Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 493,7 kbit/s
hodinový trend: -15,8%

CDMA U:fon: 868,8 kbit/s
hodinový trend: +294,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Odpojování modemu CDMA ADU-300 H   <janaga@centrum.cz>   [IP: 85.160.71.XX]
napsáno: 25. října 2007 v 19:48
Odpojování modemu CDMA ADU-300 H
Už jste někdo přišel opravdu čím to je , že se modem neustale odpojuje, při nečinosti a na další připojení pomuže jen restart? Kabel co je u modemu má na sobě napsáno 300V a ted to zkouším s kabelem 30V tak uvidim. DíK
Počet reakcí: 9, nejnovější: 21. leden 2008 v 18:04.
-

odpovědět autor: Franta Kopec   <Franta.Kopec@seznam.cz>   [IP: 85.160.96.XX]
napsáno: 21. ledna 2008 v 17:51
RE: Odpojování modemu CDMA ADU-300 H
Po měsíci používání mi AD300 kleklo a bylo vyměněno za jiné, neboť nešlo opravit. Po dalších třech měsících začíná AD300 pozvolna "chřádnout". Mnohdy hlásí, že už je v provozu, pak resetuji celý NB, jindy se nechce rozjet vůbec a musím volat linku pomoci 720720111 za poplatek,což mě už stálo nějakou stovku. Občas se odpojí. Často se aktivuje s neaktivními symboly úrovně signálu, baterie, sítě, USB, ale běží, nelze však kontrolovat ani úroveň stahování dat. Operátoři či technici na lince techn. pomoci se snaží, ale pokaždé to se mnou proberou od základu a to trvá a stojí peníze. Nevím proč je tato služba zpoplatněna, když vina je na straně O2, neb prodává takové "ksindly"? Byl bych vděčný, kdy se našel někdo, kdo by mi poradil, jak donutit O2, aby hovor na linku technické pomoci byl zdarma. Proč má zákazník platit za jejich vlastní nedostatky? Možná, že by se našel i způsob, jak odstoupit od smlouvy s O2 a přejít k jinému operátorovi? Máte někdo podobné problémy, na to názor, popř. vhodnou radu?
Děkuji!
-

odpovědět autor: arg   [IP: 213.29.161.XX]
napsáno: 20. listopadu 2007 v 19:49
Mam stejny problem s novym modemem Axesstel, vymena kabelu nepomaha...
-

odpovědět autor: schtucel   <urias@tiscali.cz>   [IP: 85.160.69.XX]
napsáno: 17. listopadu 2007 v 08:19
musim konstatovat , ze vymena kabelu 30v opravdu pomohla.mohl by nekdo poradit , jak z o2 dostat nahradni modem pri zarucni oprave
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.67.XX]
napsáno: 4. listopadu 2007 v 15:36
Kde se dá koupit ten novej kabel?
-

odpovědět autor: RT   [IP: 85.160.80.XX]
napsáno: 2. listopadu 2007 v 16:52
Tady tento problém jsem měl taky. Vyměnil jsem USB kabel a vše je v pohodě.
- -

odpovědět autor: janaga   [IP: 85.160.95.XX]
napsáno: 2. listopadu 2007 v 17:22
Dík, už mám taky klid, jediný co nechápu, že v servisu řekli, že závada se projevila, ale že nemaj náhradní díly ať mě daj novej modem. Pak to dělalo znova, tak jsem šel do O2 a oni mě vyměnily znovu modem, ale řekli mě že příště budou chtít abych si nechal zkontrolovat PC. A pak když přijdu dle rad z internetu že je to jen kabelem tak mě to přijde celý hodně amaterský.
- - -

odpovědět autor: Dany   [IP: 85.160.37.XX]
napsáno: 21. ledna 2008 v 18:04
Co by jsi chtěl od šmejdu made in USA :D ?
Na klasickém PC není sebemenší problém a šup jen ho člověk zapojí na notebook HP už má výpadky. Že by soudruzi z O2 a USA udělali někde v ovladačích chybu?
-

odpovědět autor: 1024 Plus   [IP: 85.160.64.XX]
napsáno: 26. října 2007 v 07:04
co bys chtěl, je to šikmooký shit, který v Koreji stojí na naše necelých 150 Kč a O2 to prodává nedotovaně za 11000 Kč? Nevím, co by to mohlo být, ale vzhledem k tomu, že si nikdo jiný zatím neztěžoval bych to dal na reklamaci. Ale u O2 čekej minimálně měsíc bez netu a pak ti ho vymění za nový.
- -

odpovědět autor: janaga   <janaga@centrum.cz>   [IP: 85.160.72.XX]
napsáno: 26. října 2007 v 09:44
Já už mám vyměnej třetí, nejdřív jsem se s nima hádal že chci zápujční, ale pak jsem si nechal po dobu opravy zaktivovat svůj původní a byl klid. Na počtvrtý mě řekli že si budu muset vautocontu nechat zkontrolovat PC, přitom se jim to v opravě projevilo taky.A tech stížností už jsem tady četl víc, takže nejsem sám, ale po výměně kabelu jedu bez odpojení už skoro 14 hodin. Takže sláva ale zlatej starej GPC-6420 sice jsem mel nafouklou baterku jak blázen, ale pořád jsem jel.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz