Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1043,7 kbit/s
hodinový trend: +53%

CDMA U:fon: 1002,3 kbit/s
hodinový trend: +5,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

17.05.2012
Firefox na Windows 8 nebude
V dnešní uspěchané době je něco, co se odehrávalo koncem devadesátých let, digitálním středověkem.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: semelka   <semelka007@centrum.cz>   [IP: 85.160.22.XX]
napsáno: 2. července 2007 v 10:26
Dotaz na 2 modemy najednu smlouvu
Dobrý den, rád bych se zeptal, zda-li nevíte, jestli jde míti 2 modemy na stejné číslo i na stejnou smlouvu. Samozřejmně bych používal vždy jen jeden. Pak mi zajimá, jestli to jde, tak kolik to stojí u O2. Předem děkuji za odpovědi. Chci se omluvit zda-li tato otázka tu byla, neměl jsem čas to pročítat celé.
Počet reakcí: 9, nejnovější: 9. červenec 2007 v 00:32.
-

odpovědět autor: GenUP   [IP: 85.160.76.XX]
napsáno: 3. července 2007 v 18:45
RE: Dotaz na 2 modemy najednu smlouvu
Ludvo,zavolej na O2 linku a zeptej se a dej nam vedet,jak si uspel :-)
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.195.123.XX]
napsáno: 6. července 2007 v 08:42
Tys mu teda poradil platit i za odpalkovani. NE, opravdu to nejde a za O2 s tim nechodte, na Gtran program na zmenu esn cisla modemu existuje ale musi se napred kabliky nejak prehodit jinak ten modem odpalite. U Anydata nevim, asi ne. Tohle uz se tu resilo snad 100krat, staci hledat dite.
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.92.XX]
napsáno: 9. července 2007 v 00:32
Ale už určitě je zase něco novýho, nějaký cracky..
- -

odpovědět autor: Jukra   [IP: 85.71.182.XX]
napsáno: 4. července 2007 v 16:01
Jde o to jestli to O zprovozní bez poplatku, nebo jestli bude nějakej jednorázovej?
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.79.XX]
napsáno: 3. července 2007 v 14:50
nejde to..protože každlé číslo je určeny na jeden modem, je to nastaveny to číslo na seriove číslo modemu..Taky mě to štve :(
- -

odpovědět autor: Ludva   [IP: 85.160.33.XX]
napsáno: 3. července 2007 v 18:38
A to nejde to číslo nějak změnit?Nebo se domluvit na O2 aby to zprovoznili?
-

odpovědět autor: GenUP   [IP: 85.160.71.XX]
napsáno: 2. července 2007 v 20:56
No to pochybuju,ale predpokladam,ze je tam to cislo nejak dano na stalo,ale ze by delali kvuli nekomu vyjimku??to asi taky nee.jinak jsem s CDMA spokojeny,mam ho do zacatku a jsem spokojeny za tu dobu jsem mel 2x vypadek a to kdyz se delala nejaka oprava a potom,kdyz pri bource spadl nejak vysilac.Jinak se to da,ale chci zkusit U:Fon fofr internet,ale opravdu jen zkusit a to po dobu 30 dni,kdyz je to na zkousku,tak se zatim mejte lidi :-) A hodne stazenych dat s CDMA.
-

odpovědět autor: GenUP   [IP: 85.160.71.XX]
napsáno: 2. července 2007 v 13:29
Semelko,myslim si,ze to nejde,protoze ma modem vzdy zabudovane cislo,ktery vytaci do site,stejny,jako ma pevna linka,takze to neni asi mozny,pokud se mylim,tak me opravte.
- -

odpovědět autor: Ludva   [IP: 85.160.10.XX]
napsáno: 2. července 2007 v 20:28
Pokud je to tak nešlo by na stavit u obou stejné číslo?

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz