Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 862 kbit/s
hodinový trend: +74,6%

CDMA U:fon: 868,8 kbit/s
hodinový trend: +294,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: O2   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 14. prosince 2007 v 23:17
Žádná jiná služba nemá tolik spokojených zákazníků jako CDMA
Děkuji společnosti Telefonica O2 za super připojení k netu za skvělou cenu a přeji do dalších let jen samé spokojené zákazníky jako dosud.
Počet reakcí: 8, nejnovější: 19. prosinec 2007 v 22:08.
-

odpovědět autor: XJX   [IP: 78.136.132.XX]
napsáno: 19. prosince 2007 v 19:03
RE: Žádná jiná služba nemá tolik spokojených zákazníků jako CDMA
Je pravda,že O2 se chová jeko jehovisti.Hlavne nabrat co nejvic zákazníků.každej nám odevzdáte 1000 a jestli to de ti už muže bejt jedno.Hlavně nám zaplat.
- -

odpovědět autor: fvf   [IP: 85.160.33.XX]
napsáno: 19. prosince 2007 v 22:08
A na tom je něco špatnýho? Dyť je to super kšeft!
-

odpovědět autor: spokojený zákazník   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 14. prosince 2007 v 23:23
Ano ano, je to vážně skvělé, navíc rychlost je velice stabilních 544,2 kbps a více. Mám už jeden paušál a poběžím si honem na značkovou prodejnu pro další. Je to velice výhodné, smlouva na dva roky a modem za výhodnou cenu. Koukám hodně na filmy, poslouchám muziku, to vše není s cdma vůbec žádný problém. To vše díky společnosti Telefonica O2.
- -

odpovědět autor: Erik   [IP: 85.160.68.XX]
napsáno: 15. prosince 2007 v 08:00
Ano, ano, mate "pravdu". Pokud si přivstanete tak v 5:00, tak do 8:00 by můžete stahovat docela slušnou rychlostí. Ale pak nezávisle na tarifu se rychlost sniží v lepším případě tak na 20-30kb/s, takže tady nekecejte blbosti. Děkuji.
- - -

odpovědět autor: B   [IP: 65.110.6.XX]
napsáno: 15. prosince 2007 v 13:47
Přesně kvůlu tomu co popisuješ jsem to zrušil. Blbce ze mě nikdo dělat nebude. V tarifu plus přes den 128 a v noci k jedné mega. Úderem osmé to spadlo. Během týdne jsem po známých zrušil u O2 dalších cca 30 tel. čísel - přechod k Vodafone :)
- - - -

odpovědět autor: Télefonica O2   [IP: 147.228.91.XX]
napsáno: 17. prosince 2007 v 13:25
Co byste jeste chtel za 1000 Kc? Zijeme v trznim hospodarstvi a vzhledem k tomu ze v CDMA nemame konkurenci a zakaznici neustale pribyvaji, rozhodli jsme se od dubna 2008 zvysit pausalni poplatek za CDMA o 500 Kc v ramci zkvalitnovani sluzeb a posilovani site.
- - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 17. prosince 2007 v 16:55
Ale máte konkurenci, ale až zvýšíte poplatek (jako že ne, páč tohle psal nějakej mentál, nebo frče), tak vaše konkurence nebude mít konkurenci :D
- - - - -

odpovědět autor: Shit   [IP: 81.92.148.XX]
napsáno: 17. prosince 2007 v 14:09
.............. škoda že od O2 nechodí někdo osobně nabízet tuhle super službu. Rád bych si totiž zopakoval akci Jehovisti, když mi tenkrát přišli nabídnout, abych přešel na jejich víru. Zkuste mi jen strčit ty vaše hrabivý pracky za plot - o co se nepostará pitbull, dodělám za něj.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz