Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 862 kbit/s
hodinový trend: +74,6%

CDMA U:fon: 868,8 kbit/s
hodinový trend: +294,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: kkk   [IP: 85.71.112.XX]
napsáno: 11. ledna 2008 v 10:33
problem
dobry den,
poridil jsem si modem axesstel, ale bohuzel ho nemuzu na svuj notebook nainstalovat. ma problem s najitim modemu, neobjevi se, jako novy hardware. na stolnim pocitaci problem neni. nevite, cim to muze byt? dekuji
Počet reakcí: 15, nejnovější: 17. březen 2009 v 13:50.
-

odpovědět autor: Mikal   <FWS@email.cz>   [IP: 89.233.174.XX]
napsáno: 14. ledna 2009 v 14:09
RE: problem
Máš administrátorská práva na tom stroji? Pokud ne, patří tedy pravděpodobně tvůj účet do skupiny Users. Zkus pro Users v registrech nastavit full práva na serivé rozhraní.

HKEY_LOCAL_MACHINE \ HARWARE \ DEVICEMAP \ SERIALCOMM

Zatím příčinu problému pořád hledám, ale tohle rozhodně pomáhá.

M.
- -

odpovědět autor: Marťas   <martinakozicka@seznam.cz>   [IP: 85.207.241.XX]
napsáno: 26. ledna 2009 v 21:34
pokud tady někdo jste, mohu se zeptat jak by měl vypadat USER NAME? můj úžasný max dealer mi na kup papíru načmáral xxxxxxx@ETCZ (čísla a koncovku) nejde mi to, a já nevím zda se neseknul, zda je to s velkými písmeny, s tečkou bez tečky, prostě vopruz!! díky za pomoc, málem skáču z okna.........ani nemluvím o té instalaci
- - -

odpovědět autor: Ondra   <civic16v@centrum.cz>   [IP: 90.176.237.XX]
napsáno: 17. března 2009 v 13:50
koncovka se zadává vždy malými písmeny a to bud: @etcz nebo @cz.o2.com Možné jsou oba tvary
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 213.192.2.XX]
napsáno: 5. února 2008 v 15:55
Chvíli při zastrčení,stačí dokola mačkat tlačítko on/off a vždy to najde. a doporučuji nepoužívat to ulitu od axxestelu ;-)
-

odpovědět autor: Jak malej jarda   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 24. ledna 2008 v 22:15
Je to docela hricka a v te knizecce o tom neni ani zminka :D, kdyz pripojis modem k pocitaci, musis chvili drzet tlacitko off a pak se sam spusti autorun
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 213.192.2.XX]
napsáno: 13. ledna 2008 v 10:57
Přesně tak, zkus to nainstalovat přes správce zařízení a zkopiruj si ty drivery z modemu někam na disk...A pak to tam aktualizuj..A doporučuji nepoužívat utilitu axestelu..Už jsem jich instaloval 12 a z toho ta utilita nešla 10krát..Takže pomocí sitovych připojeních se připojují..a je to i lepší ;-)
-

odpovědět autor: lupino77   [IP: 194.228.236.XX]
napsáno: 11. ledna 2008 v 10:49
Jo jo, axess-tel. Přečti si pečlivě tu malou knížečku co si k němu dostal :-) = návod k instalaci. Tehle modem nemá instalační cd, ale má režim, že ho můžeš vidět jako novou mechaniku (něco jako flash-disk), odkud se pak instaluje... tzn.má instalaci software a drivers v sobě.
- -

odpovědět autor: kuba   <tullman@seznam.cz>   [IP: 82.99.144.XX]
napsáno: 5. února 2008 v 10:28
mam na notbuku Win. Vista a připíchnu ho tam mačkam ten čudl off/on nenajde mi to vubec to spolu nekomunikuje :-(
- -

odpovědět autor: adelka   <s.adelka@gmail.com>   [IP: 85.160.95.XX]
napsáno: 13. ledna 2008 v 16:35
neslo by to vysvetlit jeste jednou, ale pro blbý? to nejak nechapu a taky mi to nejde:(
- -

odpovědět autor: kkk   [IP: 85.71.112.XX]
napsáno: 11. ledna 2008 v 10:58
to jsem udelal...objevil se mi jako disk, nainstaloval jsem jekysi program pro pripojeni a pak ovladace pres ten jejich program. napsalo mi to, ze byly nainstalovany uspesne. ale dal se nic nedeje. windowsy ho nedokazou najit. objevuje se ve spravci zarizeni, ale tam to pise, ze zadne ovladace nainstalovany nebyly
- - -

napsáno: 11. ledna 2008 v 11:18
Hmm, ja mam tehle modem taky sice par dni, ale instaloval jsem ho uz nekolikrat i jinym lidem...a vzdy o.k. tak to by v tom byl čert...
Zkus to nainstalovat znovu, on totiž při druhém pokusu instalace se odinstaluje ten softwárek pro připojení... Takže spustit znovu OBA DVA instalovací programy!!! = axesstel manager setup.exe a pak MPS_Install.exe.
Instalace do XP překvapivě probíhá přesně podle kroků/obrázků v návodu.

Objeví se ti po instalaci ikona na ploše pro spuštění prográmku (Axesstel Manager) na připojení???
- - - -

napsáno: 11. ledna 2008 v 13:15
ten axesstel manager se nainstaluje bez problemu, na plose se ikona objevi a kdyz ho zkousim pustit, pise, ze mam pripojit modem. problem je v ovladacich. po spusteni mps_install dam instalovat ovladace, vyhodi to hlasku, ze ovladace byly v poradku nainstalovany. ale potom windowsy bohuzel nedokazou modem rozpoznat. ve spravcich zarizeni se modem (i port) rozbrazuje, ale pise, ze zadne ovladace nainstalovany nebyly. zkousel jsem je odinstalovavat a znovu nahazovat snad 5x a porad nic.
doufam, ze nebudu muset reinstall win, do toho se mi moc nechce:/
- - - - -

napsáno: 11. ledna 2008 v 13:53
Máš ten modem, když spustíš připojovací ikonu na ploše, přepnutý do stavu kdy se nechová jako virtuální mechanika?
Pak už jedině co jsi asi zkoušel nainstalovat ty drivery přímo ze správce zařízení/modem ze záložky ovladač/aktualizovat...
Máš XPčkaSP2?
- - - - - -

napsáno: 11. ledna 2008 v 13:59
ano mam xpSP2
ve spravci zarizeni jsem modem aktualizovat zkousel, nepomohlo.
no, on se totiz sice objevi ve spravci zarizeni (tam to modem ukazuje, ale pise, ze ovladace nebyly nahozeny), ale uz mi to pri pripojeni neukaze takovou tu bublinku "nalezen novy hardware" a nespusti se to defaultni win okno pro instalaci ovladacu, jestli vite, co myslim. jako, kdyby byl pro win problem ten moden nejak pochopit

jinak externi hdd, mp3player, tiskarna, drivejsi modem (Gtran)...s tim zadny problem nemam
- - - - - - -

odpovědět autor: Rebel   [IP: 85.160.71.XX]
napsáno: 11. ledna 2008 v 23:45
Taky jsem měl problémy,ale když se přihlásil jako mechanika,zkopíroval jsem obsah na disk a nainstaloval jsem ho ručně přes správce.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz