Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 571,4 kbit/s
hodinový trend: +29,8%

CDMA U:fon: 220,1 kbit/s
hodinový trend: -41,6%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: RT   [IP: 85.160.75.XX]
napsáno: 26. září 2007 v 17:37
O2 vs U:Fon
Co myslíte, že je lepší o2 nebo U:fon??
Já osobně si myslím, že O2.
Podívejte se na grafy rychlosti od U:Fona: http://rychlost.cz/poskytovatel-pripojeni/u-fon/umts-hsdpa/< br /> Od O2: http://rychlost.cz/poskytovatel-pripojeni/o2/cdma/
U U:Fona ta rychlost se vzrůstajícím počtem zákazníků stále klesá a u O2 je to pořád stejné.
Já mám kámoše, ten si pořídil fofrinternet od ufona a download: 50 Kbit/s
Upload: 10 kbit/s

O2 mám už 2 roky a rychlost neklesla pod 500 kbit/s.
Počet reakcí: 6, nejnovější: 1. říjen 2007 v 19:07.
-

odpovědět autor: O2   [IP: 85.160.78.XX]
napsáno: 30. září 2007 v 08:21
RE: O2 vs U:Fon
Asi takhle...ja kdyz mi prestane CDMA od o2 ject tak tam napisu a jako zazrakem to za 2 dny frci:)...S pripojenim od u-fon nemam zkusenost.
- -

odpovědět autor: Jdu do něj   [IP: 85.160.32.XX]
napsáno: 30. září 2007 v 15:03
Jo to co píšeš je pravda, ale já jim napíšu už jen jednou, že s nima nadobro končím :) Tři roky stačili a navíc nemám nervy a čas. Si myslím, že porád se starat proč mě to nejede a stále honit nějakou rychlost je v dnešní době docela opruz. Je to to samé jako když mě elektrárna bude nepravidelně dodávat elektriku, taky by to byl opruz. prostě to nechodí a chodit nebude mi řekl operátor, jelikož se síť posilovat nebude. Takže problémy s rychlostí nebudou v dohledné době vyřešeny. A za tu cenu? Moc drahé.
-

odpovědět autor: Katos   [IP: 85.160.0.XX]
napsáno: 28. září 2007 v 18:31
Dlouhodobe asi O2 - uz jen proto ze zacli posilovat CDMA sit a v nejvytizenejsich mistech upgradovat na revizi A... prvni vlastovky by snad mely byt uz v rijnu...
-

odpovědět autor: BK   [IP: 85.160.18.XX]
napsáno: 27. září 2007 v 18:06
No mozna se bude opakovat stejna situace jako u byvaleho eurotelu na sit cdma nacpaly tolik lidi ,ze pak nevedely kudy kam a ty vecne vypadky a oblbovani OP abych hejbal antenou sem tam a ze chyba 721 nic neznamena heh dobre casy myslim ,ze par tisicovek lidi z toho zesedivelo. Nastup ufonu na trh jen potvrzuje ,ze se bude opakovat stejna situace a skoro bych to prirovnal digitalnimu vysilani na Domazlicku.Je smutne jakym smerem to jde v CR jediny co udelal podle me spravny krok je UPC ,ale na druhou stranu si priznejme ,ze z jinych for je upc taky dost. Takze vsem preji pevne nervy a lepsi pripojeni v ramci moznosti ja mam zaplat panbuh cdma jen pujcene ....preji pekny den
-

odpovědět autor: elde   [IP: 195.22.42.XX]
napsáno: 26. září 2007 v 20:08
No, uvidime kam az to klesne. Na te krivce je spise videt, ze vetsi pocet mereni ustalil graf na urcite hranici. Bohuzel nechapu, proc je to mix z fofr internetu a "pomaleho" ufon internetu. Ty vysledky jsou tim padem nizsi. To je stejne, jako kdyby mixovali 02 CDMA s GPRS. Ale je jasne, ze situace se muze zmenit, tak jako to kdysi bylo u O2 CDMA. Jinak ja kamose s fofr internetem sice nemam :-), ale me to beha od 300kb/s-2Mb/s dle lokality. Tech trista je v miste, kde dle mapy neni pokryti. Mam take O2 CDMA a tam jsem bohuzel v prumertu za rok a pul dosahnul rychlosti cca 300kb/s, maximum 800kb/s hned u BTS. To je moje osobni zkusenost, nebudu tady psat neco ve stylu jedna pani povidala :-). Kazdopadne ted pouzivam obe pripojeni, vzajemne se doplnujou, spolecne s GPRS tam kde je to uplna bida.
- -

odpovědět autor: ENT3R   [IP: 78.136.137.XX]
napsáno: 1. října 2007 v 19:07
mám fofr internet od ufona. Signál dobrej. Jede mi to běžně 1200kbit, ale je pravda že to hodně kolísá. Minulý týden nebyl problém naměřit třeba i 1500kbit, ale dnes max. 650kbit (bohužel i míň)... Ping mám výbornej (85ms), tím pádem není problém si zahrát online.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz