Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 575,6 kbit/s
hodinový trend: -35,1%

CDMA U:fon: 429,5 kbit/s
hodinový trend: -30,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: tofoj   <tofoj@seznam.cz>   [IP: 85.160.43.XX]
napsáno: 21. března 2008 v 21:57
Co si o tom myslíte?
Stručně: CDMA jsem používal dlouhou dobu. Rychlost byla vždycky dobrá, dosahovala tehdejšího tarifu 512kbps, večer minimálně 40kbps. CDMA jsem zrušil, zkoušel se chytit wifi. To se nepovedlo, tak sem CDMA nechal aktivovat s tarifem 256kbps. Po několika dnech sem zjistil, že rychlost nestoupne nad 40kbps. Volal sem jim několikrát na placenou linku, kde mi sdělili vždy počet připojených lidí. Ten se pohyboval kolem 50. Když sem se zeptal na konektivitu vysílače, se zděšením sem se dozvěděl 1,5Mbps. Na základě toho jsem podal tuto středu dopoledne stížnost s odkazem na jejich všeobecnou podmínku o tom, že nesmí být omezena kvalita poskytování služby. Slíbili, že s tim něco udělaj. Odpoledne jsem byl ještě na internetu. Signál byl 5-6 čárek, tedy téměř maximální. Pak sem odjel a když sem se vrátil večer domu, signál zmizel. Po usilovném hledání sem doma našel místo s 1 čárkou signálu, ale internet se stejně často odpojuje. Okamžitě sem vzal notebook, jel pod vysílač, kde při max. signálu (dokonce i v easy wireless net sem měl i 3 červená pole) byla rychlost 80kbps. Nicméně zjistil sem, že signál končí 100m před domem, kde z 5 čárek mám 0. Na lince se mě vtipně ptali, jestli náhodou v cestě nepostavili dům nebo billboard. Když sem jim řekl že kupodivu ne, tak prý neví co s tim. Takže 3 roky sem tady signál měl a najednou, když si člověk stěžuje, je bez internetu. Tedˇ budu měsíc platit za nic, než mi to zruší. Máte někdo nějakou radu nebo podobnou zkušenost? Díky
Počet reakcí: 3, nejnovější: 25. duben 2008 v 16:08.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.96.XX]
napsáno: 25. dubna 2008 v 16:08
RE: Co si o tom myslíte?
Já mám spis problem s rychlostí. Doma stale 4 carky stim novym CDMA modem za korunu a doma furt rychlost nejakych 120kbit/s
a v noci jsem rad kdyz kolem treti rano to jede tak 400kbit/s.
zajimavy, ale je ze prvni tri dny co jsem to mel koupeny mi to jelo skoro 2Mbit?????
-

odpovědět autor: marcy   <marriza@centrum.cz>   [IP: 85.160.24.XX]
napsáno: 11. dubna 2008 v 01:38
Měla bych něco podobného. Podhorská obec, dva roky signál bez problémů, rychlost celkem ušla, ale najednou ráno signál nebyl. Telefonovala jsem na datovou linku, radili mi, ať si zapojím externí anténu (tu už jem dávno měla), ať zkusím směrovou, ta vůbec nepomohla... Dva měsíce jsem jezdila s notebookem na kopec, pak jsem dala výpověď... Asi týden poté jsem byla ve městě (vzdálenost cca 13 km), na parkovišti jsem si stahovala maily a čekala na syna. Nastoupil, vzal připojený notebook s externí anténou přicvaknutou na střeše a dokud byl signál, prohlížel si stránky až téměř k domu. Cca poslední 1km už signál nebyl.Potom modem nevypínal, jen odpojil z USB a odnesl domů. Podotýkám, že v tom nebyl žádný záměr. Jen tak zkusmo se pokusil připojit a ehle , dvě, tři čárky. Rychlost dobrá! Zrušila jsem výpověď a oddechla si, u nás totiž nelze ani ADSL ani wifi.....Následující den jsem jela do Prahy, modem jsem si vzala s sebou a celý den ho používala. Večer dorazím domů a zase nic...To jsem byla pěkně naštvaná...Potom jsem zase jela z města a šlo to. Připadala jsem si jako ....)-: Vypovědět? Nevypovědět? Potom mě napadla souvislost s tou trasou z města a vyzkoušeli jsme to a pomohlo! Fakt od té doby, kdykoliv modem beru s sebou na cesty, musím s ním podniknout "vyhlídkovou" trasu, jinak se nechytí. A musí to být přesně, jak jedu jinudy, nefunguje. Docela bych ráda od někoho slyšela, že nejsem cvok. Ale ještě raději budu, když ten můj návod někomu pomůže. (-:
- -

odpovědět autor: Lenka   [IP: 85.160.48.XX]
napsáno: 24. dubna 2008 v 22:49
Dost podobnou story zažívám nyní (od minulého týdne)s připojením CDMA. Sice tedy nemusím brát modem na výlet, ale pokud se chci připojit, dělám v kanceláři prostocviky s externí anténou, abych našla místečko s alespoň jednou čárkou. Přitom celý rok před tím bylo připojení celkem OK, ve vsi se připojuji na dvou místech vzdálených od sebe cca 150 m. V nižší poloze (kancelář) je horší připojení, doma to celkem funguje. Jednoho rána se mi ale v práci nepovedlo se připojit vůbec, volala jsem na linku, tam přesně zjistili moji polohu, ale poradit nedokázali. Prý je vše OK. Od té doby se v práci připojuji na jednu čárku, ale často připojení vypadává. Odejít od O2 zatím nemohu, mám dvouletou smlouvu, ale především potřebuji s notebookem cestovat a připojovat se na různých místech, takže tohle je jediné řešení. Hlavně mě štve ta cena, která rozhodně neodpovídá výkonu.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz