Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 493,7 kbit/s
hodinový trend: -15,8%

CDMA U:fon: 868,8 kbit/s
hodinový trend: +294,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: SOS   [IP: 85.160.197.XX]
napsáno: 27. listopadu 2007 v 21:43
Sdružení ochrany spotřebitelů Vám radí
Pokud je přenosová rychlost dat pravidelně a dlouhodobě nižší, má spotřebitel právo službu reklamovat v souladu s § 64 odst. 9 zákona o elektronických komunikacích.
Pokud službu bylo možno využít jen částečně, anebo ji nebylo možno využít vůbec pro závadu technického nebo provozního charakteru na straně podnikatele poskytujícího službu, je tento povinen zajistit odstranění závady a přiměřeně snížit cenu nebo po dohodě s účastníkem zajistit poskytnutí služby náhradním způsobem.
Pokud by vaše reklamace nebyla vyřízena do 30 dnů, můžete se obrátit na český telekomunikační úřad se stížností.
(c) Sdružení obrany spotřebitelů České republiky, Rytířská 10, 110 00 Praha 1, IČ: 48429627.
Počet reakcí: 11, nejnovější: 25. prosinec 2007 v 22:43.
-

odpovědět autor: Bývalý zákazník   [IP: 89.103.49.XX]
napsáno: 25. prosince 2007 v 22:43
RE: Sdružení ochrany spotřebitelů Vám radí
Nulová rychlost je taky rychlost. Máš právo se připojit. O sosání se nic nepraví. Platit ale musíš. Já když jsem měl rychlost 15 kbit, tak mi vedoucí v Plzni na Klatovské řekl, že jsem moc náročnej. Že to pro mne není vhodné. Šmejd jeden.
-

odpovědět autor: emil   [IP: 89.190.67.XX]
napsáno: 30. listopadu 2007 v 23:11
ale ve smlouvě je napsáno a každý z vás blbečků podepsal, že rychlost nelze garantovat a je právem nevymahatelná, a tak si tyhle žvásty nech na koledu.
- -

odpovědět autor: Osral   [IP: 90.183.61.XX]
napsáno: 2. prosince 2007 v 20:45
Ano, rychlost nelze ve smlouvě garantovat, ale název služby je zavádějíci a to vymahatelné je. Služba která nedosahuje rychlosti trvale 256 nesmí být nazývána vysokorychlostním. Hlavně by to chtělo u CDMA snížit agregaci a nemít ji 1:100000.
- - -

odpovědět autor: Nevim   [IP: 78.136.135.XX]
napsáno: 3. prosince 2007 v 19:34
Zavádějící je totiž všechno od O2.Nejen CDMA , ale třeba i pokrytejch 90% republiky Adsl, což je sprostá lež a oni sami to vědi.Ostatně jako vše.V životě bych si od nich nekoupil ani housku.
- - -

odpovědět autor: O2   [IP: 85.160.12.XX]
napsáno: 3. prosince 2007 v 00:15
Název služby je O2 Internet mobil 512(1024). Žádné vysokorychlostní slůvko v něm není, takže všem co mají podepsanou smlouvu bych doporučil hradit faktury včas, protože jinak hrozí dost vysoké penále.
- - - -

odpovědět autor: Tony   [IP: 85.160.8.XX]
napsáno: 3. prosince 2007 v 21:04
O2 Internet Mobil 1024 Plus

Vysokorychlostní připojení k internetu 24 hodin denně, ať jste kdekoliv. Navíc bez omezení!

z
http://www.cz.o2.com/mobile/cz/internet/view/interne t4All-_Mobil1024Plus-Mobil_1024Plus.html
- - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.13.XX]
napsáno: 3. prosince 2007 v 23:54
:) Tak tak správně recitujete panáčku , ovšem u tohjoto tarigu můžeš užívat současně HDSPA i GPRS . Můžeš . to je to magické slůvko . To že lokálně CDMA nejede vůbec u tohohle tartifu znamená , že jinde ti to fungovat bude - rychlost je negarantovaným parametrem
- - - - -

odpovědět autor: O2   [IP: 85.160.28.XX]
napsáno: 3. prosince 2007 v 21:26
Hm, mě je to tak nějak jedno, peníze nám stejně pošleš tak vo co go? :-)))
- -

odpovědět autor: Tony   [IP: 85.160.30.XX]
napsáno: 1. prosince 2007 v 09:00
Milý Emilku, když mu to pojede týden okolo 1 až 10kB tak je něco špatně a to je ověřené, že je to chyba vzniklá u operátora. Obzvláště když upload jede naplno. Pokud teda není nepřekročen FUP, u údajně neomezeného netu. I když Ti pak operátor tvrdí, že to není pravda. Nikdy Ti totiž nepřiznají, že zase jejich "šikovní" technici pokazili.
Btw žádnou slevu jsem za nefunkční net nedostal a to jsem službu reklamoval (rok 2004).
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.202.XX]
napsáno: 1. prosince 2007 v 12:50
:) Bohužel nejen u CDMA je jeho rychlost nevymahatelná . Pokud je v provozních podmínkách jasně stanovena kalauzule o NEGARANTOVATELNOSTI konkrétních parametrů je případné uznání reklamace jen na libovůli vašeho operátora (a výši vašeho měsíčního účtu ...)
- -

odpovědět autor: 02   [IP: 85.160.12.XX]
napsáno: 30. listopadu 2007 v 23:35
Přesně tak. Takže plaťte dál.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz