Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1043,7 kbit/s
hodinový trend: +53%

CDMA U:fon: 1002,3 kbit/s
hodinový trend: +5,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

17.05.2012
Firefox na Windows 8 nebude
V dnešní uspěchané době je něco, co se odehrávalo koncem devadesátých let, digitálním středověkem.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Lukin   <lukec@centrum.cz>   [IP: 85.160.70.XX]
napsáno: 17. června 2007 v 17:50
Huawei EC 500...krytická chyba systému???
Ahoj,prosím Vás...před nedávnem mi vypověděl službu můj starý modemCDMA- GTRAN a tak jsem si zašel do O2 pro nový a vybral jsem si Huawei EC 500...protože jsem mobilní člověk a už jsem nechtěl řešit dobíjení a baterku u nějakýho jinýho modemu.PCMCIA karta mi splňovala moje představy..skladná,malá,bez jakéhokoliv kabelu ..pro mě ideál..ve probýhal celkem v poho..až an jednu věc kterou jsem prostě nepochopil..mám Acer Ferrari 4002..(XP-Prof.)a po istalaci driverů...vše klapalo v poho až po nějakým čase...mi vyskočí modrá obrazovka..krytická chyba systému..a restartuje se mi celej NB.Zkoušel jsem hledat nový ovladače...a žádná změna...prosím o radu..či o pomoc v nastavení systému...díky!!!!
Počet reakcí: 5, nejnovější: 10. říjen 2008 v 18:39.
-

odpovědět autor: Kula   [IP: 85.160.40.XX]
napsáno: 18. června 2007 v 14:40
RE: Huawei EC 500...krytická chyba systému???
Zformátovat disk a znovu naistalovat.....
- -

odpovědět autor: lukin   <lukec@centrum.cz>   [IP: 85.160.105.XX]
napsáno: 28. září 2007 v 16:57
tak toto vůbec nepomohlo..nepomohla ani reklamace na které mi nahráli do modemu nový firmware...staále hází kritickou chybu "USB driver" jde asi o nějakou kontrolu systému co si sytém dělá sám ...najde něco co mu moc nesedí a hodí kriticku chybu....zajímalo by mě jestli existuje rada nebo prostě jsem v pozici toho že můj notebook nějak nedokáže s tímto hardwarem komunikovat...což mocka nechápu..protože vydrží být zapnutý zhruba něco kolem 30min pak se objeví ona hláška a notebook se restaruje.
- - -

odpovědět autor: Cenda   <visek.o@seznam.cz>   [IP: 85.160.85.XX]
napsáno: 19. dubna 2008 v 13:06
Ja mam ten samej problem,mam Asus A6R s WInXP. Taky mi to pada,ale zda se mi,ze je to v zavislosti na signalu a stahovanejch datech. Cim vetsi signal a cim vic otevrenejch oken,tak je ta doba,nez to spadne kratsi. Kdyby bylo reseni,sem s nim.
- - - -

odpovědět autor: kybl   [IP: 85.207.119.XX]
napsáno: 24. července 2008 v 23:48
Tak bohuzel sem dalsi v rade s timto problemem .. nepoveldo se nekomu uz vyresit?
- - - - -

odpovědět autor: Pepik   <holubpepa@seznam.cz>   [IP: 160.218.152.XX]
napsáno: 10. října 2008 v 18:39
huawei nepracuje s SP3 při instalaci padá do modré smrti. Odzkoušeno na Aceru.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz