Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 493,7 kbit/s
hodinový trend: -15,8%

CDMA U:fon: 868,8 kbit/s
hodinový trend: +294,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: 1024 Plus   <Smrt outum>   [IP: 85.160.72.XX]
napsáno: 19. října 2007 v 00:07
CDMA - jak na něho a O2!§
všem co jsou nespokojeni jakkoliv s CDMA od O2 doporučuji podat stížnost na 2 úřady:
Česká Obchodní Inspekce - www.coi.cz
Český Telekomunikační Úřad - www.ctu.cz

Platí, že čím více stížností obdrží, tím větší pokutu O2 dostane a tím méně peněz bude vrážet do reklamy na CDMA nebo její "služby" obecně. Na obou webech je e-podatelna;
Počet reakcí: 8, nejnovější: 6. listopad 2009 v 06:39.

Zde napište svůj příspěvek

Např.: 2003. Jedná se o ochranu před spamem.

-

odpovědět autor: Technik O2   [IP: 90.177.197.XX]
napsáno: 5. listopadu 2009 v 21:58
RE: CDMA - jak na něho a O2!§
Jen si klidně žalujte, ale k ničemu to nebude. Ve smlouvě nemáte rychost garantovánu, ani to nejde, a na tyto vaše plky není nikdo zvědav, ani na zmýněných úřadech. Ale je zábavné, jak někteří lidé mrhají časem.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 19. října 2007 v 01:11
Neboj se nic, já už mám taky podáno. Vydržel jsem schválně do jedné hodiny v noci, nechal jsem při stahování přes http (bílá zóna) vykreslit graf, kde je jasně vidět, jak přesně úderem jedné hodiny rychlost vzroste z 20 KB/s na 100 a více. A prý máme FUP vypnutý. Svině prolhaný. Pošlu ho dodatečně ke své stížnosti, je to jasný důkaz uplatňování FUPu, houby příjmové podmínky... Máš-li možnost zaznamenat ten skok při přechodu špička-mimo špičku, dopošli jim to taky. Umí to např. connection meter www.conmet.cz
- -

odpovědět autor: 1024 Plus   [IP: 85.160.66.XX]
napsáno: 19. října 2007 v 05:24
No ja jsem to poslal bez "dokumentace", ale když si o ni reknou, tak ji udelam...
perlicka - měření na dsl.cz: 0:58 - rychlost 4,5 KB/S
1:00 - 192 KB/S :)

prostě se zlepšily příjmové podmínky a basta ! :-)
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.72.XX]
napsáno: 19. října 2007 v 00:17
http://cdma.nazory.cz/
- -

odpovědět autor: M.Brt   <M.Brt@seznam.cz>   [IP: 85.160.84.XX]
napsáno: 24. srpna 2009 v 20:33
Zdravím,už přes rok vlastním CDMA internet od O2 ( AXESSTEL MV110H ) , vždy mi stahování jelo přes 90kb/s celý den,ale poslední tři dny mi stahování jede 9-16kb/s celý den...mohl bych se zeptat co by to mohlo být za problém? S anténou jsem nehýbal,signál 90-100% ... vůbec jsem nic neměnil v nastaveni...ze dne na den prostě klesla neskutečně rychlost... prosím poraďte mi někdo co mám dělat... :) Děkuji
- - -

odpovědět autor: Karel   <karu@seznam.cz>   [IP: 85.160.103.XX]
napsáno: 6. listopadu 2009 v 06:39
Taky jsem se potýkal s kolísavou a podezřele velmi malou ryclostí. nNkonec se ukázalo, že USB minikabel měl nějakou závadu. Po výměně bylo vše OK.
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.36.XX]
napsáno: 7. září 2009 v 15:39
to samy lokalita kladno
- - - -

odpovědět autor: JJOC   <J.aA.Cedivoda@seznam.cz>   [IP: 88.102.210.XX]
napsáno: 30. září 2009 v 16:57
Jediné vysvětlení - mezi vykrývači je trasa po mikrovlnkách.
Tato páteřní síť je dimenzovaná na určitou rychlost (konečnou) a dělí se o ni všechny přenosy uskutečňované na koncových bodech (vykrývacích radiových datových ústřednách). Vykrývací radiová ústředna obsluhuje určitý počet účastníků. Do komunikace se "vejde" jen určitá rychlost přenosu signálu (daná kapacitou RDU) a o tento signál se všichni připojení účastníci dělí (FUP). Čím víc vás je tím je spojení při stejné síle signálu pomalejší, pomalejší a pomalejší. Jde o to kdy se přenos úplně znemožní a budou se přenášet jen systémové informace. Asi se nepočítalo s nárůstem účastníků.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz