Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 682 kbit/s
hodinový trend: -75,1%

CDMA U:fon: 1002,3 kbit/s
hodinový trend: +5,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

17.05.2012
Firefox na Windows 8 nebude
V dnešní uspěchané době je něco, co se odehrávalo koncem devadesátých let, digitálním středověkem.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Ralfx   [IP: 85.71.226.XX]
napsáno: 3. května 2007 v 00:13
Zaplaťpanbů konečně net!!!
Nazdárek lidičky
Taky sem měl a musel sem si vytrpět 2 roky sr** cdma ale od března mám adsl od taky naší slavný O2 a za o stovku levnější mám ádéeselko Download: 2,7 mb/s a Upload: 340 Kb/s.
A navíc jak řekli tak učinili a zvýšili mě dneska rychlost téměř jednou tak velkou:
http://rychlost.cz/sys/result/85.71.226.85/1178142675/c3097e eb46/
Sice FUP na 20 Giga ale celkem za ty prachy už konečně odpovídající a slušnej internet ale to co sem si musel vytrpět od ledna 05 do února 07 bylo neskutečný neustálý výpadky, rychlosti kolem 150 Kilo ten pevní půl rok, pak to nějakej čas běhalo kolem 350 až různý výkyvy a ták.
Fakt neberte to jako vytahování nebo co ale fakt se to už dneska nevyplatí a to už ani snad pro ten mobilní internet!

Mějte se a držim palce. :-)
Počet reakcí: 20, nejnovější: 21. květen 2007 v 18:10.
-

odpovědět autor: Effect   [IP: 85.160.76.XX]
napsáno: 19. května 2007 v 08:35
RE: Zaplaťpanbů konečně net!!!
Zdravím...Prozatím jsem s CDMA spokojený.....protože nemám jinou možnost připojení k internetu....ale upravit ten název by jste měli...Vysokorychlostní-dneska už je 4Mb/s vysokorychlostní!!!!! Jak mi skončí smlouva(cca. za rok) tak budu požadovat snížení ceny o 50%, a jak se jim to líbit nebude tak odstoupím od smlouvy.....moje aktuální rychlost je: Rychlost připojení k internetu: 851,75 kbit/s
Rychlost stahování dat: 106,5 kByte/s
a průměrný ping na seznam.cz je 146ms....Hodně trpělivosti...a A D I O S
-

odpovědět autor: pepino   [IP: 85.160.70.XX]
napsáno: 16. května 2007 v 03:22
Vážení, kteří se navážíte do cdma a O2. Ani jedno není žádná sláva, na chválu taky to není. Ale co mám já srovnatelného k dispozici - jsem na vesnici mimo větší město, ADSL jen O2 nejlevnější 2M/128 po lince za 399,-+paušál za tel.linku+FUP 3GB+agr.1:50. WiFi je v dosahu poze jedné firmy, rychl. 240/128 kb+2,-Kč data+omezení po-pá 7.00-16.00 na 90/90 kb za 800,-Kč za měsíc, k tomu instalace min. 3500,-Kč. Haněné CDMA mi chodí dle testů 350/120, bez jakýchkoliv omezení, solidně stabilní. V modemu je grogy baterka, jedu jen na zdroj. 100MB stahuju 30-40min. Takže teď mi poraďte, když bych chtěl lepší a rychlejší připojení-kde vzít nebo ukrást??
-

odpovědět autor: pytlík   [IP: 85.160.5.XX]
napsáno: 14. května 2007 v 22:02
až skončím s cdma tak už nikdy více nechci nic od O2...
-

odpovědět autor: Ralfx   [IP: 85.71.226.XX]
napsáno: 12. května 2007 v 22:18
Tak ale je vidět že těch lidí kteří se na tenhle modem nachytaj je furt dost a dost včera jsem byl na pobočce 02 a nějaký dva parusy si tam kupovali cdma :-)
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.73.XX]
napsáno: 8. května 2007 v 09:26
O2 fakt dělá z lidí blbce.Lákaj lidi na cdma ale neuvědomujou si že jich to víc neutáhne a tak je rychlost čtvrtinová než kterou si zaplatíte.Místo aby se snažili rozšířit adsl které pokrývá asi 4% telefonních přípojek asi tak nejmeně z všech zemí v evropě.To by ale o2 nesmělo mít monopol na dráty.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 90.176.8.XX]
napsáno: 7. května 2007 v 11:11
možná ta rychlost která má jít jede tak rano v sobotu..ale jinak ne...tak mají dát že rychhlost místo 1mb je 512 a místo 512 256 a to ještě to moc zvětšuji
-

odpovědět autor: Ralfx   [IP: 85.71.226.XX]
napsáno: 4. května 2007 v 23:39
http://img106.imagevenue.com/img.php?image=14662_IMG_6247_ 122_1045lo.jpg
-

odpovědět autor: james   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 3. května 2007 v 22:10
Jen takový možná zcestný dotaz. Proč pořád srovnáváte CDMA s pevným připojením? Je úplně jasné, že kdo si pořizuje CDMA nemůže od toho očekávat vlastnosti, které mu přinese kabelové připojení, WIFI, satelitní připojení, a podobně. Ano, CDMA je drahé, ale jde v podstatě o to, že se můžete pohybovat po celé republice a až na určité lokality jste online.
- -

odpovědět autor: muf   [IP: 82.142.70.XX]
napsáno: 18. května 2007 v 16:27
No nevím jak jsi online ty.Ale ja mel GPC640 skoro 2 roky a projel jsem s nim celou republiku.s tim ze signal celkem šel,ale většinou byl někde na jedné max dvou čárkách a tam rychlost připojení nebyla ani nat telefonickým vytáčeným připojením.Byl to hrozně pomalej SCHIT a myslím si že za skoro 1200Kč včetně DPH za tarif kombi je to opravdu přehnané.
- -

odpovědět autor: Lukáš   [IP: 212.20.107.XX]
napsáno: 4. května 2007 v 08:54
Tady se jen říká to co oni slibují VYSOKORYCHLOSTNÍ INTERNET, - promiň, ale lžou a dělají si z lidí prdel a nikoho na odpovědných místech to nezajmá ( jako vysokorychlostní internet si představuješ fakt průměr 256 Kilo a to musel bejt dobrý den a kyslík se musel dobře vyhajat ) a odpovědné instituce tato zlodějská a nepravdivá reklama NEZAJMÁ ????? Jen když by to udělala malá společnost, už by schytala pokutu, atd... . Já této službě neberu tu vlastnost, že jde na 80% obydleného území, ale ať lidem netlačí nesmyslnej kec do palice VYSOKORYCHLOSTNÍ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takže nepleť hrušky s jablkama, protože 99% názorů se týká slibovaného VYSOKORYCHLOSTNÍHO NETU ( možná to myslej tak, že vám vysokorychlostně zvednem tlak pak to jo ) a kde pak to je ??????????? To slibované ?????? Možná na protěžovaném MODEMU, ale u 99% lidí je to předpotopní blbost co jim naleteli a 2 roky si tím otravujou život páč musej.
- - -

odpovědět autor: Jana   [IP: 85.160.18.XX]
napsáno: 7. května 2007 v 08:42
Já souhlasím ve všech směrech , v O2 opravdu dělají z lidí blbce. Když sem si internet pořizovala, ochotný prodejce mi nasliboval hory doly.... máte vynikající signál, paráda, určitě to půjde bez problémů.... ALE.... ze začátku to bylo v pohodě, později spíše k uzoufání..... s těch vydaných peněz se mi ještě teď dělá zle.... protože když se stane, že vám něco stahuje 20kb/s tak to teda za skoro 900 stovek měsičně máte chuť někomu otřískat o držku.... Nehledně na fakt , že vaše stížnosti skutečně NIKOHO nezajímají vymetou s vámi jako s odpadem. Paušál mám u Vodafone a nemůžu si to vynáchválit. Tam vědí, jak vypadá slušné vychování. Už abych se toho krámu zbavila. Všem co mají stejný problém jako já, přeji pevné nervy a hezký den.
-

odpovědět autor: Lukas   [IP: 212.20.107.XX]
napsáno: 3. května 2007 v 12:43
Dodatek pro O2: sedni si překysličenej defekte na tu svoji okysličenou a podívej se jak to šlape za 300 Kč měsíčně http://rychlost.cz/sys/result/212.20.107.214/1178188449/1 815143a2c/ - - - a srovnejte si to v té vaší nedokysličené palici o tomhle se mě za cca 900 Kč měsíčně u Vás degeni mohlo jen zdát a navíc totálka bez FUPu.
- -

napsáno: 3. května 2007 v 12:45
http://rychlost.cz/sys/result/212.20.107.214/1178188449/ 1815143a2c/
-

napsáno: 3. května 2007 v 10:06
Povídej mě o tom, já přešel na místní Wi-Fi a mám svatej klid. Nelimitovaná ( žádnej FUP ) rychlost Download a Uplpoad průměrně kolem 2 500 Kb/s. Tááákže já jsem po 2 letech nervů a neustáleho utrácení peněz voláním na INFO LINKU v úplné pohodě a OK :-). Zdar a pevného nerva těm co ten SCHIT musej ještě používat. O2 již nikdy více, to si radši nabliju do klávesnice :-).
- -

odpovědět autor: ill   [IP: 160.218.43.XX]
napsáno: 5. května 2007 v 13:12
SCHIT? Chtěl jsi asi zaperlit anglicky, viď? Tak to se ale píše shit, chlapečku...
- - -

napsáno: 7. května 2007 v 09:03
Ale Bobánečínku ja doopravdy vím jak se to píše to slovíčko, ale SCHIT jsem to napsal schválně abych nebyl náhodou obviněn s rasismu proti KYSLÍKU :-). Takže bobánečínku pááááácíííík :-) a jestli máš doma O2 ať ADSL či CDMA tak si ten svůj mindrák užij až do konce :-).
- -

odpovědět autor: MUF   [IP: 85.160.39.XX]
napsáno: 3. května 2007 v 12:30
Naprosto s vámi souhlasím.

To co bejvalej eurotel provádí se zákazníky je podle mě i nezákoné.Kdyz jsem byl v červnu 2005 zjištovat CDMA a kupoval jsem si službu Internet 1MB , tak jsem si naivně myslel jak budu mit rychlej internet za 950 kc mesicne. prekvapeni bylo kdyz jsem modem pripojil a pripojeni se souralo stejne jako telefoni linkou.Tak jsem v behl na prodejnu, že mi asi nezapli to rychle pripojeni,ale že to sotva leze. A najednou z pani vyadlo,že dávají přednost volání před daty a proto mi to jde tak pomalu.Sem myslel, že ji snad utluču s představou že sem si koupil šneka na dva roky za 950kč.no nic tak jsem se s tim spokojil.Asi po esici jsem modem vymenil ze nemel signal.pak asi po roce jsem potřeboval mit i připojení přes mobil a tak jsem navíšil tarif na kombi za 1199kc.no kdyz mi to mělo už mi aktivovali i na mobil pripojeni tak to stejne neslo protoze pani mi rekla, že na muj tel. to nemaji vychytane (mam N6260) , tak jsem ji rekl ze to chci zrusit zpet,ale onami rekla ze to nejde, že tarif jde jen navýšit a ne snížit.tak jsem jí malem zabil po druhe.Tak ted asi pred mesicem jsem vymenil slavne cdma podruhe, neopravili ho tak mi dali novy anydata a ta m....a porad pada, takze to mam jit znova vratit nebo co ??? nevite zda muzu zrusit smlouvu kdyz mi porad nejde jejich krabička ??? nechci ji porad chodit reklamovat, stoji me to čas i penize :-(

za.......ý O2, horší firmu jsem neviděl. už se těším až mi to bude končit.
- - -

odpovědět autor: obrbaz   [IP: 195.47.65.XX]
napsáno: 15. května 2007 v 17:35
Jo stačí aby 4x závada a mužeš požadovat vrácení penez za modem a zrušení smlouvy. Takhle jsem to udělal před dvouma letama já.
- - - -

odpovědět autor: MUf   [IP: 82.142.70.XX]
napsáno: 18. května 2007 v 16:19
No tak jsem se zbavil tý nechutný krabičky od O2 jelikož modem anydata 100, který mi byl vyměněn za GPC640, byl shledán po 14dením použití a neustálým odpojováním od sítě / cca 10 za hodinu / shledán technikem v cellnetu jako neopravitelný.Přišel jsem do O2 pán na mě vybalil,že mi nabízí další modem anydata 300 a že ten je prej super.Tak jsem mu řekl, že na ty jejich "super" modemy dlabu a že už čtvrtej nechci a tak mi vrátili zpět 3tis / částka kterou jsem zaplatil před 2 roky / a ihned jsem odstoupil od smlouvy. Takže po neskutečném boji s neschopností firmy O2 jsem vyhrááááááááál :-)))

P.S. Pozor všichni si schovávejte veškeré příslušenství včetně manuálu, instal cd a i krabice, při reklamaci to chtějí vrátit vše. Za manuál chtěli po mě 60Kč !!!!
- - - - -

odpovědět autor: Jana   [IP: 85.160.43.XX]
napsáno: 21. května 2007 v 18:10
To asi aby ho mohli dát někomu dalšímu :)))) šmejda jednoho

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz