Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 571,4 kbit/s
hodinový trend: +29,8%

CDMA U:fon: 220,1 kbit/s
hodinový trend: -41,6%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Jdu do něj   [IP: 85.160.27.XX]
napsáno: 28. září 2007 v 22:30
Jaké připojení mě doporučíte v civilizaci?
Jaké připojení mě doporučíte v civilizaci? Na jaře se stěhuji do města kde jsou dostupné veškeré sítě včetně wifi, kabelové televize atd., prostě je tam vše co v současné době existuje. Jde mi o přibližně stejnou cenu jako za CDMA od O2 tarif 512, ale daleko vyšší rychlost a hlavně bez přiblblých fupů. Nejsem stahovač, ale často zálohuji data z e-shopu, poslouchám net rádio skoro celý den, někdy si pustíme stream televizi a vůbec je internet dost zatěžován ostatními členy rodiny. Wifi nechci kvůli bezpečnosti. Děkuji za tip od lidí kteří mají rozumné připojení za odpovídající peníze. Si myslím, že za peníze který stojí tarif 512 je tato rychlost dost nízká: Datum 28. 9. 2007 21:54
IP adresa 85.160.27.37
Hostname ip-85-160-27-37.eurotel.cz
Rychlost downloadu 127 kbps
15.92 kB/s
Rychlost uploadu 77 kbps
9.67 kB/s
Teoreticky lze stáhnout 55 MB za hodinu, 1 GB za den a 30 GB za měsíc
Minimální odezva * 370 ms
Maximální odezva 611 ms
Průměrná odezva 499.70 ms
Počet reakcí: 3, nejnovější: 29. září 2007 v 22:23.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.18.XX]
napsáno: 29. září 2007 v 14:47
RE: Jaké připojení mě doporučíte v civilizaci?
jestli muzes, tak kabel od UPC bude asi nejlepsi..
- -

odpovědět autor: Jdu do něj   [IP: 85.160.32.XX]
napsáno: 29. září 2007 v 22:14
Díky za tip a odpvěď.
Dnes to je stejné jako včera. Nic se nezměnilo - viz měření níže. Při uploadování přes tohle připojení na web, půlku dne pročumím čekáním a doháním to po nocích. Fakt docela hrůza. Já si myslím, že pokud člověk poctivě platí, má také dostat za své poctivě vydělané peníze kvalitní produkt. Když budu v práci dělat zmetky, tak mě vyrazí jako já O2 s jejich mobilním internetem za v dnešní době nehorázné prachy za takovou rychlost. Zruším i telefon i když ten chodí, ale už jen proto, že jim nebudu dělat další kšeft. Když už půjdu od O2 pryč, tak se vším všudy. Od té doby co jsem to koupil (už je to tři roky) řeším stále malou rychlost tohoto připojení. Někdy to chodí, ale když to potřebuješ tak to zrovna nejede. Už toho mám fakt dost a na jaře definitivně s mobilním připojením končím. Pokud budu mimo domov a budu potřebovat nutně net, tak si raději nechám zajít chuť a nebo vyhledám volnou wifi a nebo net kavárnu.

Datum 29. 9. 2007 21:52
IP adresa 85.160.32.10
Hostname ip-85-160-32-10.eurotel.cz
Rychlost downloadu 107 kbps
13.39 kB/s
Rychlost uploadu 56 kbps
7.04 kB/s
Teoreticky lze stáhnout 47 MB za hodinu, 1 GB za den a 30 GB za měsíc
Minimální odezva * 611 ms
Maximální odezva 1152 ms
Průměrná odezva 835.20 ms
- - -

odpovědět autor: Jdu do něj   [IP: 85.160.32.XX]
napsáno: 29. září 2007 v 22:23
Jo tak ty ceny a rychlosti jsou super :)

Nejvíce mě dostal tarif UPC Light down 5120(kb/s) up 512(kb/s) fup bez limitu za 779 Kč to je fakt nářez. Už se těším :) Když si představím, že teď , když se někdy podaří a 512 jen stahuji a s UPC budu 512 odesílat, fakt super za ty prachy. Ještě jednou díky za pomoc a radu.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz