Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 571,4 kbit/s
hodinový trend: +29,8%

CDMA U:fon: 220,1 kbit/s
hodinový trend: -41,6%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: lol   <sperk>   [IP: 85.160.82.XX]
napsáno: 31. července 2007 v 11:38
Déláte si prdel?
Děláte si prdeł? Pŕed prázdninama sem stahoval obrázky z mailu rycjlostí tak 120kb/s a teť když si stahuju foto tak mě to ukazuje maximální rychlost tak 5kb/s .... co to je? já potřebuju pracovat z netem ale tohleto???
Počet reakcí: 31, nejnovější: 12. srpen 2007 v 00:09.
-

odpovědět autor: tomas   [IP: 62.24.71.XX]
napsáno: 12. srpna 2007 v 00:09
RE: Déláte si prdel?
prosim o zablokovani teto diskuse.......hádejte proč
-

odpovědět autor: Petr   <braupe@seznam.cz>   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 31. července 2007 v 13:15
Souhlas. Jedná se o hanebnou službu za 831,-Kč v době kdy adsl lítá v gigech. Rozdávají modemy a do technologie neinvestují. Když jim napíšete na O2, odpoví vám nějaká Nána nacvičené blbosti o antenách. Chtělo by to jim šlápnout na palec. Rád se přidám.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.67.XX]
napsáno: 7. srpna 2007 v 15:04
nevim proc si stezujete, za 831 a mobilni: http://www.ukazto.com/?img=CDMA.png
- - -

odpovědět autor: Candy   [IP: 81.92.147.XX]
napsáno: 8. srpna 2007 v 06:19
Cdma jsem vlastnil dva roky,nejprve nadšenonost,že mám přístup na net,ke konci pouze neskutečný vztek.Zřídil jsem wi-fi a radši nebudu prudit s rychlostmi,které dosahuju.Faktem je,že vy,co budete končit se ještě připravte na další O2 komedii.Nebot´ zálohu cca 900 kč,která je vratná při ukončení smlouvy jsem z nich po několika urgencích vytáhl až za 4 měsíce.Čili na spolupráci s O2 zbyly jen hořké vzpomínky!
- -

odpovědět autor: Wamp   [IP: 89.185.238.XX]
napsáno: 3. srpna 2007 v 13:30
Jesli můžeš tak se toho zbav. Podivej se zda nekdo u vas nenabizi wi-fi ci kabel. Ja jsem mel taky CDMA rok a byl jsme z toho na prasky. Na O2 linku nema cenu volat, protoze do tebe ladujou jen blafy. Ted mam 4Mbit Wi-Fi bez FUP. V prumeru to beha kolem 3.5Mbit. Up A down 1:1. A to vse za 350,- mesicne.

Vypadky? Ano jsou, pokud je bourka z vyhodi jistic na AP bodu, je tam sice APC ale taky nevydrzi vecne (potrebuje se dobijet). Ale od te doby co nemam CDMA jsem v klidu, hladina adrenalinu v normalu, a O2 jsem uz poslal z jejich sluzbama do (_,_).
- -

napsáno: 31. července 2007 v 20:17
a co bys chtěl?koupil sis mobilni pripojeni k internetu,pokud chces rychlost tak tohle zahod z vokna a porid si neco jinyho....ADSL ,WIFI ,KABEL.....
mel sem tohle pripojeni dvy roky a sem rad že už ho nemam,dost jsem cestoval tak to bylo vyhodny ale ted mam wifinu co mi lita rychlosti 4 mb a upload je 2,5 mb a platim za to 350 mesicne.
zadny omezeni,zadny blokovani p2p,ted opravdu stahuju,posloucham hudbu a chatuju zaroven
vzdyt u tohoto mobilniho pripojeni nejsou schopni garantovat ani 256 kb/sec
sakra lidi nez si zacnete stezovat,radne si prectete co si kupujete za sluzbu
- - -

odpovědět autor: bonusak :D   [IP: 85.160.68.XX]
napsáno: 2. srpna 2007 v 12:39
od koho mas pripojeni ? no vzdy je nejake omezeni kdyby ses trochu zamyslel nad fungovanim siti tak bys zjistil ze vzdy musis neco omezit :)
- - - -

napsáno: 2. srpna 2007 v 20:28
ja vim jak funguje sit CDMA,neboj.je to jen okradani duverivych zakazniku co naleteli na sliby vysokorychlostniho,NEOMEZENEHO internetu.poté co zjistili ze to je podvrh stoleti bylo pozde.
Nevim jak ty,ale ja si predstvuju vysokorychlostni internet minimalne o rychlosti 1mb/sec,stahovani aslespon 100 kb/sec.....
NEOMEZENY internet mi neco ríká od slova neomezene tzn:bez FUP,ne ze pak prijdu na to ze mam nejakej limit.....pristup k p2p sitím (třeba )a ne nejak blokovanej

treti vec je odezva,dobry to uznavam.....u mobilni site bude vzdy spatna,technologicky to nejde....

a dalsi vec je cena.neni umerna k poskytovanym sluzbam.tohle pripojeni by mela stat tak maximalne 250 s DPH za mesic vzhledem k pouzitelnosti

k trvalymu pripojeni to proste neni,je to jen draha sranda,jedina vyhoda je v tom ze se opravdu clovek pripoji temer kdekoli,jinak to je uplne o nicem

a na tech par meilu co si vyberu nekde na ceste mezi polema........
- - - - -

odpovědět autor: bonusak :D   [IP: 85.160.83.XX]
napsáno: 3. srpna 2007 v 09:39
To s tebou souhlasim ja ho mam jen k vuli tomu ze mohu byt kdekoliv inak domam mam pevnou sit :) ale i ta ma sve omezeni :) od 02 bych nechtel u nikdy nic komerce je komerce a lidi si mysli ze na ni stoji vse ale vubec to neni pravda jde si osamostatnit a udelat si sve pripojeni :) a clovek si muze delat co chce ...ale lidiškovove jsou moc rozmazleni tak jen ad plati :)
- - -

odpovědět autor: Matt   [IP: 217.31.50.XX]
napsáno: 31. července 2007 v 21:22
Presne tak! Mam to stejny doma a pohoda!
- - - -

odpovědět autor: lol   <sperk>   [IP: 85.160.82.XX]
napsáno: 1. srpna 2007 v 07:50
TWL... tak mé řekni co mam dělat.. bydlímme tady na samotě.. žádný wifi, žádný dsl prostě nic. Tak co by jsi si asi koupil za připojení... už mé to štve tahám max tak 2kb/s a pěipojení je tak 30... to už je skoro stejný jak když sem na mobilu :(
- - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.65.XX]
napsáno: 3. srpna 2007 v 13:34
Naprosto souhlasim! Posledni dobou mi rychlost za 3hodiny klesla o vice nez 120kb/s! opravdu em ty reklamni sliby zacinaj stvat, a jeste vic me stve, ze u me nic jinyho neni dostupnyho, kdyz se pokladali kabely, vykopali se diry, nejmenovana spolecnost rekla ze pevnou proste nepolozi, tak se diry zase zahrabali a hotovo! takze tady je tak akorat GPRS(Mel sem 2 roky, rychlost 30kb stahovani 4nk) a nebo CDMA...ale co sem slysel ak to chodi pomalu, protoze tenkrat jeste eurotelu se uvolnilo pasmo 450mhz tak proste zacal s CDMA...myslim ze je jedinej v evrope kterej vysila CDMA na tehle urovnich, proto jsou k dyspozici taky akorat 2 typy modemu...stve em to tak jako vas

Lokalita: Kralupy n. Vlt
- - - - -

napsáno: 1. srpna 2007 v 19:34
tak zkus si koupit smerovku a naladil lepsi isgnal,tohle je asi nejdostupnejsi reseni jak trochu navysit rychlost.
nevim jakej signal v dostupny lokalite mas,jak jsi daleko od BTSky,pres co se pripojujes,jestli interni nebo externi antenu,jaky mas modem,myslim tim zda any data nebo starej gtran......mozna ti tady s tim pomuzeme.....a taky kolik jsi stahnul za posledni tejden,mozna ti O2 uplatnil FUP ale to by asi nejelo ani tak pomalu....
A pokud napises kde presne jsi,mozna nejakej poskytovatel wifi bude......dej vedet.zatim čus
- - - - - -

odpovědět autor: lol   <sperk>   [IP: 85.160.77.XX]
napsáno: 6. srpna 2007 v 13:49
Město Nová Paka, modem: AnyData ten black, Anténa: přídavná(zkoušel sem jí dát na střechu i omotat cívkou), windows: zkoušel jsem reinstal jestli tam nejsou nějáký spyware využívající net (zkoušeno i na vistě) dam odkaz na mapy.cz
[code]http://www.mapy.cz/?query=Nov%C3%A1%20Paka &portWidth=810&portHeight=572&zoom=5&mapType=bas e¢erX=135549861¢erY=134989697#centerX=13 5531408@centerY=137345072@typ=ophoto@zoom=16@viz Type=none@vizIds=none[/code]
Souřadnice: Loc: 50°28'45.18"N,15°29'54.44"E
Zkoušel sem připojení přez dodávanej soft i normálné vytvořit připojení ve widlích
- - - - - - -

odpovědět autor: lol   <sperk>   [IP: 85.160.77.XX]
napsáno: 6. srpna 2007 v 13:51
hledejte to na mapy.cz podle tech souradnic.. normalne do vyhledavani zadejte: Loc: 50°28'45.18"N,15°29'54.44"E
a ono vam to najde.. sou to starsi fotky takze tam sou teprve zaklady
- - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.71.182.XX]
napsáno: 1. srpna 2007 v 08:23
Nemáte telefonní linku????
- - - - - -

odpovědět autor: Mike   [IP: 85.160.66.XX]
napsáno: 4. srpna 2007 v 08:34
telefoní linku? kdyz to spocitam tak me to vyjde na stejno ... 02 jsou pekny... Internet sice za 400 ale k tomu jeste pausal za telefon, ktery stejne nepouzivas a jsi na stejny cene. u CDMA alespon neuplatnuji FUP (zatim jsem to nepocitil a to stahnu tak 1,5 GB denne). Ten limit u ADSL ... fakt trapny. Mozna kdyby to bylo na den, tak by se o tom dalo premyslet.
- - - - - - -

odpovědět autor: lidumil   [IP: 85.207.169.XX]
napsáno: 6. srpna 2007 v 01:17
1,5GB denně stahuješ s CDMA???Tak to ti tady určitě všichni baštěj Done Kydoni.....fakt trapny.
- - - - - - - -

odpovědět autor: Mike   [IP: 85.160.101.XX]
napsáno: 6. srpna 2007 v 21:12
Víš, je mi uplně jedno co ostatní baštěj. Že ti to nefachá, za to já bohužel nemůžu. 100MB do 1 hodiny.... to mi vychází na 2,4 GB a na noc to vypínám, tak si to spočítej ty BLBEČKU. 1,5 GB úplně reálny a kolikrát i víc. (můžu poslat screen s rychlostí...)
- - - - - - - - -

odpovědět autor: Lidumil   [IP: 85.207.169.XX]
napsáno: 6. srpna 2007 v 22:50
Já už CDMA dávno nemám,asi proto,že nejsem takový genius jako ty,mimochodem co to vlastně stahuješ Kydoni?
- - - - - - - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.80.XX]
napsáno: 7. srpna 2007 v 08:26
no pokud půjde takhle rychle dal, tak si ho klidně nechám. Vyjde to levněji a nejsem vázán na žádný kabel. Co si stahuju??? jenom filmy ... ale do toho ti nic není
- - - - - - - - - - -

napsáno: 8. srpna 2007 v 01:44
Mají tam i "Analsex s CDMA",ale to asi nosím dříví do lesa.
- - - - - - - - - - -

napsáno: 8. srpna 2007 v 01:30
Já si taky občas stáhnu nějaký filmík z Kinománie,1GB stáhnu tak do hodiny a to si považ,že za stejný peníz měsíčně co cáluješ ty,samozřejmě bez fupu a bez jakéhokoliv omezení,ale to není nic pro tebe, jenom jsem tam zahlédl skvělý filmík pro lidi tvýho ražení jmenuje se to "Oral sex s CDMA",přeji ti příjemné prožitky.
- - - - - - - - - - -

napsáno: 7. srpna 2007 v 23:45
No jistě,99% lidí nalítlo na klamavou reklamu,to jedno procento vymatlanců,,soudě dle tvého inteligentního slovníku se bez svého milého CDMA prostě neobejdou..
- - - - - - - - - - - -

odpovědět autor: Mike   [IP: 85.160.79.XX]
napsáno: 8. srpna 2007 v 16:49
Ani jsem nevěřil, že tvůj malej mozeček zná tolik slov... S tím tvým 1GB/hod si můžeš... tam co stahuju já, ti je taková rychlost na hovno. Za den stáhnu 2x víc než ty. A říká se, kdo o sexu hodně mluví nebo píše, tak ho má nedostatek.
- - - - - - - -

odpovědět autor: pietro   [IP: 85.160.67.XX]
napsáno: 6. srpna 2007 v 12:57
přes noc na DC++ nejni problém okolo 1 giga nastahovat, jestli používáte přídavnou anténu, tak zahoďte redukci a přidělejte si ten protikus šroubovacího konektoru přímo ke kartě .....
- - - - - - - - -

napsáno: 6. srpna 2007 v 23:27
Hmmm, tak DC++ jooo,ty tvoje finty milý OUTE na mě nezkoušej,jsi nenápadnej ,tady se koukám nic nezměnilo,změníš IP a nick a snažíš se tu vychvalovat CDMA až do nebe,ty tvoje kecy o špatných antenách,konektorech apod. znám nazpaměť,CDMA je mírně řečeno, humus.
- - - - - - - - - -

odpovědět autor: pietro   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 7. srpna 2007 v 07:39
a jak mi vysvětlíš tohle:

http://www.ledea.cz/cdma/down.jpg

ha?

a to prosím na intru v Dejvicích :p
- - - - - - - - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 88.101.231.XX]
napsáno: 7. srpna 2007 v 10:09
proč tam nemáš připojení od kolejí nebo od koho to tam mají ostatní normoš ¨lidi, ktery sosají 10mb za sekundu :D a cdma v praze, tak to nevím.....Tam je mrtě připojení, viděl jsem nedávno 4mega za 1000 na tři měsíce a bez fup a na kolejích to je max.800kč na pul ruku a 100megabit ;)
- - - - - - - - - - - -

odpovědět autor: pietro   [IP: 85.160.77.XX]
napsáno: 8. srpna 2007 v 09:17
protože tam nejsem nastálo a hodně cestuju. ale i doma a to mám nejbližší přípojnej bod cca 20 km vzdálenej, tak to jede na prutovku nádherně ..... no za 500 měsíčně je to super a ještě jsem dostal 6 měsíců od kyslíků prázdniny v placení .... nějak na mě pozapoměli :))))))
- - - - - - - - - - - - -

odpovědět autor: Jirka   [IP: 198.172.207.XX]
napsáno: 8. srpna 2007 v 13:23
Hodně cestuješ a na cestách nastahuješ 1GB z DC++ přes noc,no vidíš ,kdybys tady nepsal takový krávoviny, tak by ti kyslíkové coby tvý nadřízení, nechali to cdma nadosmrti zadarmo.Hlavně si nezapomen stáhnout ten film anal s cdma,jak ti ho našel kolega výše,

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz