno: 13. dubna 2007 v 16:32
Napiš mi na mail, zkusím ti poslat ovladače pro G tran, které mi ho kdysi pomohly rozchodit na Dellu, prý s tím měl problém i HP a některé Toshiby.
-

odpovědět autor: Harwes   [IP: 85.160.98.XX]
napsáno: 10. dubna 2007 v 21:07
Vyprdni se na Gtran,jsou s nim jen problemy,ja jsem měl 3.Pořiď AnyData a máš vyřešeno.Jak jsem ho připojil,tak jede,už rok a půl.Za 14 dní ti ho prodám,ještě je v záruce.
:-))
-

odpovědět autor: jirka   <jirka511@seznam.cz>   [IP: 89.102.16.XX]
napsáno: 10. dubna 2007 v 05:52
Ahoj, me se stala tahle vec taky a pomohlo mi to zapojit do druhyho usb portu pokud jich mas vic,tak vyzkousej vsechny. Odinstalovavat nemusis,jakmile to zapojis do jinyho portu,v kterym to jeste zapojeny nebylo,tak se opet spusti instalace hardwaru.Tak snad to pomuze
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.75.XX]
napsáno: 9. dubna 2007 v 07:36
Z gtranem se mě tohle stávalo také jenom na notebooku...Rozchodil jsem to tak že jsem to nainstaloval bez připojení modemu a potom to šlo..ale na jiném notasovi jsem musel použít router Asus Wl-500 a je to i přes wifinu..
A přes anydata to jde bez problému

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz