Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1048,1 kbit/s
hodinový trend: +22,8%

CDMA U:fon: 1075 kbit/s
hodinový trend: +148,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

09.02.2012
Zábavní průmysl hlásí rekordní zisky
Zatímco v ulicích se demonstruje proti ACTA, SOPA či PIPA, zábavní průmysl v tichosti ohlásil rekordní zisky. Internet tedy v žádném případě nepoškozuje producenty filmů ani další zainteresované subjekty.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Martas06   [IP: 85.160.88.XX]
napsáno: 30. ledna 2008 v 21:33
Reklamace rychlosti na O2-Lince
Mel bych dotaz.CDMA pouzivam asi rok,az do vanoc to bylo v pohode a ackoliv jsem mel jen 512kbps,litalo to i k 800kbps.Pak se to ale zacalo prudce zhorsovat,nezavisle na hodine pripojeni.Po novem roce jsem si nechal rychlost navysit za stejnou cenu (Akce od O2.....hmmm) na 1Mbit ale je to stale k H V lepsim pripade dosahuji 360-540kbps 30kb/s az 45kb/s,nekdy to ale klesne i na rychlost GPRS/EDGE a to me za ty prachy fakt stve...bohuzel rychlost jak je oblibene u poskytovatelu neni garantovana,takze si muzu stezovat presto na lamparnu.Z internetu moc nestahuji,jen obcas takze FUP nehrozi ale piomale nacitani stranek me nekdy pekne stve.

Zkusil jsem tedy zavolat na O2 linku a vysvetlil oc jde....slecna mi sdelila ze to preda k setreni technickemu oddeleni O2.Asi za tyden mi prisla SMS ze "u nich je vse v poradku" a pry jsem podle zadane adresy moc daleko od zakl. stanice (pritom ji mam vzdusnou carou ani ne KM...co mi tedy rikali min. rok) a mam si poridit smerovou antenu,ktera vyjde asi na 1200kc.
Moc se mi do te nejiste investice nechce.....jakou mam zaruku ze se to zlepsi?
navic mame plastova okna takze nevim kudy bych protahl na balkon kabel.....mate se smerovymi antenami nekdo zkusenosti,jaky je zisk v db a pomahaji alespon trochu?
Diky.
Počet reakcí: 12, nejnovější: 1. prosinec 2009 v 20:25.
-

odpovědět autor: Andys   [IP: 85.207.28.XX]
napsáno: 4. února 2008 v 10:31
RE: Reklamace rychlosti na O2-Lince
Co se týká směrové antény tak O2 nabízel možnost si ji u nich ve značkové prodejně zakoupit, vyzkoušet a pokud to nepomohlo, mohl jsi ji vrátit a oni ti vrátili peníze
-

odpovědět autor: Bývalý zákazník   [IP: 89.103.49.XX]
napsáno: 3. února 2008 v 00:22
Zdravím,
z filosofického hlediska je i nulová rychlost taky rychlost. Takže smlouvě je učiněno zadost, a platit budeš.....
Ale vážně.
Směrovka obvykle pomůže, pokud je signál slabší, ale zejména pokud je rozbitý odrazy od okolních domů. Já si bez směrovky ani neškrt, teda pokud mi nestačila rychlost kolem 15kbit. Přes plastová okna se dá projít plochým "koaxem", je to takový ocásek asi 20 cm dlouhý, a na obou koncích má F-konektory. Skřípne se do okna a pohoda.
Pokud jsi z okolí Plzně, klidně ti anténu půjčím na vyzkoušení. Je taková putovní.... zbyla mi. A.
-

odpovědět autor: CRD   [IP: 85.160.100.XX]
napsáno: 3. února 2008 v 00:05
Rychlost připojení k internetu: 38,56 kbit/s
Rychlost stahování dat: 4,8 kByte/s

tět aktuální rychlost, myslím že by se mněly s O2 stydět za to brát takové prachy. a to mám smněrovou anténu a vysílač asi 4 Km od domu.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.71.182.XX]
napsáno: 31. ledna 2008 v 08:13
http://wifi.aspa.cz/zbozi.php?detail=21883
Případnou mezeru vymaž.
- -

odpovědět autor: Martas06   [IP: 85.160.78.XX]
napsáno: 2. února 2008 v 17:18
No jasne,ten inzerat jsem videl ale stale nevim zda to neco pomuze? abych nevyhoduil 900kc zbytecne.Ta rychlost CDMA je fakt zvlastni....nekdy to lita a jindy se to tahne jak smrad.....pochybuji ze by na to sm. antena mela nejaky vliv.
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.34.XX]
napsáno: 3. února 2008 v 00:46
Záleží kde máš vysílač. Jestli se to láme jak bylo popsáno výše nepomůže nic. Jinak jo. Hodně stěstí. PS: Ten koax je skvělej
- - - -

odpovědět autor: Bývalý zákazník   [IP: 89.103.49.XX]
napsáno: 3. února 2008 v 10:47
Zdravím,
ona to ta směrovka trochu "učeše", přebere to od těch odrazů, ale není to všelék. Když je prostě agregováno moc účastníků a je mezi nimi pár sosáčů... je to v hajzlu. Jediná výhoda CDMA je v přenosnosti, nebo tam, kde opravdu nic jiného není. A.
- - - - -

odpovědět autor: M.Brt   <M.Brt@seznam.cz>   [IP: 85.160.84.XX]
napsáno: 24. srpna 2009 v 20:33
Zdravím,už přes rok vlastním CDMA internet od O2 ( AXESSTEL MV110H ) , vždy mi stahování jelo přes 90kb/s celý den,ale poslední tři dny mi stahování jede 9-16kb/s celý den...mohl bych se zeptat co by to mohlo být za problém? S anténou jsem nehýbal,signál 90-100% ... vůbec jsem nic neměnil v nastaveni...ze dne na den prostě klesla neskutečně rychlost... prosím poraďte mi někdo co mám dělat... :) Děkuji
- - - - - -

odpovědět autor: velmi nespokojeny zakaznik   [IP: 88.100.96.XX]
napsáno: 1. prosince 2009 v 20:25
O tom uz take uvazuji... s O2 koncim ale uvazuji ze to pekne rozmaznu ... kdysi davno mi to litalo 1mb/s (stahoval jsem asi 100-120kb/s a jelikoz jsem to pouzival jen o vikendech kdy jsem na normalni internet nemohl tak mi to nevadilo) a ted mi to "snekuje" 0.13/0.07 !!!! mb/s ... dramaticke zhorseni rikam! Nemohu ani sledovat oblibeny serial online a nemluvim o svem hobby ... vysilani online radia. Takze net jde do kose brzy si porizuji novy. O2 SUX
- - - - - -

odpovědět autor: Jirka   <jerrry@seznam.cz>   [IP: 85.160.75.XX]
napsáno: 3. října 2009 v 00:21
Mám naprosto stejný problém. Od posledního týdne mi jede internet rychlostí šneka, tak 12-15 kB/sec max. A to i po půlnoci, kdy by se do šesti ráno neměl FUP počítat a mělo to lítat full speed. Fakt super :-(
- - - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.87.XX]
napsáno: 27. srpna 2009 v 09:23
Ahoj M. Neco se deje u vsech, nekdo tu zalozil na to tema a vice lidi si stezuje a mezi nimi i JA na rapidni snizeni rychlosti posledni tyden. Nechapu a uz me to pekne štve Vecne problemy a za 831Kc bych u jinych internetu vyrazila rychlosti na Mars. O2 Koncim. Konec jeste 2 mesice a bye bye. Mam toho plne zuby!!!!
- - - - - - -

odpovědět autor: HandCock   [IP: 147.251.146.XX]
napsáno: 8. listopadu 2009 v 01:04
Jedina moznost zmeny je medializovat. Nejlepe "cerne ovce" v ceske televizi. Bo to je to jediny na co O2 musi reagovat. Jinak na nas budou s laskou cizopasit dal.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz