Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 493,7 kbit/s
hodinový trend: -15,8%

CDMA U:fon: 868,8 kbit/s
hodinový trend: +294,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Iwar   [IP: 85.160.26.XX]
napsáno: 18. října 2007 v 10:36
POŠKOZENÍ MODEMU VÝPADKEM SIGNÁLU?
V neděli večer kolem 21 hod mi spadla síť a modem Gtran GPC 64-20 začal od toho okamžiku ukazovat, že není signál. Ani restarty pře příkazovou řádku v PC, jak mi radili technici, nepomáhali. Domníval jsem se, že je modem pokažený, dal jsem ho výměnou za náhradní z prodejny O2 do opravy. Pak jsem zjistil, že i tento náhradní hlásí, že není signál ! O2 přiznal, že něco bylo se sítí a až včera do 9 hod dopoledne ji aktivoval, kdy to sice znovu běží (Planá u Tachova) ale mizerně. Stalo se někomu něco podobného, že se software sesypalo po nějakém impulsu se sítě, když spadla? (Můj modem je již mimo záruku, takže musím eventuální opravu platit.) PS. Je někdo s Plánska a má stjné potíže s rychlostí tyto dny?
Počet reakcí: 4, nejnovější: 19. říjen 2007 v 08:54.
-

odpovědět autor: 1024 Plus   <1070 Kč>   [IP: 85.160.86.XX]
napsáno: 18. října 2007 v 21:15
RE: POŠKOZENÍ MODEMU VÝPADKEM SIGNÁLU?
A kolik mas max. rychlost?? Podle me toto by na rychlost/signal mit vliv nemelo, bud ten vysilac jede pekne , nebo jede pretizene (vypadla zas jina BTS nebo vubec) nebo mas "tichy" FUP (zvlaste popularni u tarifu 1024 Plus, údajně bez FUP) a nebo proste nejede. Opravdu nechapu proc O2 si dela srandu z lidi, kteri mu mesicne posilaji nejvic na obzivu - reklamu. Na jedne strane mi posilaji domu blahoprani pro "segment významných zákazníků" a na druhé poskytují službu 100 kb/s za 1070 Kč, na infolince si dovolí tvrdit že mám špatné příjmové podmínky no a v noci se zlepší takže to jede až 250 KB/S. 9:00 a můžu to zabalit.. 5paušálů, PL, CDMA
Ruce pryč od podvodníků tisíciletí !!!
- -

odpovědět autor: Iwar   [IP: 85.160.0.XX]
napsáno: 19. října 2007 v 08:47
Jakou mám rychlost? Od neděle večer 2-4 kB/s, když vůbec to běží, píši o tom také dnes v odpovědi na diskuzi -" co to je".... jiného zoufalce....Jeden rok to běhalo až do 1MB a od neděle večer to stojí. Silně se domnívám, že nechtějí přiznat, že se porouchala naše BTS, protože mi poradili, že prý najednou signál přichází z opačně jiného směru než doposud 8 km vzdáleného. A jejich návrh řešení? Prý si mám najednou koupit směrovou anténu....Dnes píši na představenstvo Telefonicy.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 18. října 2007 v 20:30
To je vcelku jedno odkud kdo je, CDMA je v kómatu. Je to podobný problém, jako když podvodník koupí jeden byt a prodá ho stopadesáti zájemcům.
- -

odpovědět autor: Iwar   [IP: 85.160.0.XX]
napsáno: 19. října 2007 v 08:54
Já vidím problém v něčem jiném. CDMA v celku běží v různých lokalitách a někdy i po delší dobu. Průser je, když je pak hodně zájemců, síť je přetížena anebo vypadne BTS...Pak se projeví O2 jako zbabělec a zatlouká a zatlouká a nechce přiznat problém a zbaběle tvrdí nám, postiženým, že máme něco s modemem, PC, konfigurací atd...dovolím si poznamenat, že to je bohužel rys české povahy i všude jinde. Zatloukat.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz