Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 862 kbit/s
hodinový trend: +74,6%

CDMA U:fon: 868,8 kbit/s
hodinový trend: +294,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: neoen   [IP: 85.160.217.XX]
napsáno: 23. ledna 2008 v 11:59
CDMA na zkoušku
Chtěl bych si vyzkoušet CDMA, neboť dle mapy pokrytí tam možná je, ale možná není (takový bílý prostor uprostřed modrého pokrytí)...
Má to ale několik problémů:
- Zapůjčení je možné jen na 24 hodin, ale chci to vyzkoušet na více místech, takže to určitě nestihnu
- Nepůjčují modem pro Rev. A, což hraje v mém rozhodování také roli.

Je možné uzavřít smlouvu a poté ji zrušit (do 30 dnů), nebo nějaká možnost vrácení jako nabízí U-fon?

Díky moc za odpovědi...
Počet reakcí: 7, nejnovější: 28. leden 2008 v 13:53.
-

odpovědět autor: Víťa   [IP: 85.207.80.XX]
napsáno: 26. ledna 2008 v 11:20
RE: CDMA na zkoušku
Sice jsem tuto nabídku k vyzkoušení nevyužil, protože jsem chtěl testovat svůj vlastní modem, ale bylo mi řečeno, že po složení vratné zálohy 3000 si mohu modem půjčit za částku 35Kč/den, takže se možná v tomto něco změnilo a lze mít modem půjčený na delší dobu. Faktem je že takto zaplatíš měsíčně přes 1000 korun.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.6.XX]
napsáno: 25. ledna 2008 v 12:28
Pokud nemáš dobrý signál, tak tě to slušně nepojede ani na revizi A - mám to vyzkoušené. Když to jedu bez antény, tak je up i down cca 20kB/s - dle lokality a vzdálenosti vysílače.
-

odpovědět autor: Anonym   <email>   [IP: 77.78.118.XX]
napsáno: 24. ledna 2008 v 03:31
Jen bych hádal, že na okraji signálu šance na velké rychlosti moc nebudou, revize A nerevize A.
-

odpovědět autor: Eman   [IP: 85.160.7.XX]
napsáno: 23. ledna 2008 v 21:06
Není to možné., od O2 nečekej nic dobrého.
- -

odpovědět autor: Platič   [IP: 85.160.28.XX]
napsáno: 23. ledna 2008 v 22:03
Jak uzavřeš smlouvu, tak platíš a platíš i když to nejde.
- - -

odpovědět autor: neoen   [IP: 85.160.206.XX]
napsáno: 28. ledna 2008 v 12:22
Spíše jsem si to chtěl vyzkoušet na několika místech, což za jeden den prostě nezvládnu.

35 Kč za den by bylo fajn, ale nové podmínky jsou 1 Kč za 24 hodin a každý další den za 300 Kč bez DPH, takže by se mi třeba jen týden pěkně prodražil. Chtěl jsem to vyzkoušet nejen o víkendu, al i v pracovní dny, atd. Prostě to pár dní testovat, než se rozhodnu :-(

Takže není asi žádná šance, jak to jednoduše na týden pořádně vyzkoušet?

Myslel jsem, že je možné to do 30 dnů vrátit, ale asi ne... Nemáte s tím někdo zkušenosti?
- - - -

odpovědět autor: Víťa   [IP: 195.146.109.XX]
napsáno: 28. ledna 2008 v 13:53
Aha :-) tak jestli je to tak, potom jsou tedy obchody o2 nějak špatně informované, o těch 35 korunách mi tvrdili v pátek, za ty 1+300 na den to nemá smysl, to prostě za jeden den nevyzkoušíš, to bych spíš doporučil při těchto sazbách si někde za příznivou cenu koupit a nebo zapůjčit z druhé ruky modem, aktivovat za 95kč a třeba po měsíci vypovědět

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz