Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 682 kbit/s
hodinový trend: -75,1%

CDMA U:fon: 1002,3 kbit/s
hodinový trend: +5,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

17.05.2012
Firefox na Windows 8 nebude
V dnešní uspěchané době je něco, co se odehrávalo koncem devadesátých let, digitálním středověkem.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: lojzík   [IP: 85.160.86.XX]
napsáno: 3. června 2007 v 17:11
Propojeni PC a NTB (AnyDATA ADU-300H)
Zdravím,

mám dotaz ohledně propojení dvou PC (resp. PC a notebooku). Dříve jsem míval modem GPC-6420, kde mi to chodilo bez problémů. Připojení se klasicky vytáčelo a v nastavení sítě bylo tohle připojení sdíleno pro ostatní uživatele. Tento modem bohužel "umřel" a já dostal AnyDATA ADU-300H. S ním ale nemám ponětí, jak nastavit sdílení internetu. Vytáčení probíhá prostřednictvím prográmku dodávaného přímo s tímto modemem a v síťových připojeních se vůbec nezobrazuje. Máte někdo zkušenosti s propojením s tímto modemem?
Počet reakcí: 4, nejnovější: 2. listopad 2007 v 21:10.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.195.123.XX]
napsáno: 3. června 2007 v 20:19
RE: Propojeni PC a NTB (AnyDATA ADU-300H)
melo by to byt jednoduche jak facka, tedy v sitovych pripojenich si vytvorit toto pripojeni sam, uz jmeno je 601xxxxxx@etcz , heslo mas a vytacene cislo #777 . doporucuji pojmenovat "cdma". pak zbyva jen zaskrtnout na posledni zalozce "sdilet s jinymi uzivateli" a samozrejme mit spustenou sluzbu ICS. Na ten program se vykasli a odinstaluj ho. Sam Mam anydata adu e1OOh.

PS:Muzes prozradit jestli se ti a jak zmenila rychlost?? diky
- -

odpovědět autor: Majk   [IP: 85.160.5.XX]
napsáno: 8. července 2007 v 02:32
RE: AnyDATA ADU-300H - rychlost ...
.. dříve "Granko" / nyní ADU-300 ... "stahovací" rychlost mi z běžných 109 spadla dolů na max. 60 ... takže po týdnu jsem včera večer přestěhoval tu stále stejnou ext. anténu z vnitřního parapetu směrem ven (tzn. cca 30 cm před okno, vč. původní nerez protiváhy 300x110mm) a rychlost se mi zase vrátila zpět, viz http://rychlost.cz/sys/result/85.160.5.246/1183834013/78 9916cf1e/ (toto je zatím dosažené maximum, běžně je to plusminus 850 kbit/s ) ... no, asi má tento typ na rozdíl od předešlého menší citlivost anténího vstupu, ... ale to je čistě jen a pouze můj osobní dohad ...

... jinak vzdálenost k vysílači je cca 4 km (vzdušnou čarou), ale signál chytám stejně nějakým "divným odrazem", neb je až "za kopcem" a navíc ještě k tomu "za zády", oddělen jsa hradbou z velmi vysokých paneláků ...

PS: ... modem sdílím pomocí Asus WL-500G (fw1.62-CDMA) ... a je klíííd ";O) ... mno, teda zas až tak úplně není (i když s tím Koppel nemá nic společného) , ale o tom už zase někde jinde ...
- -

odpovědět autor: HonZa   <jan.misek@volny.cz>   [IP: 85.160.8.XX]
napsáno: 4. července 2007 v 00:20
1. Co jde s e100 nejde s 300. Aspon mne ne :-( Sitove pripojeni mi hlasi chybne jmeno nebo heslo. Bohuzel i s tim programkem Easy Wireless, a to na compu s XP SP2 a nove instalaci. Na druhem pocitaci, kde jsem uz mel e100 tak se mi 300 chyta, ale jen pres ten Easy.... Pripojeni pres vytvorene Sitove pripojeni mi hlasi stejnou chybu na obou. Nez se picnu, pomozte!!!
- - -

odpovědět autor: Karel   <karelnovakhome@seznam.cz>   [IP: 194.212.59.XX]
napsáno: 2. listopadu 2007 v 21:10
Zjistil jsi už čím to bylo? Mám stejný problém.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz