Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1043,7 kbit/s
hodinový trend: +53%

CDMA U:fon: 1002,3 kbit/s
hodinový trend: +5,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

17.05.2012
Firefox na Windows 8 nebude
V dnešní uspěchané době je něco, co se odehrávalo koncem devadesátých let, digitálním středověkem.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: P O M O C----PADÁ MI PŘIPOJENÍ   <mili26@seznam.cz>   [IP: 85.160.34.XX]
napsáno: 23. července 2007 v 17:02
P O M O C----PADÁ MI PŘIPOJENÍ
GPC-6420----PROSÍM O RADU ČÍM TO MŮŽE BÝT PŘIPOJÍM SE A ZA 5-10min.I DÉLE SE MI MODEM VYTRATÍ ZE SPODNÍ PRAVÉ LIŠTY ALE MODEM JE ZAPLÝ JEN NENÍ PŘIPOJEN PROSTĚ SPADNE!!!!!!!!!!!!!P O R A D T E M I!!!!!!!!DÍKY PŘEDEM
Počet reakcí: 3, nejnovější: 10. srpen 2007 v 11:08.
-

odpovědět autor: Rudolf   [IP: 85.160.83.XX]
napsáno: 10. srpna 2007 v 11:08
RE: P O M O C----PADÁ MI PŘIPOJENÍ
může to být cokoli, nám se to dělo taky, už sem to chtěl hodit do popelnice (moc bych si nepomoh, jinej net tady prostě neni a čuráci z O2 nejsou schopni zavést pevnou linku do PRŮMYSLOVÉ ZÓNY !!!), ale zjistili sme, že modem se taky často vypíná. Problém byl v připojení napájení, tak sme to ustřihli a napájeli natvrdo. Už se ta bestie nevypíná, jenom ten net běhá poslední tejden úplně naho...
-

odpovědět autor: m @ k tuning   <p.glinski@centrum.cz>   [IP: 85.160.5.XX]
napsáno: 25. července 2007 v 18:10
No ja pouzivam Inetdatameter a jede 100% dobre ani jednou se mi neodpoji nemam zadny straty rychlosti a jede mi to kolem 97kb\s pri stahovani takze v pohode zkus to taky tady je odkaz http://inetdatameter.ic.cz/
-

odpovědět autor: Phobos99   [IP: 81.25.16.XX]
napsáno: 24. července 2007 v 13:37
nepouzivej gtdialerx a vytvor si to pripojeni rucne... to by melo pomoct

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz