Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 571,4 kbit/s
hodinový trend: +29,8%

CDMA U:fon: 220,1 kbit/s
hodinový trend: -41,6%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Kuchta   <kuchtanet@seznam.cz>   [IP: 84.244.93.XX]
napsáno: 7. října 2007 v 00:43
Sdílení internetu
Mám usb modem ANYDATA 300H a potřebuji jej nasdílet v síťi, ve které se nachází asi 6 PC, síť je propojená Switchem. Prosím o pomoc, poraďte.
Počet reakcí: 6, nejnovější: 13. prosinec 2007 v 10:53.
-

odpovědět autor: ala666   <ala666@seznam.cz>   [IP: 195.70.154.XX]
napsáno: 7. října 2007 v 17:00
RE: Sdílení internetu
Pokud vim,tak tohle zvlada jedine router ASUS wl-500g a novejsi,,nebo tam vrazit PC,ktery by delalo server.
- -

odpovědět autor: Miroslav Šubrt   <mirdas1@seznam.cz>   [IP: 85.160.99.XX]
napsáno: 2. prosince 2007 v 10:57
Ahojky, mám stejný problém. Vlastním USB CDMA modem O2 a potřeboval bych poradit, jakým softwarem bych mohl nasdílet připojení na internet. Vlastním jeden starší Noťas, kterej má také WI-FI. Problém nemám s vytvořením sítě, to je v poho. Problém je ale s nasdílením toho USB portu - jelikož se mi v nastavení síťových připojení vůbec neobjevuje. Nechtěl bych dokupovat další zařízení, ae využít ten starší Notebook např. jako server. Děkuji předem za radu.
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 88.146.40.XX]
napsáno: 2. prosince 2007 v 14:12
tak od Windows 2000 (mozna XP) tam mas zabudovane sdileni, tak pouzij Wizarda, co tam je a pojedede to, delal jsem to na XP (doporucuji Wizarda a chvile pokus omyl a jede to).

pripadne si poridit asusee

http://wl500.kvalitne.cz

ale to neco stoji
- - -

odpovědět autor: radek   <admin@czechlinux.info>   [IP: 81.19.15.XX]
napsáno: 2. prosince 2007 v 14:03
naucte se pouzivat napovedu, demence...
- - - -

odpovědět autor: radek   [IP: 81.19.15.XX]
napsáno: 2. prosince 2007 v 14:03
napovedu ve windows
- - - - -

odpovědět autor: bla bla   [IP: 85.160.210.XX]
napsáno: 13. prosince 2007 v 10:53
si vul....... takovyhle rady si strc do pr****

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz