Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 571,4 kbit/s
hodinový trend: +29,8%

CDMA U:fon: 220,1 kbit/s
hodinový trend: -41,6%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Koko   [IP: 85.160.76.XX]
napsáno: 27. září 2007 v 00:00
Nové tarify CDMA - 1024 Plus
Taaakze, pustil jsem se do testování nových tarifů O2 CDMA. Měl jsem jěště původní paušál ze začátků CDMA za 1070Kč. Na stránkách O2 sem našel nový lákavý paušál Internet Mobile 1024 plus, kde bylo hned na úvodní stránce tučně napsáno ,, FUP: bez omezení " !!! A možnost připojení přes CDMA, UMTS a GPRS/EDGE. Tudíž sem si řekl proč ne, zavolal jsem na infolinku O2 a ochotná operátorka mi potvrdila, že tento nový paušál je již bez jakéhokoliv omezení. Plný nadšení sem se odhodlal dojít na prodejnu O2 a požádat o změnu tarifu.
POté co jsem si vystál 1,5h dlouhou frontu, kdy se 80% zákazníků rozčilovalo nad nefunkčníma službama a půlhodinovém ověřování, zda jejich PC na splátky umí přehrávat DVD filmy, se na mě konečně dostala řada.
Prodavač O2 se chvíli hrabal v PC v mém tarifu a pak mi řekl, že u mého tarifu žádné FUP není. Oponoval jsem mu s tím, že tu opravdu je. Po 10 minutách mi vysvětlil, že to, že se internet po určitém přenosu dat spomalý není FUP, že FUP by to bylo, kdybych se po určitém přenosu nemohl připojit vůbec. Takže proto je jejich internet neomezený a bez FUP .... LOL ....
Pak mi řekl, že žádné výhody pro me IM1024 Plus nemá, nicméně mí paušál přepsal. Poděkoval jsem a odešel jsem....
Ještě tento den jsem volal 4x na O2 infolinku.
První oprátor mi řekl, že je to to samé jako můj původní tarif Internet data nonstop expres.
Druhý mi potvrdil i u tohoto zaručené bezfupového paušálu starý FUP rozdělený do 3 zón.
Třetí mi řekl, že fup tam je, ale počítá se jen na P2P a na klasický web, FTP, https nemá žádný vliv a že web mi pojede stále stejnou rychlostí a ostatní věci se omezí na max. 512kbit....
Čtvrtý operátor mě už vytočil tak, že sem to zavěsil.....
Teďka čekám na to, až mi změní ten tarif a pak napíšu, jak to všechno dopadlo, mají na to 5 pracovních dnů... Tedy nejpozději v úterý by mi to mělo šlapat bez a nebo s jejich FUP.... tož sem teda zvědaví :D
Sám se opravdu nemohu dočkat :D Škoda, že sem si ty telefonáty s O2 nenáhrál, mohli bychom se zasmát :D
Počet reakcí: 16, nejnovější: 2. říjen 2007 v 13:14.
-

odpovědět autor: Koko   [IP: 85.160.85.XX]
napsáno: 1. října 2007 v 21:06
RE: Nové tarify CDMA - 1024 Plus
Ano, tak sem ted volal na O2 a dozvedel jsem se, ze mi na prodejne spatne vyplnili zadost a ze zmena vubec neprobehne..... A ze si tam musim dojit znovu. Opravdu kvalitni sluzby.....
- -

odpovědět autor: Tom   [IP: 85.160.79.XX]
napsáno: 2. října 2007 v 13:14
Operatorka dala pokyn datové lince at mi to přeskouší a opravdu za den zavolala stím že Fup tam běží a že mi jej na prodejně nezrušily jak měli .I když jsem se domahal vysvětlení nestalo se tak.Řekla mi že si musím zajet tam kde jsem si tu smlouvu dělal a řict at mi ten Fup zruší .Na prodejně nevěděli která bije .Vzali si me čislo a že mě pošlou domu a zavolají ale nedal jsme se odbýt.Slečna z o2 někam zavolala a jsem čekal pul hodiny pak jsem vyslechl že ani oni nemají právy na to to zrušit po telefonu se ji to povedlo .Fup mi byl zrušen.Opravdu zrušen a rychlost mi kolisá a kolísá .Nevím zda každý kdo nemá mit Fup se toho musí domáhat a proč to není zrušeno automaticky.Jsem rád že se stím konečně pohlo a doporučuju udělat to samé.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.18.XX]
napsáno: 29. září 2007 v 16:47
jestli si mel puvodni pausal za tech 1070 tak si nic memit nemusel!!
- -

odpovědět autor: Xspy   [IP: 85.160.0.XX]
napsáno: 2. října 2007 v 03:43
Realita ? Do 1.10 stále aktivní tarif - IE Data Nonstop za 1050Kč+- s DPH (včera potvrzený FUP ).
Nyní odeslaná objednávka na O2 Internet Mobil 1024 Plus , potvrzená aplikace FUP u P2P a odmítnuté přidělení datových přenosů u mobilního tarifu celým osazenstvem značkové prodejny !

Doufám v úspěšné probojování armádou šotků v administrativě a jen dodávám - takhle se fandové nezískávají :(
-

odpovědět autor: Michal   [IP: 85.160.96.XX]
napsáno: 28. září 2007 v 00:26
Ty jo, jako kdybych to psal já! Ta samá zkušenost, Je 18 minut po půlnoci a rychlost stahování 15 kB/s (ne P2P). Cestuju po celé ČR a všude stejné, takže jasná FUP. Tarif Internet Mobil 1024 PLUS. Na stránkách mají jasně FUP:bez omezení. Je to prostě podvod.Volám na lajnu 2x denně, marně. Jediná jistota je, že zaplatíme 1070,- měsíčně...Co podniknem?? Budete tohle platit?

Jo a mimo špičku (bez FUP) není od půlnoci do osmi do rána jak mají psáno, ale od jedný v noci do devíti, zřejmě se ani neobtěžovali změnit to podle zimní/letní čas. Fakt magoři...
- -

napsáno: 28. září 2007 v 22:07
Konečně se to rozjelo, Je 22:97 a 67 KB/s. Juchů. Jak je to u vás?
- - -

napsáno: 28. září 2007 v 22:08
22:07 :-)
- - - -

odpovědět autor: Koko   [IP: 85.160.73.XX]
napsáno: 29. září 2007 v 15:40
Takze uz ti to jede bez FUP s tim novym tarifem? Ja od uterka cekam porad na prepsani :(
Treba ti prevodem jenom smazali aktualni FUP a az nastahujes, tak se zase zaplen :D
- - - - -

odpovědět autor: Michal   [IP: 90.176.233.XX]
napsáno: 29. září 2007 v 18:52
Mám ten tarif už třetí den, první dva dny po přepisu to jelo 15 kB/s a třetí den po neustálém volání na infolinku se to rozjelo. Uvidíme dál, každopádně napíšu.
- - - - - -

odpovědět autor: Koko   [IP: 85.160.73.XX]
napsáno: 29. září 2007 v 23:19
Tak to jsem zvedavej, jak dlouho ti to pojede :) Nicmene gratuluju :D ja porad cekam na zmenu tarifu.
- - - - - - -

odpovědět autor: Michal   [IP: 85.160.4.XX]
napsáno: 1. října 2007 v 10:28
No, moc dlouho to nejelo, po deváté hodině skočil FUP a rychlost momentálně 25kB/s. Takže to co píšou na jejich stránkách u tarifu 1024PLUS FUP: bez omezení je lež. Takže končím, výpověď mi naštěstí běží, protože jsem to předvídal a podal jí už minulý měsíc. Poslední fakturu házím rovnou do koše spolu s modemem.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.103.XX]
napsáno: 27. září 2007 v 11:25
Taky jsem si předělal tarif na Fup bez omezení -Bylo mi řečeno u první operatorky že Fup omezený je všude a že je rozdělený do tří zon a že se stahuje jen na černou zonu p2p.U druhe se mě dokonce zeptala co je Fup.Byl jsem odkazan na datovou linku kde si musím platit telefonat za jejich chybi či reklamní tahy.Poukazal jsem na to že na www není psané limit pro zony ale bez omezeni a bylo mi řečeneo že nevi kde jsem to vyčetl .Vubec nevi jaky tarif mám i když byl předělán na infolince nejsou dokonce schopní zjistit včem je problém že se FUP limit počítá i na běžný HTP.Při internetu 1024 plus bez FUP mi internet beží smešnou ryclostí 10kb/s .Zbytečně jsem se těšil že za 1070kč budu mít avizovaný vyskorychlostí internet .
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.71.182.XX]
napsáno: 27. září 2007 v 08:07
Zavolej si a infolinku, jestli už to máš funkční! Mě to nahodili za dva dny. Jinak ale výhodu trochu máš, že máš v ceně neomezené GPRS připojení, jestli ho k něčemu využíváš.
- -

odpovědět autor: Koko   [IP: 85.160.94.XX]
napsáno: 27. září 2007 v 11:34
Výhoda to je, to ano, ale musis si u nich koupit novy modem (AnyData) co umi UMTS/CDMA/GPRS/EDGE, protoze to GPRS musis provozovat pod cislem 601XXXXXX co mas k CDMA. Alespon toto mi rekli na infolince.
- - -

odpovědět autor: Xspy   [IP: 85.160.2.XX]
napsáno: 2. října 2007 v 01:56
Přesně tohle se mi snažil namluvit operátor na infolince a na prodejně ani nezareagovali na moje poznámky o nesmyslnosti takového kroku - jedna firma a troufám si říct , že jedna sít´. Jaký smysl by mělo provozovat HSDPA ,EDGE a GPRS pod NMT sítí ? A proč nový modem obsahuje dva oddělené konektory pro anténu - že by rozdílné frekvence vstupních obvodů ? .
Doufám že k mobilnímu tarifu náleží kompletní datové přenosy (takže v Praze a brně HDSPA a všude jinde EDGE ) ne jen pomalé GPRS :( .
Aktuálně tuhle informaci urguji i jinými než veřejnými cestami a dřív nebo později se k zodpovědné osobě prokoušu .
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.71.182.XX]
napsáno: 27. září 2007 v 17:03
To je blbost! Nemusíš! Mě nechali starej Anydata co GPRS neumí a GPRS mě přiřadili ke stávajícímu číslu 606...... :-)))

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz