Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 571,4 kbit/s
hodinový trend: +29,8%

CDMA U:fon: 220,1 kbit/s
hodinový trend: -41,6%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: mildante   [IP: 82.118.65.XX]
napsáno: 27. září 2007 v 00:48
Jaky mobilni internet doporucujete
Zdravim vsechny a chtel jsem se zeptat, jestli by nekdo neporadil, jaky mobilni internet poridit v Brne. Bydlim v lokalite, kde neni Netbox ani zadna kabelova televize a pevnou linku se mi kvuli internetu porizovat nechce a wi-fi poskytovatelu tam taky moc neni. Takze mi zbyva jen nejaky mobilni net, tak jsem uvazoval o Ufonu, ale ten ma evidentne zacatecnikce problemy a nedobry zakaznicky servis, potom je tu T-mobile a 4G anebo O2 a CDMA a nejak se mezi nimi nemuzu rozhodnout. Omezuje CDMA P2P site a jak chodi Skype? Co byste doporucili vybrat? Diky, mildante.
Počet reakcí: 1, nejnovější: 27. září 2007 v 08:08.
-

odpovědět autor: elde   [IP: 195.22.42.XX]
napsáno: 27. září 2007 v 08:08
RE: Jaky mobilni internet doporucujete
Nejdrive bych si zjistil, jake pokryti maji jednotlivi poskytovatele v lokalite o ktere uvazujete. A jeste lepsi by bylo zapujcit modem na zkousku (u 02 to jde; u T-mobile nevim, ale asi take; u ufona je to horsi, musite si sluzbu poridit, ale mate pak 14 dni na vraceni, pripadne se domluvit s nekym, kdo to vlastni). Ono totiz pokryti kolikrat nekoresponduje s mapou, tvorenou matematickym modelem, a to v obou pripadech (melo by fungovat, ale nefunguje; nemelo by fungovat, ale preci funguje). A hlavne si dat pozor, aby se nejednalo pouze o pokryti GPRS. Jinak bych urcite ufona nezatracoval, to ze tu nekdo kopiruje prispevky o strasnem zakaznickem servisu spise souvisi s neprejicnosti nekterych lidi, pripadne s nekalou konkurenci. Ja mam ufona i 02, a ze zkusenosti mohu rict, ze pri volani na linku 02 jsem dopredu upozornen na cekani 15 minut a vice (asi filtr pro mekke zakazniky :-)), a pote celim neochote prozradit vice nez je vyhodne pro 02, coz se mi u ufona nestalo. Proti ufonovi mluvi mozna to, ze je to sluzba nova, a uvidi se casem, zda narust zakazniku neprinese problemy. Kazdopadne je to o dost mene penez, nez byste platil za identickou 02 sluzbu. A kdyz uz jste z Brna, tak ma zkusenost s 02 z leta je takova, ze v Kohoutovicich, kde je dle mapy stoprocentne signal, jsem se na hotelu vubec nechytal. Ufona jsem ale v te dobe jeste nemel, takze nemohu danou lokalitu srovnavat.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz