Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 862 kbit/s
hodinový trend: +74,6%

CDMA U:fon: 868,8 kbit/s
hodinový trend: +294,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: jimenez   [IP: 85.160.71.XX]
napsáno: 12. ledna 2008 v 18:40
Problémy s warforum.cz
Již od čtvrtečního večera mám problém s warforum.cz. Vůbec se mi nedaří ani načíst stránky. Pokud už se mi to na padesátej pokus povede, tak ztroskotam na přihlášení, jediný co se mi načte (Opera) je prázná bílá stránka. Zkoušel jsem to i v Internet Exploreru 6 kde vždycky skončím na hlášce stránku nelze zobrazit i v Firefoxu 2 s hláškou spojení bylo přerušeno. Vím, že tenhle server bejvá často velmi přetíženej, vždycky to dlouho trvá, ale nakonec se to načte a teď poslední dva dny smůla. Volal jsem známýmu, aby to vyzkoušel na netu od UPC a tomu se to po chvíli načetlo, ale u mě pořád stejnej výsledek. Má někdo podobnej problém s CDMA nebo neví čím by to mohlo bejt? Předem díky za každou odpověď.
Počet reakcí: 8, nejnovější: 13. leden 2008 v 23:02.
-

odpovědět autor: hohen   [IP: 81.91.216.XX]
napsáno: 13. ledna 2008 v 23:02
RE: Problémy s warforum.cz
tak běž na www.w4club.eu , nejede ani war..com
-

odpovědět autor: Tony   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 13. ledna 2008 v 16:43
Nemáš krást ;) a neměl by jsi tyto problémy
-

odpovědět autor: Valsitsar   [IP: 85.160.64.XX]
napsáno: 13. ledna 2008 v 16:25
no je to tím naším super rychlím CDMA. www.warforum.cz je strašně přetížený server a na to aby ses tam dostal potřebuješ rychlý net což CDMA bohužel není a co předvádí v poslední době to přesahuje všecky limity.chod tam večer( po tom co zruší omezení rychlosti) přes den skus war-forum.net je to taky kvalitní forum a není tak přetížený.

rychlost den : download (kbps) 19 ping 259
a po jedný rano : kbps 951 ping 117
testováno InterDataMeter

no není to k nasrání
-

odpovědět autor: leroy   [IP: 85.160.29.XX]
napsáno: 13. ledna 2008 v 10:05
tak diky, tohle jsem ted resil taky. Me nejedou ani titulky.com. Warko je ted nejake zasvikane a vubec se na nej nedostanu. Kdy to bude zase v pohode? Ikdyz bylo online 2000 useru tak to jakstaks slo, ale ted vubec! O co jde? Muzete to napsat?
-

odpovědět autor: .::DirtyKing::.   [IP: 85.160.71.XX]
napsáno: 12. ledna 2008 v 21:31
Ehm, pokud se dosatnes na warforum, tak si precti ze ma problemy. Ono se tam obcas treba dostanes, nekdy treba az na 30x pokus :-). Skus to rano kolem 7 hodiny treba, to pojede upa f poho. Takze se neboj ze je to neco s netem. Precti si co psal reset ;-)

.::DirtyKing::.
- -

odpovědět autor: jimenez   [IP: 85.160.71.XX]
napsáno: 12. ledna 2008 v 22:53
Díky za reakci. To je právě to, že když se náhodou dostanu na první stranu warfora tak tam jsem si toho, že by psali, že maj problémy nevšimnul a dál se prostě nedostanu. Netuší někdo jak dlouho budou mít tyhle problémy? Jak říkám já se tam prostě nedostanu. Díky předem.
- - -

odpovědět autor: .::DirtyKing::.   [IP: 85.160.71.XX]
napsáno: 13. ledna 2008 v 16:26
Takhle, CDMA je tkove kolisave a databaze Warfora taky jak je vytizene, takze je s tim mensi problem. Ale az WF bude f poho, tak to hned bude lepsi ;-). Musis vyckat nebo na warko lezt az v noci nebo rano ;-)
- - - -

odpovědět autor: jimenez   [IP: 85.160.65.XX]
napsáno: 13. ledna 2008 v 21:24
Lidičky tak problém je asi vyřešenej. Vypadá to, že chyba není na straně připojení přes CDMA. Dneska jsem to zkoušel na UPC Extreme (12M/s) a výsledek úplně stejnej. Na internetu jsem taky vypátral, že to opravdu nejde i ostatním viz.http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data& auth=&forum_ID=52636

P.S. Warforum v tuhle chvíli nejde ani v noci, včera (dneska) jsem u toho seděl do půl třetí a ani prd.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz