Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 493,7 kbit/s
hodinový trend: -15,8%

CDMA U:fon: 868,8 kbit/s
hodinový trend: +294,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: J@rd@   [IP: 85.160.68.XX]
napsáno: 9. prosince 2007 v 08:12
Super FUP
hmm... super.. přes den nestahuju víc jak 32kb/s .. pěkně mě to sere.. tak jsem zavolal na O2. V každém telefonátu na o2 jsem se dozvěděl že mam špatné příjmové podmínky :D jo tak špatné... tak jakto že mam 5/6 čárek + jak je tam ukazatel kvality signálu proč to mám červené :) samozřejmně.. O2 lže! protože přes noc to jede klidně 140kb/s ... takže to tak vypadá že jsem ve FUPu .. mno ale to znamená že už jsem ve FUPu asi rok :D:D:D
Počet reakcí: 1, nejnovější: 10. prosinec 2007 v 19:34.
-

odpovědět autor: Erik   [IP: 85.160.72.XX]
napsáno: 10. prosince 2007 v 19:34
RE: Super FUP
Jsou to podvodníci. Já mám taky internet bez FUP a jede mi to přes den 30 kb/s a přes noc těch 100-120 kb/s. Taky jsem si byl stězovat, taky mám s plným signálem špatný příjmový podmínky, asi na to mají manuál, co říkat zákazníkům.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz