Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 493,7 kbit/s
hodinový trend: -15,8%

CDMA U:fon: 868,8 kbit/s
hodinový trend: +294,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: DIALUP   [IP: 85.160.22.XX]
napsáno: 19. listopadu 2007 v 20:22
JESTLI CHCETE STAHOVAT POMALEJI NEZ PRES DIAL-UP MODEM KUPTE SI CDMA
VUBEC TO NEBEZI, HRUUUZA A KAZDEJ VECER.
Počet reakcí: 38, nejnovější: 25. listopad 2007 v 21:30.
-

odpovědět autor: pako   <mirokuc@seznam.cz>   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 25. listopadu 2007 v 21:30
RE: JESTLI CHCETE STAHOVAT POMALEJI NEZ PRES DIAL-UP MODEM KUPTE SI CDMA
Vidím že nejsem sám kdo se s CDMA pere. I ja to balím a s O2 končím kompletně ! Jsou to ubožáci jak je ostatne vidět z příspěvků jejich zaměstnance.
-

odpovědět autor: P   [IP: 88.146.138.XX]
napsáno: 22. listopadu 2007 v 14:04
JSI NA ČERNÉ LISTINĚ !!!
Ahoj, asi jsi moc stahoval a nejsi moc mobilní, dostal jsi se na černou listinu a nezbyvá ti nic jiného než odstopit od smlouvy! Budou s tebou mlátit o zem a nabízet ti ADSL přes pevnou... dal jsem jím výpověď a teď jsem vysmátej s WIFI. Čím dřív s nimi skončíš, tím víc ušetříš... neváhej!!!
-

odpovědět autor: P   [IP: 88.146.138.XX]
napsáno: 22. listopadu 2007 v 14:03
Ahoj, asi jsi moc stahoval a nejsi moc mobilní, dostal jsi se na černou listinu a nezbyvá ti nic jiného než odstopit od smlouvy! Budou s tebou mlátit o zem a nabízet ti ADSL přes pevnou... dal jsem jím výpověď a teď jsem vysmátej s WIFI. Čím dřív s nimi skončíš, tím víc ušetříš... neváhej!
-

odpovědět autor: WIFI   [IP: 86.63.204.XX]
napsáno: 20. listopadu 2007 v 22:31
Dříve bylo CDMA OK první rok jsem byl celkem spokojen pak začalo velké kolísání rychlosti ,často se nedalo připojit cely den vůbec, přešel jsem na wifi a jsem spokojen za stejné peníze mam 10x větší rychlost a žadnou nevyhodnou smlouvu na dva roky!!. CDMA už nikdy více jsou to vyhozené peníze.
- -

odpovědět autor: B   [IP: 85.160.9.XX]
napsáno: 20. listopadu 2007 v 23:37
jasně , že jo. Tohle ty lidi pochopí až jim naletí na ty dva roky a potom už se konečně vzbudí, takže časem se jim na to předražené pomalé CDMA vyflákne většina lidí, nehledě na to, že ve velkých městech jede konkurence po drátech neomezený rychlý net za rozumné peníze. Zůstanou jen tupci a ti, kteří nemají jinou možnost připojení, ale postupem času se wifi bude dostávat i do největších pr... lí světa.CDMA má význam pro lidi, kteří cestují a net potřebují mít při ruce a né pro lidi co jsou u drátu a CDMA maj u stolního PC
- - -

odpovědět autor: Cestik   [IP: 85.160.217.XX]
napsáno: 20. listopadu 2007 v 23:44
A v tom je právě to kouzlo! Když s CDMA cestuješ, tak seš chvíli pomalej a chvíli rychlej a je klid. Nestěžuješ si pořád jak tito, co mají CDMA přivázaný doma ke svýmu stolnímu PC. CDMA je na cesty a ne na nesmyslný stahování.
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.73.XX]
napsáno: 22. listopadu 2007 v 23:49
Já bych využítí CDMA viděl:
-jako rychlé mobilní připojení na cesty
-jako rychlé připojení, kde neexistuje jiná možnost ISP ani O2 ADSL (jen poznamenám, že jsem toto praktikoval 22 měsíců, připojuji se přes směrovku pouze z jednoho místa, platím 1100 Kč mesíčně a nikdy jsem nic (soustavně) nestahoval - ale jak píše "P" tak jsem se asi proto dostal na černou listinu a to je konec, rychlost na hranici dial-up (10 KB/S,hlavně že upload stále 18 KB/S, přitom když to vypojím z routru a připojím se přes EWN, rázem se dostávám do rychlosti 1Mbit+. Naštěstí už mi 12. Prosince končí závazek, takže to ruším a mam objednany U:Fonuv internet za 237 Kč vč. DPH + 6 měsíců paušál zadarmo + nezávazně. Rychlost bude srovnatelná, pokud nespadnu do FUPU, jediné co mě štve že modem nepodporuje ASUS router.
-

odpovědět autor: O2   [IP: 85.160.34.XX]
napsáno: 19. listopadu 2007 v 22:06
Chlapci, já pracuji v O2 a opravdu nevidím jediný důvod, proč by se mělo se sítí CDMA něco dělat. Jednou jste podepsali smlouvu, kde máte jasně napsáno, že rychlost není nijak garantována, takže budete platit, ať se vám to líbí nebo ne. Nemá smysl si tu stěžovat, fakturu vám tak jako tak pošleme. Každý den přibývají do sítě CDMA další stovky až tisíce zákazníků a bude tomu tak i nadále, o kapacitu se s nimi musíte rozdělit. Myslím, že 2KB/s na prohlížení stránek a stahování muziky a filmů bohatě stačí a za 1070 Kč byste těžko hledali lepší nabídku.
- -

odpovědět autor: Ou tů, ou shit   <info@eurotel.cz>   [IP: 85.160.96.XX]
napsáno: 20. listopadu 2007 v 18:40
No jestli si myslíš, že ti věřím, že opravdu pracuješ v O2 a příbývají k vám "až tisíce" zákazníků denně, tak seš v pěkné pr* a nevíš o světě.....

Pokud žiješ ve světě předraženého přebarvených telekoumoušů alias O2, lepší nabídku opravdu nehledej, to by nemělo smysl ale buď si vědom toho, že ti něco uniká...
- - -

odpovědět autor: O2   [IP: 85.160.25.XX]
napsáno: 21. listopadu 2007 v 21:45
Nemusíš tomu věřit, je mi to v podstatě šumák. Pravdou je, že do 200.000tisícého zákazníka není daleko, přičemž rychlost bude zřejmě dál klesat, ale stojím si za tím, že 2-4KB/s většině zákazníků bohatě stačí. Tak jako tak mají smlouvu, která je velice chytře navržena, takže platit budou tak jako tak. Včetně tebe :-))
- - -

odpovědět autor: cenzura jména :D   [IP: 85.160.2.XX]
napsáno: 21. listopadu 2007 v 17:18
Kdyby přišlo deně 1000 uživatelů, tak už má cdma od outuu každej čech 2× :D

Je to předělanej Mad World

Studentská recese –Bublinkový svět
Zpracoval: cenzura jména :D

Outuu zřídili nový internet
silný internet, silný internet
Pokrytí slíbili 100 procentní
za šest stovek, za šest stovek
iptv a telefonování je zadarmo
bez agregace, bez agregace
Smlouva na deset let zřízení zadarmo
žádný fup žádný fup
A my blbci zas nalítli
nenažraným outuu
zřizovali to natřikrát
rychlost do šesti kilobit
infolinky stále obsazený
smlouva platí na 10 let
seznam nabíhá 15 minut
je to velmi krásný
bublinkový svět
bublinkový svět

Lidi marně čekaj až to pujde
každý měsíc za šest stovek
Operátoři říkaj chyba je na vaší straně
Kupte outuu strážce, za pět litrů
načítal jsem cztorrent 20 minut
všichni se mi smáli, všichni se mi smáli
Nazdar blbče, nachytal ses
zmizni odsuď jen zdržuješ
A my blbci zas nalítli
nenažraným outuu
zřizovali to natřikrát
rychlost do šesti kilobit
infolinky stále obsazený
smlouva platí na 10 let
seznam nabíhá 15 minut
je to velmi krásný
bublinkový svět
bublinkový svět
stáhni si co chceš
bublinkový svět.

Něco nesedí aby to vyšlo do rytmuu
- - - -

odpovědět autor: O2   [IP: 85.160.25.XX]
napsáno: 21. listopadu 2007 v 21:39
Hezké, pošli nám to na oddělení péče o zákazníky a možná ti dáme slevu z měsíčního paušálu 10 Kč :-))
- - - - -

odpovědět autor: radek   <admin@czechlinux.info>   [IP: 88.86.108.XX]
napsáno: 25. listopadu 2007 v 08:47
jo? ja techto basnicek vymyslim teda 107 a budu to mit zadara...
- -

odpovědět autor: C   [IP: 85.160.0.XX]
napsáno: 20. listopadu 2007 v 15:49
2KB za 1070Kč na prohlížení stránek? V jakejch to žiješ relacích? To jsou tu lepší nabídky....
- - -

odpovědět autor: Olin   [IP: 89.185.238.XX]
napsáno: 21. listopadu 2007 v 20:36
Presne tak. Jako napriklad optika 8/8 bez FUP za 500Kc mesicne vcetne DPH. A nebo wifi 2/2 bez fup za 250 mesice bez DPH. Diky O CDMA jsem od O2 zrusil vse (tj. CDMA, PEVNOU a MOBIL). Ted mam mobil od konkurence a jsem uplne v klidu. Bez predrazenych na pul funkcnich sluzeb se krasne obejdu a nemusim volat na tu jejich ouuuuu tuuuuu zakaznickou podporu kde vedi prd.
- -

odpovědět autor: O2   [IP: 85.160.34.XX]
napsáno: 19. listopadu 2007 v 22:17
A ještě bych chtěl požádat, abyste faktury na poskytnuté služby platili včas tzn. před dnem splatnosti. Poslední dobou se nám stává, že chodí platby až po splatnosti a dochází pak k nepříjemnostem. Těm, kteří s tím mají problémy, doporučuji zastavit se na značkové prodejně pro brožurku Jak platit za naše služby, kde je vše vysvětleno. Nejlepší volba je zřídit si na platbu inkaso a nemusíte se už o platbu starat, sami si příslušnou částku budeme příští dva roky strhávat z vašeho účtu. Přeji více že života díky naší společnosti O2. Hezký večer.
- - -

odpovědět autor: bonusak :D   [IP: 85.160.64.XX]
napsáno: 20. listopadu 2007 v 08:04
O2: ty jsi teda hlupaaak vetsiho uz asik neni :DDD to delas O2 peknou reglamu .....100 vyky pribivaji a 1000 utikaji :)))
- - -

odpovědět autor: B   [IP: 85.160.1.XX]
napsáno: 19. listopadu 2007 v 23:28
Jasně, tobě to jede a ostatní ať si škubnou že? Boží mlýny melou pomalu a tobě se to chechtání nám zákazníkům jednou vrátí i s úroky. To, že boží mlýny melou pomalu, ale jistě je vyzkoušené léty. Jednou si na mě vzpomeneš co jsem tě tady dnes napsal.
- - - -

odpovědět autor: O2   [IP: 85.160.33.XX]
napsáno: 20. listopadu 2007 v 10:29
Ale chlapci, to máte špatné informace, síť CDMA má zákazníků čím dál víc a těch co skutečně odejdou je naprosté minimum, to se dá spočítat na prstech. Stačí chvíli postávat u prodejního pulníku na značkové prodejně a dělat si čárky za každou novou smlouvu na dva roky, těch je většina. Modem za korunu, no nekupte to! A s těmi božími mlýny nevim, jak jste to myslel? Poskytujeme ty nejlepší služby, jsme nejlepším operátorem v ČR, tak proč by na nás mělo nějak dojít? Přečtěte si naše výsledky za uplynulé měsíce a to ještě nejsou vánoce, kdy máme v plánu jen v případě CDMA navýšit počet platících s dvouletou smlouvou minimálně o několik tisíc. Myslím, že CDMA je ideální dárek pod stromeček pro všechny. Je to za dobré peníze a s rychlostí se dá smířit, 2-4 KB/s opravdu většině populace bohatě stačí.
- - - - -

odpovědět autor: B   [IP: 85.160.48.XX]
napsáno: 22. listopadu 2007 v 20:32
Ale chlapci, to máte špatné informace, síť CDMA má zákazníků čím dál míň a těch co skutečně přijdou je naprosté minimum, to se dá spočítat na prstech. :o) bůháháhhhch :o) On to ten otík otočil a chtěl to určitě napsat takhle :o) Toho zaměstnancen nechám u outůůů do konce roku a potom ho vyrazím, protože tam stejně dělá prd a jen plácá blbosti do fóra.
- - - - - -

odpovědět autor: O2   [IP: 85.160.5.XX]
napsáno: 22. listopadu 2007 v 21:03
:-) Já jsem ten, co ti posílá faktury...
- - - - - - -

odpovědět autor: B   [IP: 85.160.48.XX]
napsáno: 23. listopadu 2007 v 00:41
Nic mi neposílej já nic nechci a šmakni mi tam do toho ať mi to trochu jede. Dík :o)
- - - - - - - -

odpovědět autor: B   [IP: 85.160.25.XX]
napsáno: 23. listopadu 2007 v 10:26
Ty woe ty si tam šmaknul nějak divně do teho neta. Dyk me to spadlo dolu ta rychlost. Hele nech CDMA na pokoji a jdi psát faktury, nebo ti zaplatím pozdě a budeš mít hoňky kde je moje platba. Když mě namíchneš, tak ti nezaplatím vůbec a nic si na mě nevezmeš, protože nic nemám jen to CDMA, který ti rád věnuji :o)
- - - - - - - - -

odpovědět autor: O2   [IP: 85.160.10.XX]
napsáno: 23. listopadu 2007 v 21:50
Já technikům do jejich práce nekecám, potřebujou klid, aby správně nastavili FUP a rychlosti těm, co zlobí. Nepřidělávej mi práci s upomínkama a pošli peníze včas, nejsvědomitější zákazníci dostanou od naší společnosti metr a můžou si začít stříhat dny do konce smlouvy :-)
- - - - - - - - - -

odpovědět autor: B   [IP: 85.160.16.XX]
napsáno: 23. listopadu 2007 v 22:42
Pošlu, ale až řekneš technikům ať s tím něco uděla aby mě to šlapalo. Dokud to nepojede, tak mám zatím předplaceno až až :o) malá rychlost = malé peníze :o) Upomínky mi neposílej, na poště mám upomínkový - spam koš kam mi upomínky rovnou padaj :o)
- - - - - - - - - - -

odpovědět autor: B   [IP: 85.160.10.XX]
napsáno: 25. listopadu 2007 v 10:24
Tak už mi došla trpělivost s tou malou rychlostí s tarifem + a zítra jdu na vaši prodejnu a bude rachot, tomu věř, že mi to zruší bez pokuty 1900Kč.
- - - - - - - - - - - -

odpovědět autor: O2   [IP: 85.160.8.XX]
napsáno: 25. listopadu 2007 v 11:23
Je mi líto, ale smlouva se musí do puntíku dodržet. Jestli chceš, můžeš si uzavřít ještě jednu smlouvu a pak mezi nimi přepínat podle toho, který modem zrovna pojede rychleji. Doporučuji uzavřít smlouvu na dva roky plus tu stávající prodloužit. Uvidíš, že budeš spokojen jako všichni ostatní.
- - - - - - - - - - - - -

napsáno: 25. listopadu 2007 v 11:46
Já ti dám dodržení smlouvy. Zítra se ti ozvu a ukážu ti výpověď bez pokuty, to ti garantuji.
- - - - - - - - - - - - - -

napsáno: 25. listopadu 2007 v 12:30
Podle toho, co tu vidím u tvé smlouvy budeš platit ještě dalších 8 měsíců, je mi líto. Řekni si na prodejně o dárek, dostaneš hrníček O2, což si myslím je dostatečná kompenzace trošku nižší rychlosti.
- - - - - - - - - - - - - - -

napsáno: 25. listopadu 2007 v 18:06
Tak to vidíš špatně, asi jsi si zapměl vzít na brejláky dna od flašek. Hele ty to máš s tou hlavou v životě asi těžký viď...
- - - - - - - - - - - - - - - -

napsáno: 25. listopadu 2007 v 18:36
Urážet se nenechám, zavolám technikům a rychlost bude upravena směrem dolů.
- - - - - - - - - - - - - - - - -

napsáno: 25. listopadu 2007 v 20:55
Vylimipůdel ty účtárno. Dnes už to vydržím a zítra už Tě tady budu zlobit přes jiného operátora :o)
- - - - -

odpovědět autor: bonusak :D   [IP: 85.160.74.XX]
napsáno: 21. listopadu 2007 v 09:13
modem za kornunu ??? 02 asi nezijes v realite pokud si spocitam ze kakaznik za 24 mnesicu zaplati pri variante 831 Kc tak zapalti za dvy roky 24000 !!! a ja teda na to nemam samozrejmne to bidne prijojeni nemohu pocitat a i kdyby a spocital bych z mnesicni platby jen 30% na modem dojdem k cene 8000.- coz je cena prodejni ovsem ne vyrobni !! ale abych se nejak dostal k modemu za korunu tak se nijak nedopocitam :)
- - - - -

odpovědět autor: B   [IP: 85.160.28.XX]
napsáno: 20. listopadu 2007 v 11:45
Jen v mé lokalitě se se stavbou wifi sítí roztrhl pytel, jelikož těch předražených komerčních připojení k netu s FUP maj lidi plné zuby, takže poptávka po rychlém a levném připojení je veliká. Jasně, že náš tupý národ bude tupě kupovat podle reklam do nekonečna. Zrovna tak se budou donekonečna zadlužovat u nebankovních sektorů a platit vysoké úroky za pár půjčených kaček pro tupé platby dovolených, vánoc atd. Blbci jsou a musí být, protože by ti chytří nevydělávaly takové balíky peněz jako vydělávaj. Ta doba kdy bude nouze o zákazníka přijde, stačí se podívad to okolních vyspělých států. Tam ten boj o zákazníka je opravdu velký. U nás je na to ještě moc brzy.
- - - - -

odpovědět autor: O2   [IP: 85.160.33.XX]
napsáno: 20. listopadu 2007 v 10:34
A znovu bych apeloval, posílejte své peníze včas, to znamená do data splatnosti, ať nám nevznikají nepříjemnosti. Ty dva roky vám utečou rychle jako vojna, a potom si můžete vzít nový modem a smlouvu si zase o dva roky prodloužit, tak jako to dělá většina zákazníků. Děkuji.
- - - - - -

odpovědět autor: B   [IP: 85.160.28.XX]
napsáno: 20. listopadu 2007 v 11:59
Jasně, že si smlouvu prodloužím, ale u jiného pokytovatele připojení za lidové ceny :o) Jen by mě zajímal ten příchod lidí. Jen u v mém okolí během dvou měsícu od O2 odešlo cca 70 lidí ke konkurenci. Ono to zase nebude tak horké jak zaměstnanec (kdo ví jestli) výše píše.
-

odpovědět autor: leroy   [IP: 85.160.40.XX]
napsáno: 19. listopadu 2007 v 21:04
Můžu jen souhlasit. A to jsem si myslel ze z nejhorsiho je CDMA pryc....a omyl...to nejhorsi teprve bude. Ted pred vanoci to zas nakoupi detem pod stromecek hafo lidi. Pro orientaci...pres 4kB/s to nepreleze!!!! Opet jsme tam kde jsme nechteli byt. O2 probudte se a neco delejte! Navic uplne silena zkusenost z vasima O2 linkama...chtel bych se potkat s vasim nejakym TOP manazerem. Myslim ze bych mel pro nej takovejch argumentu ze by rezignoval!
- -

odpovědět autor: B   [IP: 85.160.1.XX]
napsáno: 19. listopadu 2007 v 21:31
Tohle CDMA fakt už nemá cenu. Bude to přesně tak, jak píše leroy. Já jsem si to nechal změnit na 1024 plus a je to ještě horší neš jsem to měl bez plus. stáhnu cca 400mb a je tam FUP jak sviňa 64 kb Zavolám tam, tak se to zvedne na 512 stáhnu dalších cca 400Mb a je to to samé. A co na to operátor? Stále ze mě dělá blbce a vymlouvá se na špatné příjmové podmínky a když tam zavolám, tak se podmínky v tu ránu během cca 15 - 20 min. změní. Prostě je tam jasný FUP. To chce jen jedno ODEJÍT NA VĚKY OD CDMA A BUDE KLID. S telefonem už jsem přešel k VODAFONE a CDMA půjde co nevodět i za cenu té pokuty 1900Kč. Porád je to levnější jak za tohle pomalé a problémové připojení vyhazovat ještě 11 měsíců litr měsíčně.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz