Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 575,6 kbit/s
hodinový trend: -35,1%

CDMA U:fon: 429,5 kbit/s
hodinový trend: -30,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Isis   <Isis.cb@centrum.cz>   [IP: 85.160.98.XX]
napsáno: 3. března 2008 v 21:59
(NEJEN) JIHLAVÁCI, PROSÍM OZVĚTE SE MI !!!
Od soboty 1.3. mi totálně spadla rychlost - průměr přes den je 15-30kbit/s! Myslela jsem, že šlo o technickou závadu vlivem orkánu Ema. V neděli večer jsem to již psychicky neunesla a nahlásila jsem to jako závadu na O2. Tam mi operátorka řekla, že oni žádnou závadu nemají, ale že mám být v pondělí celý den připojená na inet a technici to prověří. Před chvilkou mi slečna operátorka volala, že technicky je u nich vše v pořádku, ale že Jihlava je přeplněná CDMA, a že si mám pořídit anténu. Jenže já mám CDMA kvůli mobilitě - využívám notebook a anténa je pro mne nerealizovatelná. Nechce se mi věřit, že O2 ze dne na den získala tolik nových zákazníků a navíc ve městě, kde je už i optický kabel, tolik nových majitelů CDMA, že mi prům. rychlost přes den z 300-500kbit/s spadla na 30 kbit/s!!! Prosím ozvěte se mi uživatelé (z Jihlavy - hl.z okolí Krystalu) zda máte podobný problém - operátorka mi tvrdí, že jsem prý jediná!!! Chci si zrekognoskovat terén, abych měla nějaká fakta a mohla zkusit něco podniknout. Protože platit 831Kč za 30kbit/s - no to si snad ze mne dělají pr...! ps:sorry za ten vulgární výraz, ale ta bezmmocnost je ubíjející. A prosím všechny ty inteligenty, kteří mne chtějí začít poučovat, že jsem hloupá, že CDMA je na prd a oni mají něco super za málo peněz, ať mi píšou pouze v případě použitelných info ohledně MOBILNíHO inetu do notebooku, jinak ať si své citové výlevy nechají pro sebe. Dík.
Díky!!!
Počet reakcí: 10, nejnovější: 14. březen 2008 v 06:10.
-

odpovědět autor: kapika   [IP: 90.183.61.XX]
napsáno: 14. března 2008 v 06:10
RE: (NEJEN) JIHLAVÁCI, PROSÍM OZVĚTE SE MI !!!
Měl jsem měl taky CDMA, teď ho už nemám platím 310 kaček a mám http://rychlost.cz/sys/result/90.183.61.213/1205470634/0fe 2b60812/
-

odpovědět autor: Lukas   [IP: 88.146.126.XX]
napsáno: 5. března 2008 v 10:02
Ahojky sice na toto forum zajdu s nostalgie, ale koukam nic se stále nezměnilo. Chyba vždy na straně uživatele a nikdy u KYSLIKU. No v každém případě operátoři jsou placeni za MATENI a KLAMANI ZAKAZNIKU, takže věř - chyba je u KYSLIKU jen to nikdy nepřiznaj. Já jsem jim tam volal pravidelně po 10-ti dnech a otravoval a otravoval a otravoval, že mě to vždycky pustili an moji IP a pak to azse postupně KYSLICI řezali a řezali až to šlo tě 20 až 30. Tak sem zase zvednul sluchátko a otravoval a otravoval pak to zase šlo nějakých 500 i více tak 2 - 3 dny a zase polehoučku, ale jistě dolů. Už jsem to nevydržel a vyřešil jsem to po svém - snižil jsem tarif na ten nejmenší pač platit víc nikdy nemělo cenu ono to víc stejnak nešlo :-) počkla jsem si až to skončí ejhle dočkal odhlasil a vyhodil do popelnice. To byla asi nejrychlejší cesta ,, v Kbs, která se blížila slibované rychlosti od KYSLIKU při podpisu zavazku ,,. Jenže si bohužel asi nevybereš ať KYSLICI - T-mobile - Vodafone je to stejné a Ufon bude to samé až naberou víc lidi. Ja vím, že je to příspěvek mimo mísu, když už to nepoužívám, ale snad se dá vyčíst to podstatný, že chyba není u tebe, ale u KYSLIKU, jenže ti to nepřiznaj a tlačí lidem do palic opak.
- -

odpovědět autor: Xor (Les u Pavova)   [IP: 85.160.177.XX]
napsáno: 13. března 2008 v 20:44
No nevim co si o tom mam myslet. Jsem pripojen prez GPRS od O2 (je to hruza i kdyz je moje karta schopna UMTS tak se mi pripojit UMTS nepovedlo nikdy a nikde jinde nez v Praze). Ted sem dostal na testovani O2 CDMA mel sem ho mesic... vysledky... hm... jak to rici kulantne... eh... nevyrovnane. Jednou sem dosahl 182kb/s na download souboru (ne rychlost linky ale to co ukazuje prohlizec), jindy zase obligatnich 5k (coz je tak zhruba vrchol GPRS) vetsinu casu se to chovalo tak nejak mezi 128-256 linkou. Nadavejte... hromujte.. proklinejte..., ale priznam se ze i tak mi CDMA po navratu na GPRS vyrazne chybi. Popsana pripojeni plati firma... CDMA mne namlsalo tolik ze sem rozhodnut si poridit UFona se vsemi pro a proti a to za sve. Nic horsiho nez GPRS od 02 proste neexistuje, tak nemohu byt zklaman. Xor
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.26.XX]
napsáno: 6. března 2008 v 13:22
mám uplně stejnou zkušenost jako Lukas platím ten nejdražší tarif údajně bez FUPu a přesný postup chování KYSLÍKU,nejdřív z vás dělají blbce a když pořád votravujete pustí na chvilku kohoutek a za pár dní opět 15-30kb/s
-

odpovědět autor: Tony   [IP: 85.160.39.XX]
napsáno: 4. března 2008 v 22:40
Takový to pád rychlosti nikdy není navýšením uživatelů na základnové stanici, je to i prakticky nereálné. Muselo by si minimálně sto lidí pořídit CDMA a začít stahovat jako šílení.
Vždy jde o závadu na straně operátora, jen se k ní nechtějí přiznat. Něco podobného se mě také stalo a známý co dělá technika u O2 to potvrdil, ono je to o tom, že na to pustí každého vořecha, který o daném systému zná jen základ a zbytek se musí učit. Viz technici bývalého telecomu co šli spravovat bts kde jelo cdma. Výsledek rychlost z 800 kbps na 16 kbps a menší. Toto trvalo týden, než pochopili flákači z telecomu, že to budou muset opravit. Takže tato praxe se nezměnila ani příchodem O2, jsou tam stále stejní technici co tomu rozumí v mnoha případech jako koza petrželi.
- -

odpovědět autor: DK   [IP: 85.160.99.XX]
napsáno: 5. března 2008 v 15:10
Klasika, jak všichní píšou, že kyslík tvrdí, že u nich porucha být nemůže. Zajímavé je, že TEST účet jede vždy rychle, ale jiné CDMA výrazně pomaleji. A to je připojené na stejné BTS. Čili další reklamní klam od našeho o2 :-)
-

odpovědět autor: DirtyKing   [IP: 85.160.102.XX]
napsáno: 4. března 2008 v 16:13
Caw, bydlím U Pivovaru, čili jsme připojeni na stejnou BTS, tento problém mám taky, rychlost je hrozná, večer po 20:00 hodině už net skoro nejede. Jsem rád, když to večer jede třeba 2kbps.

Jinak kdyžtak piš na ICQ 3-416-085
-

odpovědět autor: fantomas   [IP: 85.160.100.XX]
napsáno: 4. března 2008 v 09:20
a nejsi nahodou ve Fupu ono to pak spadne a dost drasticky (mě třeba i na těch 30kbits/s) ??
-

odpovědět autor: akvaboy   [IP: 85.132.201.XX]
napsáno: 4. března 2008 v 06:41
Jak to tak sleduju tak operatorum od O2 vse a vzdy funguje.U nas to neslo celej vikend.
-

odpovědět autor: optík   [IP: 85.160.26.XX]
napsáno: 4. března 2008 v 00:30
Neboj se a nebuď smutná! Je to skutečně jen kvůli orkánu! Oni to opraví!!!! Když si zažádáš, tak ti vrátí i poměrnou část! Jen hlavu vzhůru!!!

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz