Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 575,6 kbit/s
hodinový trend: -35,1%

CDMA U:fon: 429,5 kbit/s
hodinový trend: -30,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: elde   [IP: 78.136.146.XX]
napsáno: 7. března 2008 v 08:44
Ukonceni smlouvy na O2 cdma
Zdravim, uz skoro dva roky mam O2 CDMA, ale posledni pulrok, od porizeni Ufona, jsem ho pouzival vyjimecne. Stale jsem si rikal, ze je to dobre mit v zaloze, kvuli mistum, kde ufon neni, navic tu byla stale hrozba padu rychlosti u ufona po naverbovani vetsiho mnozstvi zakazniku. Dnesni stav je takovy, ze ufon jede stale slusne (na mistech kde pripojeni potrebuji) a O2 jako alternativa selhava (posledni kapka letos na horach kde podle mapy 02 super pokryti, a rychlost max. 100kb/s, ufon skoro bez pokryti a rychlost 300-500kb/s). Tak jsem se rozhodl O2 odhlasit, a zjistit si informace o odhlaseni dopredu, protoze smlouva mi konci k 15. kvetnu. Cekalo me vsak nemile prekvapeni, smlouvu mohu zrusit az 16.5. a pak cekat mesic a pul. Takze z uvazku 24 mesicu je 25,5!!! Ma s tim nekdo zkusenosti, mohu podat zadost o ukonceni smlovy u z v dubnu, aby tato skoncila ke koncei kvetna, a ne cervna? Preci jen dalsi pausal za tarif 1024 (v poslednim roce max. rychlost cca 500kb/s, ale prechod na nizsi tarif nemozny, ale to uz je jiny pribeh) se mi platit fakt nechce. Predem diky za jakoukoliv radu.
Počet reakcí: 7, nejnovější: 22. duben 2008 v 13:45.
-

odpovědět autor: petan   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 14. března 2008 v 20:02
RE: Ukonceni smlouvy na O2 cdma
Dneska jsem ukončení O2 CDMA řešil také a musím ti bohužel potvrdit že z toho nejde ven rychleji. Já mám oproti tobě ještě výhodu, že mi smlouva končí 28.3., takže výpověďní měsíc mi poběží od 1.4. K čertu s O2. Jdu do Ufona.
-

odpovědět autor: pablo   [IP: 77.104.245.XX]
napsáno: 7. března 2008 v 22:02
problém je vtom že ti to končí v půlce měsíce. Nevím jestli je možné podat výpověď ještě v době kdy běží dvouletá smlouva ale nevidím v tom problém. Ale u O2 je vše jinak....
Znám lepší způsob.. Najdi nějakého člověka, který to od tebe převezme a přepíše smlouvu na sebe. Nejlepší je to přepsat osobně na prodejně, poplatek 95,-Kč a jsi z toho venku IHNED. Jde to i na dálku, pošleš dotyčnému plnou moc - ověřený podpis - další postup to samé. Ale najít toho kdo to převezme,.!!??? tohle připojení a praktiky O2 celkově to je zážitek !!
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 78.136.172.XX]
napsáno: 10. března 2008 v 11:32
No ja uz jsem to zkousel udat, kamosovi, ze by za me platil, a pouzival to na cestach. Bohuzel to po mesici s diky vratil, ze tam kde potreboval, tak moc neuspel. A pokud ano, tak rychlost za tu cenu byla priserna.

Jinak ted jsem asi prisel na reseni. Potrebuji ted zavest i ADSL, tak zkusim holt to jejich a prevedu ten CDMA tarif na Internet komplet. A kartu budu obcas pouzivat nadale.
- - -

odpovědět autor: elde   [IP: 90.177.203.XX]
napsáno: 18. dubna 2008 v 06:14
Jen pro zajimavost: konec prechodu na adsl byl nakonec takovej, ze to vlastne nejde :-). Takze striham poslednich 30 policek metru, a abych se nenudil, tak si procitam SMS s nabidkami na prodlouzeni smlouvy, porizeni oveho modemu za 0kc apod. To vse za stavu, kdy se k O2 CDMA uz ani nemohu pripojit, asi modem death.
- - -

odpovědět autor: X.   [IP: 88.101.117.XX]
napsáno: 13. března 2008 v 20:36
Tohle řešení jsem chtěl použít před rokem a když jsem se v zákaznické kanceláři dozvěděl co to obnáší tak jsem to vzdal. Ofic. se to jmenuje migrace z CDMA na ADSL a tu musí O2 na základě písemné žádosti schválit, (na což vloni měli 30 dní) a pak se teprve bude něco dít. Pokud ti toi neschválí, tak musíš dát klasickou výpověď a v nejhorším případě to vyřídíš za cca 90 dní v tom lepším za polovinu. Ale třeba už je to letos jiný :-)
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 77.104.245.XX]
napsáno: 10. března 2008 v 23:38
Tak to preji hodne stesti......
- - - -

odpovědět autor: romana   [IP: 89.24.5.XX]
napsáno: 22. dubna 2008 v 13:45
Tak to jsem zvědavá na sebe,jedu už bez smlouvy a po vyřízení reklamace(at´je jakákoli) chci skončit........

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz