Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 493,7 kbit/s
hodinový trend: -15,8%

CDMA U:fon: 868,8 kbit/s
hodinový trend: +294,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: thor   [IP: 88.100.3.XX]
napsáno: 23. listopadu 2007 v 09:24
O2 zrychlí CDMA na 3,1 Mbit/s!
Nedávno se vzrůstající oblibou a poptávkou po mobilním připojení k internetu chlubil T-Mobile, nyní jsme se dočkali několika zajímavých novinek i od O2. Předně zde máme oznámení o překroční počtu 110 tisíc zákazníků v mobilní datové síti CDMA, přízni se prý těší i síť 3G, která u O2 byla spuštěna v srpnu 2004. Důležitější je ale započetí operace nazvané Revize A, což je vylepšení verze současné CDMA sítě (tzv. Release 0). Jejím největším přínosem je vyšší datová propustnost pro odesílání dat směrem od uživatele, kde se zvyšuje maximální rychlost ze současných 156 kbit/s na 1,8 Mbit/s. Pro stahování dat směrem k uživateli umožňuje až 3,1 Mbit/s. S touto inovací souvisí také nabídka nového CDMA modemu Axesstel MV110H, který je kompatibilní s oběma typy sítí (Revizi A i Release 0).

Nová verze bude do konce roku pokrývat 30% populace a zdokonalí tak více než třetinu současné CDMA sítě. Konkrétně se jedná o okolí Bohumína, Českých Budějovic, České Lípy, Českého Těšína, Chomutova, Děčína, Frýdku-Místku, Havířova, Hradce Králové, Jablonce nad Nisou, Jihlavy, Karlových Varů, Karviné, Kladna, Kolína, Liberce, Mladé Boleslavi, Mostu, Olomouce, Opavy, Orlové, Ostravy, Pardubic, Plzně, Prostějova, Přerova, Příbrami, Tábora, Teplic, Třebíče, Ústí nad Labem a Zlína. Zákazníci v Praze a v Brně pak mohou k připojení využít UMTS/HSDPA.
http://www.mobilmania.cz/Bleskovky/O2-zrychli-CDMA-na-31-Mbi ts/sr-1-sc-4-a-1117294/default.aspx
Počet reakcí: 12, nejnovější: 2. prosinec 2007 v 10:14.
-

odpovědět autor: Damašek   [IP: 85.160.117.XX]
napsáno: 25. listopadu 2007 v 22:51
RE: O2 zrychlí CDMA na 3,1 Mbit/s!
Škoda že u toho už díky končící smlouvě NEBUDUUUUUUU!!! héééééj:))))))
-

odpovědět autor: Lamička   <lama@cdma.cz>   [IP: 88.100.163.XX]
napsáno: 25. listopadu 2007 v 18:15
Dle IP další vysmátý emigrant k ADSL!
Jinak dobrý :-)
-

odpovědět autor: drak   <bjdragon@seznam.cz>   [IP: 85.160.77.XX]
napsáno: 25. listopadu 2007 v 16:53
AAAAA...tak uz je mi jasne,proc se mi najednou upravila rychlost CDMA na cca 45 kb,a pri downloadu na obrovskych 5,8 kb.....nemluve o tom,ze v dobe,kdy jsem si cdma porizoval,a tudiz sepisoval smlouvu,nepadla ani zminka o FUPu......
opravdu,pokud mate pevne nervy,nebo zvraceny smysl pro zabavu,tak vam mohu vrele cdma od o2 doporucit.jedno misto se uvolni,nebot ma smlouva uz skoncila,tak se o nej neperte...
-

odpovědět autor: Xspy   [IP: 85.160.204.XX]
napsáno: 25. listopadu 2007 v 15:42
Hrozně se mi líbí jak budou moci zákazníi z prahy a brna využít UMTS/HSDPA :( Neuniklo mi nějaké info o tom že k těmto sítím bude přístup pro všechny datové tarify zdarma ???
- -

odpovědět autor: Jarmil   [IP: 85.160.192.XX]
napsáno: 25. listopadu 2007 v 22:44
Pokud máš tarif +, můžeš se již nyní k UMTS/HSDPA připojovat pomocí mobilu podporujícího G!!!
- - -

odpovědět autor: Jarmil   [IP: 85.160.192.XX]
napsáno: 25. listopadu 2007 v 22:45
Sorry 3G
- - - -

odpovědět autor: Xspy   [IP: 85.160.202.XX]
napsáno: 1. prosince 2007 v 12:55
:) No proto s G bych tě poslal zpátky do hospody pro Černou Horu protože by to bylo zajímavé jen jako vtip ;)
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.34.XX]
napsáno: 25. listopadu 2007 v 19:02
nevim to jiste,ale myslim ze k tem sitim mas pristup,jen si musis koupit spravny modem pro danou sit..ale i tak mi to prijde naprd tento akrugument,ze v pha je umts/hsdpa..no stale si pockam na oficialni zpravu od o2
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.202.XX]
napsáno: 1. prosince 2007 v 13:03
Řekněme že mám nejlevnější tarif a jsem z Brna nebo z Prahy ... bum dostanu se na 3G ? Ne ! Inu k tomu aby 3G byla skutečnou satisfakcí na absenci revize A by muselo dojít ke změnám podmínek . Čili jako odůvodnění proč revize A v Praze a v Brně nebude tohle opravdu neobstojí :( .
PS : Taky sníte o světě ve kterém by vám místo mlžení všichni řekli na rovinu co se jim vyplatí a na co se .....(_;_) ???
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 1. prosince 2007 v 14:00
jestli mas nejlevnejsi tarif,tak te rev.a. nemusi zajimat..kupujes si sluzbu o max rychlosti 256 (jestli to jede ve skutecnosti rychleji/pomaleji je jina) a na to bohate staci rev.0..o pingu tu neni rec..
-

odpovědět autor: B   [IP: 85.160.25.XX]
napsáno: 23. listopadu 2007 v 10:19
To je sice hezké, ale k čemu to bude dobré, když já mám příjmové podmínky vynikající a na jednom modemu mám při tarifu PLUS jasnou FUP leze to jak šnek a na druhém zapůjčeném, kde je přeneseno cca 100MB dat to jede. Závada mého modemu je vyloučena, protože úderem dvanácté to jede k jedné mega. Oba modemy jsou stejného typu ANYDATA 300 na stejném místě. Zase nějaký marketingový chyták na blbce.
- -

odpovědět autor: pechy   [IP: 85.160.6.XX]
napsáno: 2. prosince 2007 v 10:14
Jsem z Příbrami smlouvu už mám rok a půl takže bych mohl přejít na tuto novou službu ale nevíte někdo jak je to s cenou a FUPem ? Děkuji

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz