Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 571,4 kbit/s
hodinový trend: +29,8%

CDMA U:fon: 220,1 kbit/s
hodinový trend: -41,6%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: FUP u CDMA   <p20k@seznam.cz>   [IP: 85.160.101.XX]
napsáno: 11. září 2007 v 22:32
FUP u CDMA
Ahoj potřeboval bych poradit asi před třemi dny mě CDMA frčel na stahování asi 200kB/s, před dvěma dny se ještě docela držel na 60kB/s, ale včera spadl na 15kB/s a přitom jsem stáhl asi 600MB (ne přes P2P, ale klasicky v meilech a rapidu). Tarif mám 512kb/s, takže by to mělo jít trochu rychleji. Neuplatňuje se tam blokování FUP???
Děkuji
Počet reakcí: 11, nejnovější: 18. říjen 2007 v 08:41.
-

odpovědět autor: Prudič   [IP: 85.160.16.XX]
napsáno: 17. října 2007 v 23:48
RE: FUP u CDMA
A jak se dá zjistit, že je člověk ve FUPu?????
-

odpovědět autor: honza   [IP: 85.160.8.XX]
napsáno: 24. září 2007 v 23:22
Jsem ve FUP už 9 dní, od předminuléh pátku, to CDMA mě opravdu nehorázně štve nejradši bych ten krám vyhodil z okna a pak ještě rozbil kladivem
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.22.XX]
napsáno: 18. října 2007 v 08:41
Ale jak to víš?
-

odpovědět autor: smrt CDMA   [IP: 85.160.23.XX]
napsáno: 13. září 2007 v 09:11
Jsi ve FUPU, u mě to samé, úderem deváté rychlost spadne na 15 kB/s a tak to jde až do jedné hodiny v noci. Zrovna jsem dost cestoval po celé ČR a všude stejné, takže vliv lokality lze vyloučit. Takže další změna k "lepšímu". Mám tarif 1024 a ve FUPU bych měl mít v bílé zóně 256 kbps... CDMA je poslední služba, kterou jsem u O2 ještě nezrušil, pevná je pryč, s mobilem jsem přešel k Vodafonu. Dám jim pár dní a jestli se nic nezmění, tak zruším i tohle a už nechci mít s O2 nikdy nic společného.
- -

odpovědět autor: x   <y>   [IP: 85.160.82.XX]
napsáno: 30. září 2007 v 10:04
nad tím jsem taky dumal, když je to tak tak ať si nas.. zm.. snad se to zlepší protože to je děs.
- - -

odpovědět autor: x   <y>   [IP: 85.160.82.XX]
napsáno: 30. září 2007 v 10:05
totálně nepoužitelný
- -

odpovědět autor: CDMA   [IP: 85.160.70.XX]
napsáno: 13. září 2007 v 17:22
Tak to je dobrý, ale ten tarif 1024, tak je zase asi dražší. Ale stejně asi nejde tarif změnit, když mám smlouvu ještě rok. Ale za 7dní by se FUP měl zrušit.
- - -

odpovědět autor: anyman   <anyman@seznam.cz>   [IP: 85.160.71.XX]
napsáno: 21. září 2007 v 19:19
Jinak tady je to dost výstižně:
http://www.zui.cz/clanek.php?id=79
- - -

odpovědět autor: anyman   <anyman@seznam.cz>   [IP: 85.160.73.XX]
napsáno: 21. září 2007 v 15:16
Jo,to změní,ale jak projedeš 1,5GB u 512 a 2,8 GB u 1024,tak jsi tam znova...A tahle velikost FUPu je nic moc,kdo využívá net trošku víc,je tam hned...
Za ty prachy trošku bída..Souhlasím s kolegou,srát na ně,až se budou červenat,už kvůli týhle prasárně na lidi nechám zrušit i telefon a jdu k vodafonovi,za měsíc mi končí smlouva na telefon a v lednu na CDMA,tak šupky pryč..tahle služba je k ničemu,to už si můžu dát rovnou nějakej sranda internet za 300 a ne takovou kravinu za litr!!!!!a rychlost bude stejná.. fuck off O2 !!!!!!NAVĚKY!!!
- - - -

odpovědět autor: pupík   [IP: 85.160.41.XX]
napsáno: 23. září 2007 v 18:36
Předražené služby, dementní přístup k zákazníkovi. To je O2. Zkusili jste si zavolat na infolinku nebo zajít na značkovou prodejnu a zeptat se na podrobnosti např. o tarifech CDMA? Co zaměstnanec to naprosto odlišný protiřečící si informace. Nechápu, jak může firma, co má ve všem takovej mrdník, vůbec přežívat na trhu. Asi díky tomu, že mají mrdník ve všem kromě výběru love od zákazníků, to jediný si umí pohlídat. Objednal jsem si zřízení pevné linky jen kvůli ADSL. Přesto, že jsem byl ujištěn, že je v mém blízkém okolí nová ústředna a stopro nebude problém, přišel mi po pár dnech mail z tech. oddělení ...bla bla ADSL ve vaší lokalitě není možné zavést z tech. důvodů. Co jsem si potom prožil při rušení objednávky na pevnou linku, která je mi bez netu v prdu, to vám nepřeju zažít. 10 dní neustálého obtěžování, telefony, maily, sms a završili to tím, že mám na poště jakýsi samoinstalační balíček. A to i přesto, že mě předtím tři různí zaměstnanci na infolince ujišťovali, že tentokrát je objednávka zrušena. Fakt retardi...

Lituju všechny jejich nové i stávající zákazníky! Mě už naštěstí běží výpovědi na všechno co jsem u nich měl..NIKDY VÍCE O2!!!
- - - - -

odpovědět autor: anyman   <anyman@seznam.cz>   [IP: 85.160.67.XX]
napsáno: 17. října 2007 v 11:22
Je to ciste o neschopnosti ISP a o nicem jinem. Docela by me zajimalo co by jste na to rek, ze prijdete do kramu a pekar vam rekne "sorry, ale muzete si koupit jen 5 rohliku, vic vam jich nedam, nezbylo by na ostatni". Proc jich tedy neupece vic ?

Kdy konecne tem vsem ovcim tady kolem dojde, ze kdyz neco chci prodavat, tak musim taky mit co prodavat. Neznam opravdu zadny jiny obor lidske cinnosti, kde by se prodavalo s prominutim hovno a jeste se kazde prodalo 50x.
Kdyz chce vodarna prodavat vodu, tak si musi natahnout trubky a ty trubky proste MUSI pokryt potreby lidi, kteri jsou na ne pripojene. Moc by me zajimalo, co by jste takove vodarne rekl, kdyby vam dnes rekli, ze se uz do konce mesice nevykoupete, protoze jste uz spotreboval moc vody. To vse pres to, ze vam naslibovali ze si klidne muzete kazdy mesic napustit bazen.

Nj, ale on to ma asi nas narod v krvi, chovat se jako tupe stado, vzdyt je to videt na kazdem kroku. Stavky nestavky, protesty neprotesty, kdyz prijde na vec, kazdej drzi hubu a krok. Ono se to pak vyresi v hospode u piva. Tam si zanadavame jak nas vsici okradaj a pak dem a nechame se okrast znova.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz