Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 862 kbit/s
hodinový trend: +74,6%

CDMA U:fon: 868,8 kbit/s
hodinový trend: +294,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: venca   <ture.1@seznam.cz>   [IP: 89.102.227.XX]
napsáno: 14. ledna 2008 v 20:15
Vratná záloha
Tak zítra se jdu rozčílit na O2.Sepsali na O2 se mnou řádnou výpověd a to 25.6.2007 s tím že vypovědní lhůta je měsíc a kousek-vše jsem dodržel i ten měsíc a kousek-Ale pánové ze společnosti O2 NEDODRŽELI NIC.Ještě se mě ptali kam mě mají zaslat vratnou zálohu a i na smlouvě o výpovědi to mám zaškrtnuté kam a jak A SKUTEK UTEK.jE TO UŽ PŮL ROKU A ZÁLOHA NIKDE-HLAVNĚ ŽE ONI CHTĚJÍ VŠE PLATIT V TERMÍNU-JINAK HROZÍ HNED SANKCEMA
Počet reakcí: 8, nejnovější: 20. leden 2008 v 09:52.
-

odpovědět autor: tom   [IP: 85.160.80.XX]
napsáno: 16. ledna 2008 v 08:50
RE: Vratná záloha
Mně ji vrátili až po 4 měsících, po několika mailech a nakonec asi pomohlo pohrozit ČOI.
- -

odpovědět autor: Martin   <Kusym@seznam.cz>   [IP: 212.80.91.XX]
napsáno: 17. ledna 2008 v 20:51
Na jakou maillovou adresu jsi jim psal?Nic na stránkách O2 nemůžu najít.Už to je cca 3 měsíce co jsem odešel s řádnou výpovědí a pořád čekám na vrácení zálohy.Díky
- - -

odpovědět autor: tom61   [IP: 85.160.93.XX]
napsáno: 20. ledna 2008 v 09:52
Asi na toto , nevím určite, jsou to už dva roky: http://www.cz.o2.com/home/cz/contacts/writeToUs/index. html?theme=48
-

odpovědět autor: venca   <ture.1@seznam.cz>   [IP: 89.102.227.XX]
napsáno: 15. ledna 2008 v 12:51
Ted jsem se vrátilod O2---na přepážce mě řekli že centrála ZAPOMĚLA--sepsali se mnou reklamaci a znovu chtěli adresu pro poslání-já nevím ,ale když přestane zákaznik platit hned ho upozornují-ale když má PLATIT O2 TAK SE NIC NEDĚJE--doufám že zase nebudu čekat půl roku na vratnou zálohu.
- -

odpovědět autor: Tony   [IP: 85.160.40.XX]
napsáno: 15. ledna 2008 v 16:53
Proč jste po nich nechtěl úrok z prodlení? Takovouto věc máte právo požadovat, jde o nedodržení smlouvy a to že systém je výmluva.
- - -

odpovědět autor: venca   <ture.1@seznam.cz>   [IP: 89.102.227.XX]
napsáno: 16. ledna 2008 v 17:30
oni nemaj nikde dokdy ti tu vratnou zálohu po skončení smlouvy mají vrátit-můžeš třeba čekat rok !!!!!!
- - - -

odpovědět autor: Tony   [IP: 85.160.25.XX]
napsáno: 16. ledna 2008 v 20:19
Omyl ;). Musí tak uskutečnit do konce následujícího zúčtovacího období to jest do jednoho měsíce. Pokud se tak nestane doporučuji kontaktovat ČOI. A nejlepší je v případě ukončení smlouvy trvat na písemném dodatku, že bude záloha vrácena do 30 dnů.
-

odpovědět autor: Ovo   [IP: 194.213.192.XX]
napsáno: 15. ledna 2008 v 08:47
Takoví byli, jsou a budou. Dodnes mi dluží asi stovku.

Kdsi jsem měnil u CDMA takrif - a chtěli druhou zálohu že prý je to nová smlouva (vlastně to chtěl systém, ne telecom). Tu první zálohu se nenamáhali vracet, tak jsem si ji po čase odečetl dalších fakturách - a ticho po pěšině.

Poslední zálohu mi taky nikdy nevrátili, ani se neozvali, tak jsem odmítl zaplatit poslední fakturu. Ta byla menší než záloha, tak jsem jim ten zbytek věnoval.

Za zkušenosri se platí, tahle zkušenost byla ještě levná.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz