Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 571,4 kbit/s
hodinový trend: +29,8%

CDMA U:fon: 220,1 kbit/s
hodinový trend: -41,6%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Milan   [IP: 81.92.148.XX]
napsáno: 5. října 2007 v 08:50
Zkontrolujte si!!!!!!!!!!!!!
Žil jsem v domění, že rychlost služby CDMA, kterou využívám je na teoretické hranici 1 Mbit. Včera jsem šel do prodejny, abych se zeptal na zrušení, jelikož už mi smlouva vypršela. Začali mě přemlouvat ať zůstanu, že si můžu zvýšit rychlost a kdo ví jaký žvásty. Na to jsem reagoval že už mám nejvyšší rychlost. Co bylo překvapením, když mi řekli, že jsem měl do poslední chvíle rychlost 512 Mbit a já žil v domění že mám 1 Mbit. Řekli mi, že si můžu BEZPLATNĚ nechat zvýšit rychlost z 512 na 1 Mbit. Prej je tato služba dostupná od 1. září. Oponoval jsem s tím, že to nikde není zveřejněný a oni že kdo o tom neví tak má defakto smůlu. Mě se to teda zdá od O2 sprostý a proto Vám všem co jsou stále upoutaný k CDMA to sděluju, zkontrolujte si svou rychlost připojení, případně si to nechte zvýšit na 1 Mbit - BEZPLATNĚ (na prodejně nebo telefonu). Proč Vám to říkám??? Jelikož mi skončila smlouva a už nikdy víc!
Počet reakcí: 2, nejnovější: 5. říjen 2007 v 19:36.
-

odpovědět autor: Slonek   [IP: 85.71.182.XX]
napsáno: 5. října 2007 v 10:27
RE: Zkontrolujte si!!!!!!!!!!!!!
To je o ničem... Jsi si nevšimnul, že od 1. září můžeš přejít za stejnou cenu 699,- bez na novej tarif O2 Internet Mobil 1024 a máš tu rychlost teoreticky vyšší. Musíš sledovat novinky O2.
- -

odpovědět autor: Petr   [IP: 85.160.81.XX]
napsáno: 5. října 2007 v 19:36
RE: Zkontrolujte si!!!!!!!!!!!!!
No, já jsem si teda třeba nevšimnul, jelikož nechodím do prodejny tak často abych tam přespával a žádnej leták mi teda domů nedošel a jejich www už tuplem nenavštěvuju. Takže dík Milane, zejtra volám na infolinku.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz