Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 571,4 kbit/s
hodinový trend: +29,8%

CDMA U:fon: 220,1 kbit/s
hodinový trend: -41,6%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Jdu do něj   [IP: 85.160.19.XX]
napsáno: 2. října 2007 v 12:28
Dnes mi pořádně namíchly
Celé tři roky platím poctivě a včas. Minulý měsíc jsem prostě zapoměl složenku zaplatit - měl jsem ji v kaslíku v autě a prostě jsem si na to nevzpoměl, i to se někdy stane že? Dnes jsem na poště měl první upomínku, že budu platit navíc za reaktivaci čísla a to mě nas... Celý měsíc žádná SMS že dlužím za platbu, hlavně že posílaj nabídky jako vzteklý. To VODAFON mě vždy upozornil SMS že dlužím prachy. Počínaje zítřkem ruším vše co od O2 vlastním a každému koho znám a má od O2 nějakou službu , tak mu to rozmluvím aby to zrušil. Přecházím k VODAFONE i za cenu, že budu mít do jara jen GPRS připojení. Když zapomenu jednou zaplatit tak je oheń na střeše a ihned chtěj penále, ale když internet jede jako když nemůže tak to je v pořádku. S O2 končím nadobro , tohle byla poslední kapka mé trpělivosti.
Počet reakcí: 11, nejnovější: 4. říjen 2007 v 18:45.
-

odpovědět autor: Jdu do něj   [IP: 85.160.19.XX]
napsáno: 3. října 2007 v 23:41
RE: Dnes mi pořádně namíchly
Tak já myslím, že když to do jara vydržím jen s GPRS od VODAFONE, tak to bude stejné, jelikož mě to jede stejně pomalu - viz moje rychlost níže. Je třeba tu síť uvolnit, ale navždy :) Na jaře se stěhuji do města a připájam se na kabel. Zítra jdu do prodejny s kyslíkem zrušit smlouvu na telefon a mobilní vysokorychlostní internet. Pokud budu potřebovat odeslat nebo stahnou velký soubor, v Plzni v Olympii běží free wifina 3 mega. Sednu do restauračky a odešlu si co potřebuji.

Datum 3. 10. 2007 23:29
IP adresa 85.160.19.219
Hostname ip-85-160-19-219.eurotel.cz
Rychlost downloadu 76 kbps
9.52 kB/s
Rychlost uploadu 64 kbps
8.10 kB/s
Teoreticky lze stáhnout 33 MB za hodinu, n/a GB za den a n/a GB za měsíc
Minimální odezva * 266 ms
Maximální odezva 485 ms
Průměrná odezva 345.40 ms
-

odpovědět autor: bonusak :D   [IP: 85.160.67.XX]
napsáno: 3. října 2007 v 12:49
musim se priznat stala se mi stejna situace zlozena se nekde ztratila a ejhle prisel ucet na 137 Kc ptam se co to je??? dyt to ma byt 831 ?? volam tem kyslikum a pry ze 831 mi tepr prijde ze 137 je jen nauctovane penale za nezaplaceni cca 14 dni....nejaka upominka??? Marne si mysli ten co ma O2 ze je to dobra spolecnost....preji hezky nicim neruseny den :)
-

odpovědět autor: MK   [IP: 85.160.83.XX]
napsáno: 3. října 2007 v 11:00
Sláva nazdar OUTE,zítra mám místí WIFI,zase to budete mít o něco rychlejší,jeden OUT už končí!!!
-

odpovědět autor: Diego   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 2. října 2007 v 17:25
Od čeho jsou mobily s připomínačema v kalendáři ;). Stačí si tam dát datum kdy jsou splátky a pak se jen podívat a je hned po zapomínání.
- -

odpovědět autor: Diego   [IP: 85.160.19.XX]
napsáno: 2. října 2007 v 22:25
Já vím, že si to můžu nastavit, je to moje chyba ale proč hned takové penále u stálých a dlouhodobých zákazníků? Já když se takhle budu chovat k mému zákazníkovi, tak mi napíše e-mail, že mu můžu vlízt na záda a uteče mi ze dne na den ke konkurenci. Za ty tři roky trápení s netem si myslím, že mi dluží spíš oni než já jim.
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.4.XX]
napsáno: 2. října 2007 v 23:53
Řeknu ti to takthle - kdyby o tebe měli zájem, nebudou tě hned odpojovat kapišto ? ;)
- - - -

odpovědět autor: Jdu do něj   [IP: 85.160.19.XX]
napsáno: 3. října 2007 v 00:17
Jasně, lidí dost proto jdu ke konkurenci kde pravděpodobně nějaký ty lidi chyběj, protože se zatím staraj :)
-

odpovědět autor: Karel   [IP: 85.160.9.XX]
napsáno: 2. října 2007 v 15:55
Podepisuju a souhlasím v plném rozsahu! Takové firmy nemají na trhu co pohledávat, přeju O2 brzký krach a zákazníkům lepší volbu příštího operátora!
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.101.XX]
napsáno: 3. října 2007 v 20:32
Jako já jsem s O2 spokojenej..nezaplatil bratr učet za studentskej tarif, ten měsíc měl zaplatit přes 1000 kč, napsali upominku, že do Tydne pak bude platit aktivaci za každy telefonát asi 50 kč za minutu a penale....Takže tohle je podle mě normalní..Zaplatili jsem to a oki.....Mám kamoše ktery byl u vodafonu, zaplatily to o den dyl chyba banky, a platili 6000 pokutu o den, takže já bych řekl že to je asi všude, prostě život je někdy nespravidlevej mno:(
- - -

odpovědět autor: bonusak :D   [IP: 85.160.64.XX]
napsáno: 4. října 2007 v 09:02
Vodafone kazodpadne neni O2 a nejsou takovi to za 1 a za 2 pokud ta platba ma dojit a banka to nezajisti je to chyba banky a muze zadat o nahradu skody a za 3 nikde jsem se nedocetl ze by v podminkach vodafonu ze by 1 telefonat stal 50 Kč....nechi timto Vodafone obhajovat protoze vodafone taky mne dost namichlo ale O2 je to nejhorsi do ceho muzete jit :)....Preji hezky den :P
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.82.XX]
napsáno: 4. října 2007 v 18:45
jde o názor, prostě to fupko je neomzený ale ne na PS2, prostě lákadlo jako to dělají všechny firmy, jako banky, má to vždy háček, prostě uvědomte si že CDMAČKO je na nic to uznávám, ta rychlost mě taky někdy hodně štve, ale není to na stahování z torentu atd........A neumíš číst, včera jsem psal že to je u O2 to placení když nezaplatíš....

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz