Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 682 kbit/s
hodinový trend: -75,1%

CDMA U:fon: 1002,3 kbit/s
hodinový trend: +5,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

17.05.2012
Firefox na Windows 8 nebude
V dnešní uspěchané době je něco, co se odehrávalo koncem devadesátých let, digitálním středověkem.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Pavel   <pavelcerny@atlas.cz>   [IP: 82.150.169.XX]
napsáno: 15. dubna 2007 v 20:04
Půjčil by mi prosím někdo do konce května modem??
Kleknul mi modem GTRAN (samozřejmě po záruce), byl jsem se ptát na prodejně, tam mi nabídli nový modem za "výhodnou" cenu 2000,- pokud se upíšu na dva roky. S díky jsem odmítl a vypověděl smlouvu. Jenže ta jejich pitomá výpovědní lhůta...
Nechce se mi platit za něco co ani nevyužívám jenže mám smůlu. Nebyl by někdo z vás tak hodný a nepůjčil mi modem (třeba z již zrušené smlouvy)?? Byl bych vám moc vděčný. Díky.
Počet reakcí: 3, nejnovější: 16. duben 2007 v 22:32.
-

odpovědět autor: samuray   [IP: 85.160.29.XX]
napsáno: 16. dubna 2007 v 19:23
RE: Půjčil by mi prosím někdo do konce května modem??
ja si nemyslim , ze nekdo kdo mel tenhle modry "zazrak" ho ma este vporadku. az vyprsi vypoved tak ho pekne omlatim o vsechno co pujde :D. a hodim z kamaradova vezaku cca z 9 patra. pak mozna naneho pryvazu bouchacky a zapalim je. jinak bych ti pucil tenhle shit , kdybych nemel smlouvu.
- -

odpovědět autor: Petřík   [IP: 85.160.98.XX]
napsáno: 16. dubna 2007 v 21:03
No vidíš. Já ten zázrak od GTRAN mám již čtvrtý.Měl jsem jich několik od svých zákazníků kteří se jich zbavovali a já jim je pomohl za úplatu 1-2 měsáce internet zadarmo převést na jiné zájemce. Nedávno jsem koupil za 1000 Kč jeden ten šmejdík a používáme ho jako malá komunita k občasnému serfování mimo domov. Lepší než GPRS a za stejnou cenu. Ale modem nemohu půjčit. Nerozhoduji o něm sám i když je psaný na mne.
A závazek není na něj taky žádný je to reaktivovaný modem po ukončení závazku - 2 leté smlouvy.
- - -

odpovědět autor: Libor   <libor.dufka@centrum.cz>   [IP: 212.80.64.XX]
napsáno: 16. dubna 2007 v 22:32
No vydíte. Já jsem s ním na příležitostné připojení celkem spokojen (je to firemní zadarmo). Ale stala se mi nepříjemná věcička. Někde jsem vytrousil šmejda anténu. http://www.cdma.cz/pic/zarizeni_et.jpg Je to ta malá. Nemáte ji náhodou někdo volnou? Dík za odpověď na libor.dufkazavinaccentrum.cz.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz