Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 575,6 kbit/s
hodinový trend: -35,1%

CDMA U:fon: 429,5 kbit/s
hodinový trend: -30,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Žádost o poskytování služeb komunikací O2   <rudolf.jelen@seznam.cz>   [IP: 82.100.0.XX]
napsáno: 15. března 2008 v 17:07
Žádost o poskytování služeb komunikací O2
Vím že to sem nepatří, ale potřebuji pomoct :( v pátek 14.3 jsem šel průchodem v Brně k hlavnímu nádraží měl jsem v uších sluchátka a v tom mě chytla jedna žena a říka co mam za síť atd. tu ženu znám sem s ní kecal pak jestli bych ji půjčil občanku začala nabízet tarify atd. atd. potom podpis a na závěr 95 Kč. Přijedu dom a naši mě pěkně seřvali. Jelikož mám T-Mobile a mí rodiče též uvědomil jsem si že jsem udělal pěknou blbost ( tu jsem si uvědomil už když jsem od te ženske odchazel). Obracím se na Vás s prosbou chtěl bych to zrušit ženská říkala že do 24h mi zavolá operátorka a tam se projedná ještě jednou to přijetí nikdo samozřejmě nezavolal. S mamkou sme to řešili taky neni nijak zvlášť nadšená vím že žádost lze zrušit do 10 pracovních dnů. Poradíte mi někdo jak z toho pryč ?? Konkrétně to byla firma Z-NET ja to nechci. Tu smlouvu bych rád zrušil nechci mít paušál na dva roky a přejít k O2 z T-Mobile. Prosím buďte někdo tak hodny a poraďte za každou odpověď budu vděčny chci mit zase klidne spaní
Počet reakcí: 7, nejnovější: 18. březen 2008 v 06:26.
-

odpovědět autor: David   <david.pojezny@centrum.cz>   [IP: 160.218.10.XX]
napsáno: 18. března 2008 v 06:26
RE: Žádost o poskytování služeb komunikací O2
Ahoj rád s ti s tímto problémem pomůžu jepotřeba zavolat na Z-NET a říci jim že to chceš zrušit protože podle zákona máš nárok do 14 dní od smlouvy odstoupit bez jakých koliv fin. postihů. Pokud někdo tvrdí že se operátor ozve je to hloupost. Můžeš mi věřit dělám přímo operátora u O2 a s touto problematikou se potkávám částo. Tak mi věř a hned tam zavolej. David
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 82.100.0.XX]
napsáno: 16. března 2008 v 19:24
tak jsem dneska byl v O2 prodejne zde mi rekl ze to k nim jeste vubec neprislo takze nema jeste ani co rusit. Omrkl mi smlouvu a rekl ze to dealerka ktera mi to nabizela vyplnila blbě a že by to ani nemělo přijit a pokud ano tak se složenkou mam přijit k němu a vše se bude reklamovat protože jsem tam byl ve čtrnáctidenni lhůtě. Zapsla si me rodné číslo a řekl že nějak zmatkovat nemam. Pro jistotu přeci jen zitra pujdu ještě v Třebíči do prodejny a optam se na to stejne co a jak jestli mi řekne že dealer to vyplnil prostě stejně a nijak to ani realizovat nepujde budu rad. Chlapek mi na smlouvu hodil razítko i podpis s datem kdy sem tam byl. Takže ještě uvidim
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.8.XX]
napsáno: 17. března 2008 v 00:17
Tak se neboj, to bude pořádku.... Je vidět, že jsi jsi s tím poradil docela dobře... Víc nemůžeš zatím dělat!
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 82.100.0.XX]
napsáno: 15. března 2008 v 21:37
moc děkuji za odpověď teď jsme to prodiskutovali a zitra to jdeme zrušit do O2 prodejny takže pisnu jak to dopadlo :)
-

odpovědět autor: xxx   [IP: 82.100.0.XX]
napsáno: 15. března 2008 v 19:14
Pokecal jsem s par holkama na netu a ty mi doporucily jit na nejblizsi prodejnu O2 a tam tu smlouvu proste zrusit. Jedna mi rekla ze se ji to taky stalo. Co radite vy ?
- -

odpovědět autor: Inkvizitor   [IP: 193.179.150.XX]
napsáno: 15. března 2008 v 19:39
Dobrý večer, to je velmi jednoduché - pokud není smlouva uzavřena v provozovně nabízejícího subjektu (což ulice v Brně zcela jistě není), platí obecná možnost odstoupení od smlouvy bez udání důvodu do 14 dnů. Přeji klidný spánek :-)
-

odpovědět autor: mmm   <mgaa@seznam.cz>   [IP: 89.102.227.XX]
napsáno: 15. března 2008 v 18:26
to snad ani nen možný--jiný slova pro tebe nemám a myslím že nebudu sám(promin musel jsem reagovat,v této době uzavírat smlouvy na ulici,ještě žes jí npodepsal nějakou směnku,to by ti rodiče poděkovali .

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz