Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 493,7 kbit/s
hodinový trend: -15,8%

CDMA U:fon: 868,8 kbit/s
hodinový trend: +294,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Dojná Kráva O2   <SveziVanekTopolanek@gmail.com>   [IP: 85.160.76.XX]
napsáno: 27. října 2007 v 18:33
Smát se nebo brečet??
prezentace tarifu 1024 Plus za 1070 Kč: http://www.cz.o2.com/mobile/cz/internet/view/internet4All-_M obil1024Plus-Mobil_1024Plus.html

"Vysokorychlostní připojení k internetu 24 hodin denně, ať jste kdekoliv. Navíc bez omezení!" - Každé druhé slovo je opravdu neskutečná lež, nejvíce mě dojímá věta "Navíc bez omezení!". Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. A přitom aplikují FUP na 32 KB/S a níž a to na bílou zónu!!! O šedé si můžu nechat zdát, stejně jako o černé (tu jsem nikdy nevyužil). Jsou to ubožáci, nikdy jsem nic nestahoval (rozumějte jako sosáč), ani poslední měsíc ne a ne a me osvobodit od FUPu, když to může jet v poho trojnásobnou rychlostí. Na jejich abnormálně dementní personál, ať se to týká prodejen, "expertů" na telefonu nebo pipinám na mailu nemá ani kdejací svěřenci ústavu pro choromyslné. Ale co bysme chtěli od přebarvených TELEKOMoušů, v nejpošahanější firmě jakou kdy mohl Satan stvořit. Nechť se propadnou do pekel!! (a nebo zkrachují).
Počet reakcí: 7, nejnovější: 10. listopad 2007 v 11:46.
-

odpovědět autor: GaBriela39   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 3. listopadu 2007 v 09:55
RE: Smát se nebo brečet??
to chce klid a zjistit si číslo na datovou linku a tam si řádně, klidně a s úsměvem promluvit na téma proč co a jak. Na 1024+ jsem po spuštění po dvou dnech a po stažených 4GB měl 30kb download a bylo vidět že to chce lízt nahoru a ne a ne, jako kdyby to něco drželo .... Takže jasná FUP politika a spadnutí na 256. Tak jsem volal a volal a vysvětloval a nedal se odbýt tím že tam FUP není a že je to špatným příjmem. Naopak jsem řekl, že jsem stáhnul 4GB a od té chvíle to spadlo na 256, přesně dle FUP na tarif 1024. To odmítali, ale já si na tom trval a tak pak po dvou hodinách zkoumání šup a je to, teď už pod 100kb download nejde, průměr je 125kb a třeba takhle po ránu v so/ne si šáhnu i na 299kb :-)) A že stáhnu denně i 2-3GB ....
- -

odpovědět autor: Dojná Kráva O2/Eurotelat   [IP: 85.160.88.XX]
napsáno: 4. listopadu 2007 v 15:54
No tak to tě obdivuji, jsem teď volal na 720 720 111 a nepochodil jsem...Ráno v 8:30 vstávám, zapínam kompa a měřím rychlost. 1 měření 178 KB/S. Stahuji z rapidu až do 15:něco. Zrovna jsem dostahoval soubor, čekal jsem na aktivaci ticketu a z nudy měřím rychlost - 5,6 KB/S. Hned volám na linku datové podpory, dokonce 2krat za sebou a vysvětluji svůj problém. Říkam: "Proč to rok může jet v pohodě alespoň 80 KB/S stabilně a najednou ne! Proč se mi download snižuje na dial-up a up se drží na hranici výkonu CDMA! Oba dva mleli jak kolovrátci o špatných příjmových podmínkách a když jsem se ohradil, že ji mnozí jíní mají tento problém a dokonce se stejným tarifem, hádejte co ze sebe spustili :)). Nechtěl jsem být sprostý tak jsem se rozloučil a zavěsil. Prostě O2 je banda:
a)neschopných blbců
b)naivních lhářů
c)něco mezi :)))))
:D
- - -

odpovědět autor: gaBriela39   [IP: 213.151.84.XX]
napsáno: 5. listopadu 2007 v 11:23
Máme to úplně stejně hozený, od 8:00 stahování z Rapidshare rychlostí na CDMA ďasa, a přesně od 1500 to byl šnek. To co se odehrálo na jejich straně nevím, ale v každém případku jsem potom musel restartovat vyndaním baterky modem a také noťas. Mezitím udělali něco u sebe a už to šlo dál v pohodě. Zkus jim tam zavolat znova a nenech se odbýt, trvej si na tom, že jsi stáhnul 4GB a sundalo Ti to rychlost dle FUP aplikovaného na 1024. Oni tam podle mně mají někde něco v dtb, nepočítají s tím, že někteří "magoři :-)" za den, dva stáhnou 4GB. Takže Ti sice řeknou že na 1024+ není FUP, ale tiše doufají že za těch 7 dní to nikdo nestáhne a když ano, tak to tam padne v jejich útrobách, i když říkají , ne FUP tam není :-)
- - - -

odpovědět autor: Dojná Kráva O2/Eurotelat   [IP: 85.160.85.XX]
napsáno: 5. listopadu 2007 v 14:47
určo máš pravdu, ale nevím proč by měli omezovat tam, kde to není zas tak nutné. Když jsem 25 Km od BTS a rychlost neklesne pod 100 KB/S (samozřejmě se směrovkou, osobně zakoupenou od dealera O2 - s ničím jiným se tu nechytám) a je zcela jedno, jestli stahuji jak šílenec nebo jen surfuji po webu nebo dokonce nedělám vůbec nic! Stává se, i že 1 den přes den to jede 1Mb+, vypnu modem a zapnu třeba za 3 hodiny. Rychlost max 15 KBS. Ještě v červenci jsem stahoval jak o závod, denně až 10 filmů, když se opravdu dařilo, za měsíc to dávalo okolo 300 GB. Přitom by měl být uplatňován FUP na 2,8 GB - to jim tehdy nevadilo.
Podle mě chtějí chtějí dostrkat na ADSL, i když tu je dostupné pouze rychlost 0,5 Mbit a nebo tam zase nějaký odborně vyškolený technik hrábl do něčeho, čemu nerozumí.. Ta tvoje varianta má sic hlavu a patu, ale když nic nestahuji a přece...
- - - - -

odpovědět autor: GaBriela39   [IP: 213.151.84.XX]
napsáno: 6. listopadu 2007 v 10:42
Pravda je, že před rokem to bylo opravdu o něčem jiném, řekl bych že do letošního srpna to fungovalo bez probu a pak nastal divný zlom :-( Jinak jsem poradil jak jsem mohl, více už nemohu :-) Možná mám více štěstí že od vysílače jsem jen 750m :-)))
-

odpovědět autor: Dojná Kráva O2/Eurotelat   [IP: 85.160.101.XX]
napsáno: 31. října 2007 v 22:10
Už zase pustily kohoutek...otázkou zůstává na jak dlouho!?

IP (host): 85.160.101.128 (ip-85-160-101-128.eurotel.cz)
Datum a čas: 31.10.2007 22:04
Download: 577.88 kbit/s (72.24 kB/s)
Upload: 132.72 kbit/s (16.59 kB/s)
Web odezva: 265ms311.4ms340.3ms
Poskytovatel: O2 (cdma)
Url výsledku: http://rychlost.cz/sys/result/85.160.101.128/119 3864684/7d714113ad/

vs.

195,9 Kbps
hodinový trend: +9,4%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
- -

odpovědět autor: fgf   [IP: 85.160.10.XX]
napsáno: 10. listopadu 2007 v 11:46
hm

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz