Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 571,4 kbit/s
hodinový trend: +29,8%

CDMA U:fon: 220,1 kbit/s
hodinový trend: -41,6%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: daw   [IP: 85.160.79.XX]
napsáno: 22. srpna 2007 v 22:25
modem
dnes se mi porad odpojuje modem,zhruba po 20min.Zkoušel sem přeinstalovávat programy modemu,ale nic,pořád to samé.Neví někdo,čím by to mohlo být?Mám any ADU 300H asi 2 měsíce starý.stále napájený ze sítě.Při odpojení to ani nic nenapíše,jen se jakoby ukončí připojení.???
Počet reakcí: 19, nejnovější: 30. listopad 2007 v 14:38.
-

odpovědět autor: g   [IP: 85.160.33.XX]
napsáno: 30. listopadu 2007 v 14:38
RE: modem
to je normální
-

odpovědět autor: Cammy   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 27. září 2007 v 23:59
nehledejte chybu ani v systemu ani v ovladacim softwaru... ani jedno na to nema vliv... naprosto stejne se to chova i na *NIXových systemech... takze preinstalaci windows nic nevyresite.. ;)
vylucte rovnou i chybu modemu, kabelu, prodluzovaciho kabelu, anteny, kabelu k antene a nevim co by mohlo jeste koho napadnout...

---
pppd 2.4.4 started by root, uid 0
Using interface ppp0
Connect: ppp0 /dev/ttyUSB0
CHAP authentication succeeded
CHAP authentication succeeded
local IP address 10.162.45.68
remote IP address 10.160.3.42
primary DNS address 160.218.10.200
secondary DNS address 160.218.43.200
LCP terminated by peer
Connect time 0.2 minutes.
Sent 3212 bytes, received 2005 bytes.
Connection terminated.
---

dulezity je predne udaj "LCP terminated by peer" ktery mimojine rika, ze spojeni bylo ukonceno druhou stranou...
takze nechte tech konstrukci, navodu a rad na preinstalovavani systemu atd... nikomu to nepomuze ;)
- -

odpovědět autor: ENT3R   [IP: 78.136.137.XX]
napsáno: 1. října 2007 v 18:59
zvláštní je, že mě to přestalo zlobit ve chvílí, kdy jsem si koupil stíněný USB kabel (prodlužovací)
- - -

odpovědět autor: ENT3R   [IP: 78.136.137.XX]
napsáno: 1. října 2007 v 19:11
Ještě dodám. Dříve mi to padalo běžně každých 10min... Momentálně jsem připojen cca 14hodin a bez jakýchkoliv problémů. Vážně doporučuju stíněný USB (ne nadarmo všichni výrobci dodávají stíněné kabely, ale bohužel krátké)
- - - -

odpovědět autor: Cammy   [IP: 85.160.26.XX]
napsáno: 1. října 2007 v 20:51
No vidis, ja mam stinene kabely celou dobu a stejne mi to od tech vypadku nepomohlo...
Casem te to ceka znovu neboj...
Staci se dostat do FUP a internet prakticky nemas, takova je politika o2... zvykej si...
-

odpovědět autor: ENT3R   <pavel.hyldebrant@seznam.cz>   [IP: 78.136.136.XX]
napsáno: 25. září 2007 v 12:34
dělá mi přesně to samý. Někdy to vydrží několik hodin, někdy vytuhne několikrát během chvíle. Pomůže akorát odpojit a znova připojit. Už jsem zkoušel několik verzi Windows, zkoušel jsem i různé USB porty, ale bezvýsledně.
- -

odpovědět autor: ENT3R   <pavel.hyldebrant@seznam.cz>   [IP: 78.136.136.XX]
napsáno: 25. září 2007 v 13:11
Používáte prodluvocí USB kabel??? Ona je totiž taky šance že to může dělat kabel...
- - -

odpovědět autor: ENT3R   <pavel.hyldebrant@seznam.cz>   [IP: 78.136.135.XX]
napsáno: 26. září 2007 v 21:19
Tak si odpovím sám. Problém je vyřešen, stačí používat stíněný USB kabel
-

odpovědět autor: Standa   <Josh.Kalis@seznam.cz>   [IP: 85.160.13.XX]
napsáno: 7. září 2007 v 17:57
Dnes se mi podařilo vyřešit problém z odpojováním internetu...stačilo přeinstalovat windows jinou verzí.původně jsem měl windows XP SP2 a šlo to normálně.potom jsem měl uplně stejný windowsy a nešlo to.tak jsem tam dal zase ty původní a jde to...takže to nekomunikuje s určitýma verzema windows xp service pack 2
- -

odpovědět autor: Krokodýl   <krokodyl@kamarad.cz>   [IP: 85.160.17.XX]
napsáno: 12. září 2007 v 10:10
Nevím zda jsi s konečnou platností vyřešil problém s odpojováním. Na čistě instalaci jede většinou vše bez problémů, než se začnou doinstalovávat a používat další věci.
Mě dělá modem ADU-300 to samé, doposud jsem používal na té samé instalaci modem ADU-100 bez problémů, ale po instalaci ADU-300 to začalo. Někdy šel 2 hodiny, jindy dvě minuty. Trápil jsem se s tím několik dnů a u mě to způsobují USB porty. Mám stařičký PC s 2 integrovanými a 2 USB porty na přídavné kartě.. Jakmile je modem na integrovaných USB a začné jakákoli komunikace na ostatních portech, modem "vytuhne". Dal jsem tedy modem na USB porty přídavné karty a zatím vypadá vše OK.
- - -

odpovědět autor: Krokodýl   <krokodyl@kamarad.cz>   [IP: 85.160.2.XX]
napsáno: 12. září 2007 v 10:20
Ještě doplním sám sebe o možná podstatný poznatek - integrované USB porty jsou 1.1 a přídavná karta USB je 2.0.
-

odpovědět autor: Standa   <Josh.Kalis@seznam.cz>   [IP: 85.160.33.XX]
napsáno: 6. září 2007 v 20:06
ted akorát řeším stejný problém...mam internet od 02, typ modemu mam ADU-E100H.před pár dny mi vyhořel zdroj u počítače a odešla i základová deska.po formátu disku a nové instalaci mam problém s připojením.po 20 minutách se sám odpojí.volal jsem na datovou linku několikrát.nepomohl ani zákaz sítových adaptérů,prostě zatim nic.pokud jste tento problém někdo vyřešil prosím napište mi na email.děkuji.
-

odpovědět autor: ADIO man   [IP: 85.160.24.XX]
napsáno: 27. srpna 2007 v 23:41
Jelikož sem měl rozkopanej PC tak sem přeinstaloval XP.A modem šlape v poho.

!!! HLAVNĚ PŘI PŘEINSTALACI NEDÁVEJTE INOVACI , ALE DEJTE NOVÁ INSTALACE!!!
-

odpovědět autor: karel   <kajapro@centrum.cz>   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 26. srpna 2007 v 11:49
jestli používáš přípojení CDMA přes vytáčené přípojení a né přes ten soft co máš k modemu tak se podívej na nastavení jestli tam nemáš nějakou časovou prodlevu pro odpojení při nečinnosti.Jestli ano tak nastav-nikdy.
-

odpovědět autor: Milan   <cbmil@seznam.cz>   [IP: 85.160.82.XX]
napsáno: 23. srpna 2007 v 20:33
Zdravim... mam presne stejny problem, tak jsem to reklamoval u O2 a jsem zvedav nac prijdou. Osobne si myslim, ze to je spis na strane O2, protoze jsem to testoval na vice PC a vsude to po x minutach nebo hodinach padne. Az budu mit reakci O2, tak dam vedet. Milan
-

odpovědět autor: Honza   [IP: 85.160.26.XX]
napsáno: 23. srpna 2007 v 08:48
Mam naprosto stejne problemy, modem tuhne nekdy po hodine, nekdy po dvou, nekdy co deset minut.. casto pomuze jen resetovaci tlacitko na zadnim panelu. Stejne se chova v XP i ve Win2k, u XP jsem diky modemu nakonec musel preinstalovat cely OS kvuli pravidelne se opakujicim samovolnym restartum pocitace. Taky bych rad vedel co s tim..
- -

odpovědět autor: Eskal   [IP: 85.160.36.XX]
napsáno: 23. srpna 2007 v 11:03
Mě se děje taky to samí, někdy to vydrží i pět hodin a pak je to každý dvě minuty, naonec musim resnout celej komp aby se to rozběhlo a ani to někdy nepomáhá.
- - -

odpovědět autor: ADIO man   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 23. srpna 2007 v 11:44
Mě se to taky furt stává.Měl sem v počítači vir a pak sem musel přeinstalovat a vod tý doby mi to furt padá.Přitom sestře na notebooku to te v pohodě.
- - - -

odpovědět autor: peca   <p.martin@atlas.cz>   [IP: 85.160.76.XX]
napsáno: 28. listopadu 2007 v 15:55
taky mi to padalo, modem sem reklamoval, půjčili mi náhradní, ten běžel v poho, poté mi přišel ten reklamovaný s tím, že je vpořádku....padalo to dále, tak sem ho reklamoval znovu....

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz