Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1043,7 kbit/s
hodinový trend: +53%

CDMA U:fon: 1002,3 kbit/s
hodinový trend: +5,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

17.05.2012
Firefox na Windows 8 nebude
V dnešní uspěchané době je něco, co se odehrávalo koncem devadesátých let, digitálním středověkem.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Farley   <kotatkoj@volny.cz>   [IP: 85.160.5.XX]
napsáno: 28. června 2007 v 21:06
Přerušování downloadu
Ahoj. Mám AnyData ADU-300H. Ten modem mi vzdycky chvili funguje. Pak se zadrhne a download nefacha. Upload jo. V tomhle stavu ho musim softwarově odpojit, protoze pri vytazeni i vypnuti mi to hryzne komp. Zkousel jsem vypnout avast a firewall a i tak to blblo. Dela to jak pres tu aplikaci, tak s rucne nakonfigurovanym spojeni. Restarty, Resety, nic nepomaha. Nevite, co s tim? Díky.
Počet reakcí: 7, nejnovější: 30. červen 2007 v 11:46.
-

odpovědět autor: tofoj   [IP: 212.71.129.XX]
napsáno: 29. června 2007 v 15:44
RE: Přerušování downloadu
Po výměně USB kabelu to bude v poho.
-

odpovědět autor: Farley   <kotatkoj@volny.cz>   [IP: 85.160.5.XX]
napsáno: 28. června 2007 v 21:08
Doplnění
Mimochodem jsem i vracel komp obnovou nastaveni do chvile, kdy fachal OKI a i tak nic. Stále blbne.
- -

odpovědět autor: Jdu do něj   [IP: 85.160.35.XX]
napsáno: 28. června 2007 v 21:32
RE: Doplnění
Tipnul bych to na vadu modemu. Budu dávat pryč ANY DATA pokud ho chceš je k mání bez závazků. Důvod mého odchodu od o2 je dlouhodobá nespokojenost s touto službou. Jinak modem je 100% ok
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.101.XX]
napsáno: 29. června 2007 v 12:52
doporučoval bych třeba koupit router a nebo reklamovat....já bych to zreklamoval at si s tím dělaj co chtějí....tak to uplně vymaž ten SW v registrech a potom to dej do jineého usb portu a nainstali.ale jenom drivery...a připojení si vytvoř v sítích,....
- - - -

odpovědět autor: Farley   <kotatkoj@volny.cz>   [IP: 85.160.10.XX]
napsáno: 29. června 2007 v 19:36
Tak teď vám zamotám hlavy. Vzal jsem jinej kabel. Nema na sobe napsany 30V ale 300V a s tim to jede v poho. Ale s tím starym blbne jen NB, DeskTop ne. Navív blbnul až od jistý chvíle. Nechápu.
- - - - -

odpovědět autor: Farley   <kotatkoj@volny.cz>   [IP: 85.160.4.XX]
napsáno: 29. června 2007 v 23:08
Fajn. Takže jsem zjistil, že chyba je způsobena vykláním konektoru. Problém nastává ve chvíli chyby. NB spadne. DeskTop ne. CIm toto?
- - - - - -

odpovědět autor: radek   <admin@czechlinux.info>   [IP: 85.160.64.XX]
napsáno: 30. června 2007 v 11:46
To bych neřešil :). Třeba tam máš jiný windowsy a navíc je to uplně jinej hw.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz