Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 571,4 kbit/s
hodinový trend: +29,8%

CDMA U:fon: 220,1 kbit/s
hodinový trend: -41,6%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: FUP   [IP: 85.160.65.XX]
napsáno: 3. srpna 2007 v 13:24
Jak jde FUP?
Ahoj, jde někde zjistit kolik dat už jsem vyčerpal? Ten FUP mě opravdu se...štve, stahuju data rychlosti 15kb/s! delal sem mereni, vstal sem trosicku driv (v pul paty :D) a sel na zkousku neco stahnout...ryhclost 150kb/s, neveril sem ocim! tolik sem jeste nevidel, v 11 rano uz byl rychlost na 15kb/s. Sakra jaktože to takhle nehorázně kolísá?
Počet reakcí: 2, nejnovější: 27. září 2007 v 18:13.
-

odpovědět autor: BK   [IP: 85.160.18.XX]
napsáno: 27. září 2007 v 18:13
RE: Jak jde FUP?
Koukam,ze tragedie pokracuje kolisani div ne padani co jsem tak cetl na ruznych forech dneska je to asi fakt vsechno o FUPu vyjma nekolika provideru ,ktery dostaly rozum v dnesnim svete web radii a TV streamu atd heh kdo by se dotoho fupu jako nedostal ze porad plati cdma = demo net jen pro cteni majlu a obcasneho brouzdani. Ja mam pujcene cdma od znameho na par dni .Cdma jsem kdysi mel na druhou stranu je tu znat posileni a nebo druha varianta vsichni tu daly od cdma ruce pryc a sit je volna heh preji vam pevne nervy a pekny den cauessky
-

odpovědět autor: anyman   <anyman@seznam.cz>   [IP: 85.160.91.XX]
napsáno: 20. září 2007 v 15:28
RE: Jak jde FUP?
Pořád se na něco vymlouvaj a nicMám tu samou rychlost,jak píšeš,ještě před měsícem to chodilo krásně,stahoval jsem normálně 60-90kB/s,ted 15 a jsem rád.Nevím,co tam s tím, zase dělaj,prej jsem přejel FUP,tak to mám stažený,ale kolem půlnoci mi to zase letí 150-245kB/s..
Tak tedy nevím,jak je to s tím FUPem..Je třeba změnit operátora,v okolí to má u nás docela dost lidí,co znám a hodně to rušej,brzo budu jeden z nich.Myslím,že za 850Kč měsíčně se nechá pořídit lepší net,mě FUP vydrží tak 1den..Tohle je o ničem..

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz