Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 682 kbit/s
hodinový trend: -75,1%

CDMA U:fon: 1002,3 kbit/s
hodinový trend: +5,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

17.05.2012
Firefox na Windows 8 nebude
V dnešní uspěchané době je něco, co se odehrávalo koncem devadesátých let, digitálním středověkem.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: pepino   [IP: 85.160.70.XX]
napsáno: 16. května 2007 v 03:31
Kritika CDMA
Vážení, kteří se navážíte do cdma a O2. Ani jedno není žádná sláva, na chválu to taky není. Ale co mám já srovnatelného k dispozici - jsem na vesnici mimo větší město. ADSL jen O2 nejlevnější 2M/128 po lince za 399,-+paušál za tel.linku+FUP 3GB+agr.1:50. WiFi je v dosahu poze jedné firmy, rychl. 240/128 kb+2,-Kč data+omezení po-pá 7.00-16.00 na 90/90 kb za 800,-Kč za měsíc, k tomu instalace min. 3500,-Kč. Haněné CDMA mi chodí dle testů 350/120, bez jakýchkoliv omezení, solidně stabilní s venkovní anténou na terase. V modemu GTRAN je grogy baterka, jedu jen na zdroj. 100MB stahuju do hodiny. Takže teď mi poraďte, když bych chtěl lepší a rychlejší připojení-kde vzít nebo (klidně) ukrást??
Počet reakcí: 1, nejnovější: 16. květen 2007 v 07:06.
-

odpovědět autor: bonusak :D   [IP: 85.160.71.XX]
napsáno: 16. května 2007 v 07:06
RE: Kritika CDMA
no siti mas v dosahu vic nez si myslis existuji take profesionalni spoje jsou sice draze za to kvalitni a pokud mas moznost pripojeni k nejakemu ISP myslim ze muzes mit slusne pripojeni za nizkou cenu ovsem na ukor pocatecnich nakaldu profi spoj stoji okolo 30 tis tusim ze 5 Mbit ful duplex ale za 30 si to jiste rozmyslis a zustanes u CDMA :)

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz